PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rr 150e2f zincir hakkinda

byazgi
12.April.2017, 12:47
Merhabalar

Rr150e2f clasic bir motorum var zincir suanda cok fazla gevsek daha once motorcuda ayarlatmistim yine ayni sekilde gevsedi. Suanda degismesi gerekiyormuş iki sorum var benimde..

Bu zincir degistiginde de ayni sekilde gevseme yapacak mi ?

Ve zincirler standartmi nereden temin edebilirim.

CELİL
12.April.2017, 12:53
Merhaba Bilal makinanın üzerindeki zincir çin malı olduğundan çabuk esniyor sık ayar gerektiriyor ömrü 10-12 bin km de bitiyor yeni zinciri orinkli model kaliteli takarsan az ayar gerekir ömrü uzun olur 8)

umut.
12.April.2017, 12:54
Merhaba Bilal. Zincirler herzaman gevşeme yapabilir. zincirini daima kontrol etmelisin. motorunun üzerindeki zincirle kaç km yol yaptın ?

byazgi
12.April.2017, 13:04
Motorumu ben daha yeni aldim 2.el olarak 6bin km de motor suan

byazgi
12.April.2017, 13:05
Merhaba Bilal makinanın üzerindeki zincir çin malı olduğundan çabuk esniyor sık ayar gerektiriyor ömrü 10-12 bin km de bitiyor yeni zinciri orinkli model kaliteli takarsan az ayar gerekir ömrü uzun olur 8)

Tesekkurler bu boyu bakla sayisi vs standartmi alirken nasil secmeliyim

CELİL
12.April.2017, 13:07
Tesekkurler bu boyu bakla sayisi vs standartmi alirken nasil secmeliyim

Evet makinaya uyan ölçüsüne göre almak gerekiyor 150 cc nin ölçüleri aklımda değil forum arama motorunda arama yap paylaşılmışsa ulaşırsın yoksa bilen arkadaşlar destek versin 8)

byazgi
12.April.2017, 13:10
Evet makinaya uyan ölçüsüne göre almak gerekiyor 150 cc nin ölçüleri aklımda değil forum arama motorunda arama yap paylaşılmışsa ulaşırsın yoksa bilen arkadaşlar destek versin 8)

Tesekkurler :)

umut.
12.April.2017, 15:24
Aslında 6000 km de zincir eskimez. Belki zinciri sıkarken yandaki vidalar iyi sıkılmamış olabilir ama değiştirip kalitelisini almakta fayda var