PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder 350 motordan soğutmak istemiyorum..

Zeki
14.April.2017, 22:04
Meraba arkadaşlar ben çanakkalede zeki Spyder 350 alalı yaklaşık 1 ay oldu 1 depoyla 100 150 km gidemiyorum subap ayarı yaptırmama rağmen ışıklarda stop ediyor . sırf yakmasın diye yuksek vites düşük devir uyguluyorum ama nafile. Maaşı alır almaz ustama goturucem fakat guvenemiyorum senkron ayarını subap ayarını yaptiricam başka neleri söylemem gerek bu kadar fazla yakmaması gerek diye düşünüyorum standart rölanti sesi de bozuldu ne yapicagimi şaşırdım aldığında gayet iyiydi kesin ben birşey yaptım ama ne olduğunu da bilmiyorum :) bana biraz akil verir misiniz şimdiden tesekkurler

CELİL
14.April.2017, 22:48
Meraba arkadaşlar ben çanakkalede zeki Spyder 350 alalı yaklaşık 1 ay oldu 1 depoyla 100 150 km gidemiyorum subap ayarı yaptırmama rağmen ışıklarda stop ediyor . sırf yakmasın diye yuksek vites düşük devir uyguluyorum ama nafile. Maaşı alır almaz ustama goturucem fakat guvenemiyorum senkron ayarını subap ayarını yaptiricam başka neleri söylemem gerek bu kadar fazla yakmaması gerek diye düşünüyorum standart rölanti sesi de bozuldu ne yapicagimi şaşırdım aldığında gayet iyiydi kesin ben birşey yaptım ama ne olduğunu da bilmiyorum :) bana biraz akil verir misiniz şimdiden tesekkurler

Merhaba Zeki anlattıklarına göre öncelikle rolantide bozulma olması ve fazla yakması karbüratörle alakalı bir sorun gibi
ilk kontrol edeceğin yer karbüratörden motora geçişi sağlayan plastik 2 malifolt boğazları onlarda çatlak varsa hava alıyorsa bu durumlara sebep verebilir veya karbüratör sekron hava ayarlarıyla oynandıysa onlar bozuk olabilir bujiler kötü durumda olup iyi ateşleme yapmıyor olabilir iyi bir usta bulup kontrol ettirmek gerek kolay gelsin

Zeki
14.April.2017, 23:22
Yakında izmire gidicem tahminimce 200 lira yakicak gibi ama adam akilli bi servis bulup orda göstermeyi planliyorum onerebileceğiniz bir yer varmi

CELİL
14.April.2017, 23:24
Yakında izmire gidicem tahminimce 200 lira yakicak gibi ama adam akilli bi servis bulup orda göstermeyi planliyorum onerebileceğiniz bir yer varmi

İzmir'deki arkadaşlar konuyu görünce yardımcı olur

Patriot
14.April.2017, 23:39
İzmir'de iyi ustalar var onerebilecegimiz geldiğin zaman tekrardan irtibata geçeriz

MErtugrulK
15.April.2017, 19:56
Zeki merhaba, ben de Çanakkale'deyim. Daytona 250 kullanıyorum, müsait bir zamanında ulaş istersen; varsa yapabileceğimiz bir şey deneyelim. Yoksa Adalı ya da Sadık Usta'yı bilmiyorsan tarif ederim. Makina ile gerekli ölçüm ve ayarı yaparlar, çok can alıcı bir sorun yoksa Çanakkale'de de halledilir bence. Numaram 05439001325, mesaj atarsan dönüş yaparım.

ob1kanobi
15.April.2017, 22:54
İzmir'e gelmeden bizimle irtibata geçersen burada bakarız. Muhtemelen servise gitmene bile gerek kalmaz.

Zeki
20.April.2017, 01:12
Cuma günü yola cikicam bucada çalışıyorum haberleşebiliriz uygunsa