Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan Selamlar

Kaptan
20.April.2017, 22:03
Merhaba Regal Raptor ailesi;

Kendimi kısaca tanıtayım. Ankarada yaşıyorum master öğrencisiyim aynı zamanda uluslararası bir şirkette bakım mühendisi olarak çalışıyorum. 27 yaşındayım. 2 yıla yakın motor tecrübesine sahibim. Çoğu kişi gibi bende gürüldeyen motorun, parıldayan kromun, yolda olmanın, rüzgarı hissetmenin efsununa kapılmış birisiyim.

Regal Raptor almaya karar verdiğimde kendimi burada buldum. Forum kazan, ben kepçe dolanırken oldukça yararlı bilgiler ve bu bilgilere sahip ihtisaslı kişiler gördüm. Benimde çorbada tuzum bulunması ve umarım en yakın sürede motordaş olacağım kişilerle tanışmak amacıyla aranıza katıldım.

Gönlümden Spyder ve Daytona sıralamasıyla geçmekte. Boyum 165. Henüz daytona deneyemedim. Bir kere 2010-2011 model bir Spyder deneme imkanım oldu. O motorda ayak pedalları oldukça ilerideydi. Ayaklarım ucu ucuna erişmekle birlikte güvenli bir sürüş hissi yaratmadı.
Yardımınızı isteyeceğim öncelikli konu bu boy ile klasik hariç sürebileceğim bir modeli mevcut mudur?
Daytona kasası içinde ayak pedalları aynı uzaklıkta mı?
Herhangi bir şekilde pedalların geri çekilebilme imkanı mevcut mu?

Yardımlarının için şimdiden teşekkür ediyor herkesi tekrar selamlıyorum.
Tekeriniz düz bassın.

CELİL
20.April.2017, 22:10
Merhaba Burak. Ankara'dan aramıza hoş geldin İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun :) 8)
Boy konusunda spyder 2011 modelin bazıları ve 2012 model blansörlü olan modellerde ayak pedalları daha geride onlara ayakların sorunsuz yeter ayrıca Daytona'nında ayak pedalları geridedir ayakların onada rahat yeter 8)

nedemek
20.April.2017, 22:13
Burak hoş geldin, Celil başkanım en tecrübelimiz olarak bu konuda net bilgi vermiş, forumda da bir çok kez benzer sorular sorulup cevapları verildi birazcık araştırma ile arama bölümünden bulabilirsin. umarım gönlündeki makinaya tez zamanda kavuşursun 8) yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle :Rockn Roll:

gorkemYılmaz
20.April.2017, 22:14
Rr ailesine hoşgeldin abi. Ben klasik model kullanmaktayim daha tecrubeliler mutlaka yardimci olacaktır. Umarim kisa surede makinani alir nice kilometreler yaparsin [emoji109] [emoji109]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptan
20.April.2017, 22:56
@Celil Başkan özellikle belirttiğin modellere bakacağım. Verdiğin bilgiler motor arayışımdaki motivasyonumu arttırdı.
@Berk sanırım siteye ve foruma adapte oldukca bahsettiğimiz bilgilere daha rahat erişebileceğim.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için ve iyi niyetleriniz için çok sağolun.

Oğuzhan Ocak
20.April.2017, 23:05
Aramıza hoşgeldin yetişme probleminide dert etmene gerek yok ben rahat yetisecegini düşünüyorum zaten Celil başkanımız da söylemiş tekrardan hoşgeldin

alibaba07
20.April.2017, 23:07
Aramıza hoşgeldin. İnşallah aradığın gibi bir makine bulursun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burock
20.April.2017, 23:48
Merhaba Ankara'dan... Adaşım boylarimizda birbirine yakın ve ben de Spyder 350 kullanıyorum ... Uzun yol da bu makine çok keyifli çok. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bu ara forumda olamadım ama gelecek hafta bir toplantı düzenleyip tanisabiliriz ...

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptan
21.April.2017, 00:01
merhaba @burock;
Güzel düşündün. buluşma ayarlayabilirsek çok güzel olur. beni şimdiden listeye yaz :)

aycanblmts
21.April.2017, 00:02
Burak hoş geldin. Hayırlı osun.

Falcon07
21.April.2017, 00:11
Aramıza hoşgeldin Burak umarım istediğin gibi bi makineye kavuşursun 👍

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acryvz
21.April.2017, 01:08
Burak aramıza hoşgeldin .... Gönlündeki. Makinaya kavuşmanı dilerim ...

WOLF
21.April.2017, 01:18
burak hoşgeldin.
eski daytona kullanıcısı olarak daytona bana acaip keyif vermişti. demeden gecemem. benim tercihim daytona. boy konusunu dert etme adı bende saklı kalsın :) spider kullanıcısı arkadaş var aramızda... o da spider hastası

centaur
21.April.2017, 07:06
Merhaba Burak;
Spyder yada Daytona farketmez bu paraya bu segmentte alabileceğin büyük cc li bir japon öncesi alabileceğin en iyi makine Regaldir. Başkanımızın da belirttiği üzere sen Spyder 'ın sürücü ayaklıkları önde olan modelini denemişsin. Haliyle kontrol önemli.. 2012 ve üstü bir model içini rahatlatacaktır. Daytonada böyle bir sorun yok..

Raptorriders Ailesi cruiser/chopper tarzına bağlı özenti ve gösterişten uzak, saygı ve aile ortamına önem veren bir motorsiklet grubudur. Aramızda cruiser/chopper tarzına bağlı kalmak kaidesi ile her marka ve modele sahip arkadaşımız vardır. Forum gerçek anlamda bilgi deryasıdır ve bunun yanısıra forumda aktif olmak birbirimize,bu aileye ve bu vesile ile kendimize saygı duyma biçimimizdir. Yani her halukarda doğru yerdesin..

RR Eskişehir olarak sana bir hızlı tren kadar yakınız.. Müsait olduğunda bir buluşmamıza katılırsan hem bizi mutlu edersin hem de Spyder ve Daytona hatta 150 cc lik Regali gözlemleme,deneme şansı bulabilirsin. Elimizden gelen yardımı da esirgemeyeceğimizden emin olabilirsin. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..

Zafer
21.April.2017, 09:08
Hoş geldin kardeşim hayırlısı olsun diyelim ve inş. gönlündeki makinaya bir an önce kavusursun.

Ömer
21.April.2017, 09:40
Burak hoşgeldin

Kaptan
21.April.2017, 10:19
Haklısın @centaur fiyat/performans açısından en iyilerinden, görüntüsünden bahsetmeye gerek bile yok. Belirttiğiniz modellere bakacağım.
Eskişehir'de sürerek olsun ya da trenle bir şekilde buluşup istişare etmeyi bende isterim. Buluşmalarınızı takip ediyor olacağım.

Hoşbuldum.

HeavyCustom
21.April.2017, 11:13
Dostum aramıza hoşgeldin, daytonanın boyuna uygun olacağını düşünüyorum,
Eğer tarzıma uyar falan diyosan cafe racer modeline de bi bak customa çok yatkın makine

FouL
21.April.2017, 11:14
Aramıza hoşgeldiniz.. Yakın zamanda istediğiniz modele kavuşur yolların rüzgarın tadını doya doya çıkarırsınız..

Ali ÜNVERDİ
21.April.2017, 13:03
Burak merhaba hoşgeldin.

spue
21.April.2017, 13:06
Burak,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, kazasız sorunsuz keyifli sürüşler yaparsın.
Ben de spyder kullanıcısıyım. Boy olarak aynıyız. Kullanım açısından bir sorun yaşamadım. Senin de yaşayacağını sanmıyorum. Bir sonraki denemede
söylenen olumsuz şeyleri unut, sadece sür göreceksin ne pedallar uzakta kalır nede döner dönmez korkusu kalır. 8)