Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorumlarınız Ricası ile...
ledfox
22.April.2017, 19:10
Merhaba;
son bir kaç aydır boş boş geziyordum. birşeyler ile uğraşmak ve zamanımı bu şekilde boş boş geçirmek istemedim.
bir web sitesi açtım konu içeriği teknoloji
değerlendirmenizi ve yorumlarınızı rica edeceğim.
Şimdiden Teşekkürler.
CELİL
22.April.2017, 19:22
Merhaba;
son bir kaç aydır boş boş geziyordum. birşeyler ile uğraşmak ve zamanımı bu şekilde boş boş geçirmek istemedim.
bir web sitesi açtım konu içeriği teknoloji
değerlendirmenizi ve yorumlarınızı rica edeceğim.
Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba Sedat hoş geldin
Buranın kapalı bir motosiklet gurubu olduğunu reklam sitesi olmadığını fark etmişsindir sanırım üzgünüm ama verdiğin linki kadırmak zorundayım. Reklamasyon amaçlı üyelik kabul etmiyoruz .
ledfox
22.April.2017, 19:28
Merhaba Sedat hoş geldin
Buranın kapalı bir motosiklet gurubu olduğunu reklam sitesi olmadığını fark etmişsindir sanırım üzgünüm ama verdiğin linki kadırmak zorundayım. Reklamasyon amaçlı üyelik kabul etmiyoruz .
Merhaba;
Derdim gerçekten reklam yapmak değil, sadece insanların fikir ve görüşlerini almak. tabi sizede hak veriyorum.. o kadar çok bu yol ile reklam yapmaya çalışan insan var ki..
CELİL
22.April.2017, 19:33
Merhaba;
Derdim gerçekten reklam yapmak değil, sadece insanların fikir ve görüşlerini almak. tabi sizede hak veriyorum.. o kadar çok bu yol ile reklam yapmaya çalışan insan var ki..
Siz gerçekten dürüstçe ve samimi yaklaşıyorsunuz samimiyetinize inanıyorum ama kurallarımız gereği müsade edemiyorum iyi günler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.