Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaralı bir köpeğe sahip çıkan klüp! Merhaba
Kılıç
25.April.2017, 01:41
Uzun zamandır bir motosiklet klübüne üye olmak hep çünkü Sakarya'da geçirdiğim öğrencilik yillarimin sonunda toplantılarına katıldığım klüpte geçirdiğim kaliteli zamanlarin tadı damağimdaydi. Ancak hem zaman eksikligimden hemde bana uygun bir klüp bulamayacagimi düşündüğümden dolayı hep istek olarak kaldi bende ta ki geçen gün instagramda arabasi ile bir köpeğe çarpıp kaçan sürücünün ardından motorlari ile trafiği durdurup o yarali cana yardım etmek için çabalayan motosiklet sürücülerinin raptorriders klüp üyesi olduklarini okuyana kadar. O an tüm düşüncem değişti ve içinde olmam gereken klüp iste bu dedim umarim beni araniza kabul edersiniz. Merhaba arkadaslar.
Ve sanırım kısaca kendimi de tanıtmam gerekiyor. 😊 Ben Nurullah 26 yasinda endustri mühendisiyim öğrenciyken aldiğim sonrasinda çok fazla binemediğim bir gv 250 sahibiyim. İstanbul da yaşıyorum çok yoğun çalışıyorum gece gece toparlayabildiğim bunlar ilerleyen zamanda daha iyi tanışırız umarım yeniden herkese merhaba .
Hoş geldin kılıç
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barmen
25.April.2017, 01:47
Nurullah kardeşim aramıza hoşgeldin 👍 doğru yerdesin buna emin ol istanbul toplantılarina katılmanı isterim..Bunu canlı canlı görmen senin için en iyisi olcaktir..yolun daima açık olsun forumda daima aktif olman dileğiyle
RAPTORRIDERS ANTALYA
UğurOrhon
25.April.2017, 02:38
Aileye hoşgeldin dostum. Tekerine taş değmesin.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
25.April.2017, 03:31
Aramıza hoş geldin Nırullah ... geçen bizim arkadaşlar Çatalcaya göktaşı yağmurunu seyretmeye gittiler ( tabi birinin aklına yukarı bakmak gelmedi o ayrı konu ) , bende Taksimden çıktım yola bir çay içerim diye, ne mümkün 3 saatte Bakırköye anca geldik , yolda bir köpeğe araç çarpmış , aynı dediğin gibi motorcular köpeği korumak için yolun ortasında kalkan oldular , bu konuda deneyimli arkadaşım , sağa sola arayıp bakım evinden yardım getirdi . Mutlu son ... Duran motorcuları Tanımam etmem , ama motorculukta doğal bir kardeşlik var ... uzun lafın kısası ... doğru yerdesin ... Saygılar
centaur
25.April.2017, 08:42
Merhaba Nurullah;
Temeline insanı,bireyi daha da önemlisi saygıyı,samimiyeti ve vicdanı alan oluşumların var olması mutluluk verici ve bunlardan birinin bir mensubu olmaktan gurur duymamak elde değil. Motorcu olmanın maganda,duyarsız olmadığının en güzel kanıtı belki RR Ailesidir.. Bu ailenin gösterişten uzak pek çok barınak ziyareti vardır..
Biz tam da bu yüzden kulüp olmamayı seçmiş bir motosiklet grubuyuz,bir aileyiz. Samimiyetimizin,birbirimize ve dünyaya duyduğumuz saygının,birlikte sürme tutkumuzun önüne hicbir şey geçsin istemedik..
RR Istanbul un buluşmalarına muhakkak katılmalısın. Seni aramızda görmekten mutlu oluruz. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle;aramıza hoşgeldin..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umut.
25.April.2017, 09:09
Selam Nurullah aramıza hoşgeldin. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.
Nurullah,
aramıza hoş geldin. Kazasız sorunsuz sürüşler dilerim.
Kerem Düzgün
25.April.2017, 09:54
RR ailesine hoşgeldin Nurullah
RR Forumlarına hoşgeldiniz.. Doğru kişilerin doğru adresine : D
kaan tokyol
25.April.2017, 10:42
Hos geldin aramiza :Rockn Roll:
CELİL
25.April.2017, 10:52
Merhaba Nurullah aramıza hoş geldin :) 8)
Erman
25.April.2017, 11:17
Hoş geldin :)
Enes Sarıgene
25.April.2017, 11:30
Merhaba; Aramıza hoşgeldin :)
nedemek
25.April.2017, 11:35
merhaba Nurullah foruma hoş geldin, İstanbul'da köklü bir sebep olmadıkça Çarşamba günleri buluşuyoruz.fırsat yaratıp gelmeni tavsiye ederim. yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
HeavyCustom
25.April.2017, 11:51
Hoşgeldin dostum aramıza
gabriel cash
25.April.2017, 12:35
Nurullah aramıza hoşgeldin kardeşim. Açıkçası böyle bir olaydan haberim yoktu, sayende böyle bir teşkilata mensup olduğum için daha bir gurur duydum.
aycanblmts
25.April.2017, 13:11
Nurullah aramıza hoş geldin. Bir GV miz daha oldu. :artiz: Tekerine taş değmesin.
Kılıç
25.April.2017, 13:44
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı hoşbuldum 8) Açıkcası klüp düzeni hakkında hiç bilgim yok hangi günler nerede buluşuluyor nasıl haberleşiliyor artık zamanla ve fırsat buldukça öğreneceğim.
Falcon07
25.April.2017, 13:57
Aramıza hoşgeldin 😊 forumda düzenli olarak buluşma yeri ve zamani paylaşılıyor forumda aktif olursan gorebilirsin tekrardan hoşgeldin 😉
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recep YAŞAR
25.April.2017, 14:19
Nurullah,
Aramıza hoş geldin.
Kazasız sorunsuz sürüşler dilerim.
ve buluşmalarada gelip bu ortamı yerinde canlı olarak görmeni isterim :)
aidikurt
25.April.2017, 16:59
Kardeşim aramıza hoşgeldin.
Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.
alibaba07
25.April.2017, 17:39
Aramıza hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Ocak
25.April.2017, 17:46
Aramıza hoşgeldin doğru yerde olduğuna emin olabilirsin8)
aslantürk34
26.April.2017, 10:10
Ailemize hoşgeldin
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali ÜNVERDİ
26.April.2017, 11:50
Nurullah merhaba aramıza hoşgeldin.
bozbirbaykus
26.April.2017, 18:31
Hoş geldin aramıza. Toplantı başlıklarını takip edersen yüz yüze de tanışma fırsatımız olur :)
Can Akkuzuluoglu
26.April.2017, 19:56
Nurullah hoşgeldin [emoji869]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.