PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli'den herkese selamlar, Uğur

ugurece
27.April.2017, 17:32
Merhabalar, ben Uğur. Kocaeli'nden aranıza katıldım. Pulsar 200NS kullanıcısıyım.

Ben bu grubu nasıl duydum, hemen anlatayım.

Çok çok yakın bir arkadaşım (Ömer Sayma kendisi, o da Kocaeli'den. Onun için de üyelik oluşturdum, başlarda sadece okuyacak, zamanla aktif de olacaktır.) uzun zamandır motosiklet almak istiyordu. Bakınıyoruz ediyoruz falan, Daytona 250yi gördük aşık olduk o da ben de. Ben buldum da gösterdim zaten. Sahibinden araştırdık motorları, facebook'ta gruplara yazdık sorduk soruşturduk.

Sonrasında burayı keşfettim işte herkes Raptorriders facebook grubu ve forum var buralara bi bak mutlaka şeklinde konuştu. Ben de önce foruma sonra faceboo grubuna katıldım.

Motor bulduk sonrasında, Eskişehir'de. Satıcıyla görüştük anlaştık pazarlığı yaptık falan, yarın Eskişehir'e geliyorum ben. Geliyorum ama, ne Eskişehir'de tanıdık motorcu var, ne tanıdık servis var. Kendim de chopper kullanan birisi değilim motorum naked, kendim de anlamam çok. Bi servis bakınayım kim ne yazmış ne etmiş.

Eskişehir servis diye arattım, birşey bulamadım. Ama Eskişehir teşkilatı başlığını gördüm. Her hafta atılan tanışma postları falan. İlker Kenar dikkatimi çekti. Telefon numarasını paylaşmış her toplaşma gönderisinde sağolsun, aradım İlker Abi'yi yaklaşık bi 2 saat oldu olmadı.

Sanki yıllardır dostuymuş gibi karşıladı, her türlü soruma yanıt verdi, RaptorRiders'ı anlattı, Daytona'yı anlattı, servis konusunda yardımcı oldu. Üstüne üstlük sen gel Eskişehir'e ben seni karşılarım, servise de beraber gideriz dedi. İnanamadım samimiyete yardımseverliğe. O da beni sevdiğini söyledi sağolsun. Burdan İlker Kenar abime tekrar çok teşekkür ederim.

Yarın nerdeyse hiç bilmediğim bir şehre motor bakmaya, sıkıntısı yok ise almaya geliyorum, ve hakikaten el-ayak olacak bana İlker Abi. İnşallah yarın bu gruptan ilk dostluğu edinmiş olarak ayrılıcam Eskişehir'den.

28.04.2017 Cuma sabah 09.30 gibi trenden iniyorum, öğlen en geç 1e kadar Eskişehir'deyim. Çok sınırlı vaktim var malesef. Hemen Kocaeli'ne dönüp noter işlemini halledeceğiz. Eğer uygun olan, müsait olanlar varsa tanışmayı çok isterim. Servis konusu erken hallolursa bi yemek yenebilir, o kadar vakit yoksa eğer bi çay içilebilir biyerlerde.

Aynı şekilde Kocaeli'ye geleniniz olursa, herşekilde aman ayırıp tanışmak sohbet etmek boynumuzun borcudur Ömer'in de benim de. Şimdiden herkese selamlar

acryvz
27.April.2017, 17:36
Aaramıza hoşgeldin Uğur .... İlker abin her türlü yardımı karşılıksız yapar tabi sende forum kurallarını ve forumda mümkünce aktif olmayı karşılıklı saygı gereği unutma ... Aile olmak böyledir ve biz büyük bir aileyiz .... Motorun hayırlı olsun , tekerine taş değmesin ...

Bypale
27.April.2017, 17:51
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. 8)

Mustafa B.
27.April.2017, 17:53
RR ailesine hoşgeldin dostum, yeni motosikletin şimdiden hayırlı olsun, tekerin daim düz bassın.

---------------------------------------

Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎

HelmettolgA
27.April.2017, 18:01
Hayirli ugurlu olsun kardesim aramiza hosgeldin.

FouL
27.April.2017, 18:04
Kocaelinden uğur Hoşgeldin..

Kerem Düzgün
27.April.2017, 18:09
Uğur RR ailesine hoşgeldin direk bende başlıktan konuya giriyim o zaman :) Sizin o tarafta da bir tane motosiklet buldum ama ilk yakından isim vermeden bizden birisinin incelemesi güzel olur sen işlerini hallettikten sonra özelden rahatsız ederim inş sıkıntısız çıkar yeni motoru almış olursunuz 8)

Enes Sarıgene
27.April.2017, 18:11
Hayırlı uğurlu olur inşalaah aramıza hoşgeldin :)

centaur
27.April.2017, 18:37
Aramıza hoşgeldin Uğur..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Ocak
27.April.2017, 18:47
Aramıza hoşgeldin kardeşim :)

Punisher45
27.April.2017, 19:27
Aramıza hoş geldin, hayırlısı olsun şimdiden.. 8)

ugurece
27.April.2017, 20:22
Uğur RR ailesine hoşgeldin direk bende başlıktan konuya giriyim o zaman :) Sizin o tarafta da bir tane motosiklet buldum ama ilk yakından isim vermeden bizden birisinin incelemesi güzel olur sen işlerini hallettikten sonra özelden rahatsız ederim inş sıkıntısız çıkar yeni motoru almış olursunuz 8)

eyvallah hocam, tabi. RR mı makine de ?

ugurece
27.April.2017, 20:24
hepinize herkese çok teşekkür ederim abiler, dostlar.

hoşbuldum inşallah zamanla herkesle tanışır ederiz güzel bi diyalog yakalamış olurum

alibaba07
27.April.2017, 20:48
aramıza hoşgeldin

WOLF
27.April.2017, 22:24
hoşgeldin.şimdiden hayırlı olsun

Falcon07
27.April.2017, 22:25
RR ailesine hoşgeldin ✌

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
28.April.2017, 00:47
Merhaba Uğur .Kocaeli'nden aramıza hoş geldin :)
İnşallah eskişehirdeki makina güzel temiz çıkar işi bitirip hayırlısı alırsın 8)

Kerem Düzgün
28.April.2017, 02:01
eyvallah hocam, tabi. RR mı makine de ?
Yok kardesim vn 1500 bi tane galeride su an yakindan bir tanidik gormeden acikcasi oralara kalkip gelmek zor olur sonra kafana yatmazsa hayal kirikligi ile donmek kotu oluyor o yuzden islerini hallettikten sonra zamanin olursa gormeye gidebilirsen fikir vermek acisindan bana iyi olur 👍

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

downoflight
28.April.2017, 08:40
Aramıza hoşgeldin kardeşim, eskişehir'de özmert motor hem bayiliğini hem de servisini yapıyor. Bana özelden ulaşabilirsin bilgiler için

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurece
28.April.2017, 09:14
Yok kardesim vn 1500 bi tane galeride su an yakindan bir tanidik gormeden acikcasi oralara kalkip gelmek zor olur sonra kafana yatmazsa hayal kirikligi ile donmek kotu oluyor o yuzden islerini hallettikten sonra zamanin olursa gormeye gidebilirsen fikir vermek acisindan bana iyi olur ğŸ‘

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anladim hocam tabi ki. sizle iletisime gecer galeri bilgisini alirim gider bakariz hic dert degil. bi su motoru insallah alalim, gerisi hic sikinti degil

CaNeR
28.April.2017, 09:33
Aramıza hoşgeldin uğur, yeni makinen hayırlı olsun forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

spue
28.April.2017, 09:46
Uğur,
aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim. Bu sezon bulunduğunuz bölgede ve çevrede sanırım 3-4 etkinlik var, katılım sağlarsanız tanışma ve birlikte sürme imkanı elde ederiz. Rüzgarın bol olsun.

srcndml
28.April.2017, 10:50
hoş geldin uğur bende Kocaeli'nde yaşıyorum bende de 250 daytona var. kazasız belasız hayırlı sürüşler olsun.

nedemek
28.April.2017, 12:23
hoş geldin, biz güzel bir aileyiz ve bunu söylerken hiç çekinmiyoruz hatta bir çok kan bağı olan aileden daha gerçek daha samimi bir aileyiz 8) umarım gönlüne göre bir makina bulursun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle

Gezgindelikanlı
28.April.2017, 13:18
Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin

Ömer
28.April.2017, 13:27
Uğur hoş geldin...

Can Akkuzuluoglu
28.April.2017, 14:07
Uğur hoşgeldin [emoji869]

Zafer
28.April.2017, 14:23
RR Ailesine hoş geldin kardeşim.

HelmettolgA
28.April.2017, 16:10
Hosgeldin kardeşim hayirli olsun simdiden makinenn.......

.... / . / .-.. / -- / . / -/

aycanblmts
29.April.2017, 19:05
Hoş geldin hayırlı olsun.

bronks
29.April.2017, 23:20
Hoşgeldin Uğur ben de mayıs sonu veya haziran başı 2 günlüğüne Kocaeli de olucam. Geldiğimde muhakkak haberleşiriz belki de küçük bir buluşma etkinliği de düzenleriz. Kocaeli grubunun oluşmasını nasıl istiyorum bilemezsin :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Kemah
30.April.2017, 00:13
Aramıza hoş geldin kardeşim:)

Aybars
01.May.2017, 14:59
Ailemize hoşgeldin kardeşim tekerin her daim düz bassın 8)

atay iman
01.May.2017, 20:20
Hoş geldin ve hayırlısı olsun :)