PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayeneye girdiğinde tribe düşüp yanmayan lamba

Kılıç
29.April.2017, 00:33
Cuma günü gecikmiş olan muayenimi yaptırmak için saat 16:00 da Kızıltoprak Tüvtürk'den randevu aldım. Gitmeden önce herşeyi kontrol ettim arka frene basıyorum stop yanıyor, ön fren yanıyo, sinyaller tamam, kıs far tamam, uzun far tamam e frenlerimde sağlıklı zaten başka birşeye bakmıyorlar. Çıktım yola gittim soktum muayeneye keyifle yaktım sigaramı bekliyorum çıkmasını ufaktanda göz ucuyla bakıyorum ne oluyo bitiyo muayene yapan arkadaş arka frene basıyo stop yanıyo önü sıkıyo yanmıyo tüm keyfim kaçtı sigaranın dumanı içimde kaldı, dedim imkansız gittim yanına dedim sen sıkamıyosun bence ben bi deniyeyim ne yaptıysam yok önce fren koluna parkmalarımla ufak ufak vurdum sonra avuç içi sonra tekme tokat yine yok adam üzgünce yapılacak bişey yok dedi muayene bitti kaldık muayeneden. Sonra çıkardım motorumu bu sefer dedim bi efkar sigarası içeyim o sırada da bir daha deneyeyim dedim bu sefer bastım yandı dedim yanlış gördüm herhalde 1 2 3 .. her seferinde yandı. Hemen gittim dedim yanıyo aynı gün şeedelim hemen yeniden randevu almam gerekiyormuş aradım tüvtürk'ü en erken randevu 2 mayısa yeniden randevu aldım. Acaba motorumu satsam mı arkadaşlar ne dersiniz ?:artiz: Ben ona kıyamazken onun benimle derdi ne acaba :cheesy::cheesy:

Mustafa B.
29.April.2017, 02:18
Ona küçük beyaz baskılar yap bence, yolda giderken uslu dur bana laf getirme de ve muayeneye tekrar girmeden önce, bak uslu dur evde dayak delisi ederim seni de :) küçükken bende işe yarardı, annem hala arada kullanır bu cümleleri hiç arıza çıkarmam..

---------------------------------------

Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎

alibaba07
29.April.2017, 08:24
Bahtsizlikta yeni boyutlar açmışsin. Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum.

Bazen bu makineler elektronik aletler yapıyor böyle. Arizalaniyor servise goturuyorsun serviste adam bakıyor bu sağlam diyor o An çalışıyor makine.

Tam acil ihtiyacının olduğu önemli bir durum oluyor sendeki gibi o An hata yapmaması lazım. Normalde çalışan şey bozuluyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

centaur
29.April.2017, 11:28
Bazen şer sandığımız şeyler hayra vesile olabiliyor.. İnsan yaşamı o kadar komplike ki , o an sorunsuz geçseydin belki 1 km ileride hayatından olacaktın, daha büyük bir felaket ile karşılaşacaktın. Bazen hayır vardır dostum bazen ise muhakkak bir işaret.. Bi kaç küçük çocuk bul ve hemen sadaka ver :) Az sadaka çok belayı def eder..

Kılıç
29.April.2017, 14:13
Bakalim tehditler sadakalar 2 mayısta ise yarayacak mi :D