Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DD150E-2 Periyodik Bakım Nasıl Yapılır?

cihanemin
09.May.2017, 17:24
Herkese selamlar,

Ben yaklaşık 1 ay önce aldım motorumu. Ortalama 1500 km oldu aldığımdan beri, aldıktan 100 km sonra periyodik bakımını yaptırdım. Servisten memnun kalmadım, bu yüzden kendim yapmak istiyorum periyodik bakımımı. Elim yatkındır bu işlere ancak hangi yağı kullanmalıyım?, kaç litre yağ alır benim motorum?, hava filtresi var mı benim motorumda varsa değişimi gerekli midir?

Değerli bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Saygılar.

Motorum: 2013 Regal Raptor DD150E-2

Tugay Güreşen
09.May.2017, 18:18
Merhaba aramıza hoşgeldin ilk olarak kendini bir tanışma başlığı altında tanıtırsın RR olarak seni tanımış oluruz :) Sorularına gelirsek 4 zamanlı 10w-40 yarı sentetik 1 lt yağ yeterli oluyor motul yağı öneririm bende 150 varken gayet memnundum, hava filtresi var sol yan kapağın altında kağıt hava filtresi var değiştirebilir yada hava tutarak temizleyebilirsin, buji tek buji olduğundan dolayı bütçeni zorlamayacaktır bakım yaparken bujinide değiştirebilirsin bunları yağ için 3000km de bir buji için 5000km de bir olarak yapıyordum ben ve hiç bir sıkıntı yaşamadım sende bu özenle gidersen sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

cihanemin
10.May.2017, 12:41
Hocam,
Gösterdiğiniz ilgi ve detaylı cevabınız için çok teşekkür ederm. 14 Mayıs'ta buluşmaya katılıcaksanız mutlaka yüzyüze de konuşalım.

cihanemin
11.May.2017, 19:21
Merhabalar,

Buji olarak hangi marka model kullanmamı önerirsiniz?

Teşekkürler,
Saygılarımla