Orijinalini görmek için tıklayınız : Grubumuzun Resmi Youtube Kanalı -ÖNEMLİ-
aidikurt
12.May.2017, 09:41
Merhaba RR Ailesi;
Çağın bir gereği olarak sosyal medyanın önemi gitgide artıyor ve bazen bu gereklilik bir kazanç kapısı da olabiliyor. İşletmelerden tutun da bireysel atılımlara kadar artık tanıtımın önemi gözardı edilmeyecek kadar büyük bir faktör haline gelmiş durumda..
Biz şirket değiliz ,evet. Yada işletme.. Lakin server masrafımız var.. Forumun ayakta durabilmesi,bizleri ,bu aileyi bir arada tutabilecek bağı koruyabilmesi için ufak tefek masraflarımız mevcut.. Üst Yönetim kimseye bu konuda baskı uygulamıyor,gönüllük esasına göre destek bekliyor lakin ne zorluklar çekildiğini de biliyoruz bu hususta..
İşte Youtube bu noktada cazip bir hal alıyor. Eğer tüm arkadaşlar gereken hassasiyeti gösterir, Youtube kanalına istisnasız üye olur, yeni üye olan her arkadaşa forumda tanışma başlığı açma kuralı misali youtube a da ısrarla yönlendirirse, şahsi sosyal medya hesaplarımızdan bolca grubumuzun youtube kanalını ve videolarını paylaşırsak, kendimiz de izlersek Youtube tan gelir elde edebilir ve forumumuzun masrafları yada grubun yararına bir proje için kullanabiliriz.
Bu vesile ile;
*Lütfen Raptorriders Youtube Resmi Kanalımıza abone olalım,
*Lütfen Yeni üye olan tüm arkadaşları istisnasız Youtube Kanalına abone olmak için teşvik edelim,yönlendirelim,
*Lütfen kanalımıza ait videoları muhakkak izleyelim,
*Lütfen büyük emek sarfedilerek bu aile için oluşturulmuş videoları beğenelim,yorum yapalım,
*Lütfen sosyal medya hesaplarımızdan düzenli olarak kanalın videolarını paylaşalım,
Ve lütfen bunun RR Ailesi için gerçekten faydalı bir eylem olduğunu gözardı etmeyelim.. RR Ailesine samimiyetle bağlı her bireyin bu konuda azami hassasiyet göstereceğine eminim.. Herkese şimdiden teşekkürler..
Kanal nerede nasıl ulaşabilirim diyenler için buyurunuz linki;
( Ayrıca sağ üst köşedeki arama motorunun yanındaki youtube ikonuna tıklayarakta kanalımıza girebilirsiniz)
https://www.youtube.com/channel/UCVYdBVWenqO8fpuOCyjEs_g
Üyeliği olan arkadaşlar mutlaka beğenip altına iki cümle yorum yazsınlar... Rast gele izleyenler değil orada da takip eden üyelerimiz olduğunu gösterelim.
aslantürk34
12.May.2017, 10:04
👍
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gabriel cash
12.May.2017, 10:58
Üyeliği olan arkadaşlar mutlaka beğenip altına iki cümle yorum yazsınlar... Rast gele izleyenler değil orada da takip eden üyelerimiz olduğunu gösterelim.
Ömer abi hassasiyetin için teşekkür ederim. hiç es geçmiyorsun. bu vesileyle senin nezdinde her videoya yorum, beğeni ve paylaşım yapan kardeşlerime de teşekkür ederim.
Elimizden ne gelirse..
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcon07
12.May.2017, 13:58
Haklisin ustam gerekli ozveriyi göstermek gerekiyor 😀
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba RR Ailesi;
Bu vesile ile;
*Lütfen Yeni üye olan tüm arkadaşları istisnasız Youtube Kanalına abone olmak için teşvik edelim,yönlendirelim,
*Lütfen büyük emek sarfedilerek bu aile için oluşturulmuş videoları beğenelim,yorum yapalım,
*Lütfen sosyal medya hesaplarımızdan düzenli olarak kanalın videolarını paylaşalım,
( Ayrıca sağ üst köşedeki arama motorunun yanındaki youtube ikonuna tıklayarakta kanalımıza girebilirsiniz)
OLUNDU
YAPILDI
27 VİDEO İZLENDİ
HEPSİ BEĞENİLDİ VE HEPSİNE YORUM BIRAKILDI
HERKESİ İLGİLENDİREN VİDEO KİŞİSEL FACE DE PAYLAŞILDI
gabriel cash
12.May.2017, 23:02
OLUNDU
YAPILDI
27 VİDEO İZLENDİ
HEPSİ BEĞENİLDİ VE HEPSİNE YORUM BIRAKILDI
HERKESİ İLGİLENDİREN VİDEO KİŞİSEL FACE DE PAYLAŞILDI
Çok teşekkür edildi, emeğine sağlık denildi :)
centaur
12.May.2017, 23:43
RR İzmir enfes bir Anneler Günü çalışması yapıp Youtube resmi hesabımızda paylaşmış. Haydi online olan herkes muhakkak bir kaç dakikasını ayırıp izlesin.
atay iman
13.May.2017, 12:35
İzleyelim ve izletelim arkadaşlar
gabriel cash
18.May.2017, 12:58
Hem konuyu tekrar gündeme getirmek hem de reklam gelirine hiçbir ekstra efor sarf etmeden katkıda bulunmak isteyenler için birkaç şey yazacağım.
bilindiği gibi youtube kanalımız https://www.youtube.com/channel/UCVYdBVWenqO8fpuOCyjEs_g adresinde yayındadır ve bu kanaldan öncelikli beklentimiz grubumuzun faaliyetlerini yayınlamak haricinde bir reklam gelirine sahip olabilmektir. Şimdiye kadar henüz dişe dokunur meblağlar oluşmasa da gereken ilgi gösterildiği taktirde en azından bir derde derman olacak bir ekonomik katkı beklenmektedir.
Daha kolay reklam geliri elde edebilmek için kanalda yayınlanan videolardan 2 tane oynatma listesi yapıldı. Şayet tarayıcınızda adblocker gibi reklam engelleyici yazılımlar varsa ctrl+shift+n tuşlarıyla yeni bir sekme açıp playlisti oynatarak reklam gelirine katkıda bulunabilirsiniz. Reklam engelleyici yazılım yoksa direkt açabilirsiniz. Hatta benim yaptığım gibi açın playlisti, kapatın sesini, arkada dönsün dursun videolar :)
Bu çok basit ama kanalımız için çok önemli eylemi yaparak katkıda bulunulabilir. Ve pc başında olan, gün içinde pc başına geçebilen kişiler günde 1 defa bu işlemi yaparsa çok güzel olacağı düşüncesindeyim. Sizin için küçük ama Raptor Riders için büyük bir adım atabilirsiniz :)
Göksel yanlış anladımsa düzelt diye soruyorum , aynı bilgisayarda dolasıyla aynı İP ile bizim videoları tekrar izlemek oluyor mu ve bu bir katkı mı? (abi zaten yazdım cevabını kabul etmiyorum ona göre 😜)
bu tür çalışmalar bizim için ve RR ailemiz için gurur verici çalışmalar.her zaman gerekli desteğimizi gösterelim Ey kardeşlerim :Rockn Roll:
gabriel cash
18.May.2017, 13:09
Göksel yanlış anladımsa düzelt diye soruyorum , aynı bilgisayarda dolasıyla aynı İP ile bizim videoları tekrar izlemek oluyor mu ve bu bir katkı mı? (abi zaten yazdım cevabını kabul etmiyorum ona göre 😜)
abi reklam gösterim başına ücret ödeniyor. ben de senin bildiğin gibi biliyordum ama reklam olayı değişmiş youtube'da. ortalama bir fiyat var ve bu fiyat 1000 reklam gösterimi başına hesaplanıyor. 1000 reklam gösterimi olursa atıyorum 2,80 dolar ödeme yapıyor.
centaur
18.May.2017, 13:42
Haklısın bro.. Güzel açıklamışsın.. Herkes umarım elini taşın altına sokar..
ugurogz
19.May.2017, 02:40
Hayırlı olsun izleyelim paylaşalım :)
gabriel cash
07.June.2017, 12:38
Bir hatırlatmakta fayda var :)
Hem konuyu tekrar gündeme getirmek hem de reklam gelirine hiçbir ekstra efor sarf etmeden katkıda bulunmak isteyenler için birkaç şey yazacağım.
bilindiği gibi youtube kanalımız https://www.youtube.com/channel/UCVYdBVWenqO8fpuOCyjEs_g adresinde yayındadır ve bu kanaldan öncelikli beklentimiz grubumuzun faaliyetlerini yayınlamak haricinde bir reklam gelirine sahip olabilmektir. Şimdiye kadar henüz dişe dokunur meblağlar oluşmasa da gereken ilgi gösterildiği taktirde en azından bir derde derman olacak bir ekonomik katkı beklenmektedir.
Daha kolay reklam geliri elde edebilmek için kanalda yayınlanan videolardan 2 tane oynatma listesi yapıldı. Şayet tarayıcınızda adblocker gibi reklam engelleyici yazılımlar varsa ctrl+shift+n tuşlarıyla yeni bir sekme açıp playlisti oynatarak reklam gelirine katkıda bulunabilirsiniz. Reklam engelleyici yazılım yoksa direkt açabilirsiniz. Hatta benim yaptığım gibi açın playlisti, kapatın sesini, arkada dönsün dursun videolar :)
Bu çok basit ama kanalımız için çok önemli eylemi yaparak katkıda bulunulabilir. Ve pc başında olan, gün içinde pc başına geçebilen kişiler günde 1 defa bu işlemi yaparsa çok güzel olacağı düşüncesindeyim. Sizin için küçük ama Raptor Riders için büyük bir adım atabilirsiniz :)
gabriel cash
29.June.2017, 20:36
hatırlatma olsun :)
Merhaba RR Ailesi;
Çağın bir gereği olarak sosyal medyanın önemi gitgide artıyor ve bazen bu gereklilik bir kazanç kapısı da olabiliyor. İşletmelerden tutun da bireysel atılımlara kadar artık tanıtımın önemi gözardı edilmeyecek kadar büyük bir faktör haline gelmiş durumda..
Biz şirket değiliz ,evet. Yada işletme.. Lakin server masrafımız var.. Forumun ayakta durabilmesi,bizleri ,bu aileyi bir arada tutabilecek bağı koruyabilmesi için ufak tefek masraflarımız mevcut.. Üst Yönetim kimseye bu konuda baskı uygulamıyor,gönüllük esasına göre destek bekliyor lakin ne zorluklar çekildiğini de biliyoruz bu hususta..
İşte Youtube bu noktada cazip bir hal alıyor. Eğer tüm arkadaşlar gereken hassasiyeti gösterir, Youtube kanalına istisnasız üye olur, yeni üye olan her arkadaşa forumda tanışma başlığı açma kuralı misali youtube a da ısrarla yönlendirirse, şahsi sosyal medya hesaplarımızdan bolca grubumuzun youtube kanalını ve videolarını paylaşırsak, kendimiz de izlersek Youtube tan gelir elde edebilir ve forumumuzun masrafları yada grubun yararına bir proje için kullanabiliriz.
Bu vesile ile;
Ve lütfen bunun RR Ailesi için gerçekten faydalı bir eylem olduğunu gözardı etmeyelim.. RR Ailesine samimiyetle bağlı her bireyin bu konuda azami hassasiyet göstereceğine eminim.. Herkese şimdiden teşekkürler..
centaur
12.October.2017, 21:06
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ve vesile ile Resmi Youtube Kanalımıza lütfen abone olunuz. Diğer bir husus ; şahsi youtube kanallarımızdan grubumuzun kanalı ne çıkaralım. Yapmak isteyip yapamayan olursa yardımcı olmaya hazırım 8)
nedemek
12.October.2017, 21:20
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan ve vesile ile Resmi Youtube Kanalımıza lütfen abone olunuz. Diğer bir husus ; şahsi youtube kanallarımızdan grubumuzun kanalı ne çıkaralım. Yapmak isteyip yapamayan olursa yardımcı olmaya hazırım 8)
abi şahsi kanaldan resmi kanalı köprüleme olayını resimlerle açıklarsan çok makbule geçer ben çivi çekiş taş devri modunda telefonlayım :(
centaur
12.October.2017, 21:38
abi şahsi kanaldan resmi kanalı köprüleme olayını resimlerle açıklarsan çok makbule geçer ben çivi çekiş taş devri modunda telefonlayım :(
757
Kanalıma giriyoruz ve çıkan sayfa bu.. Bu şekilde 8)
Zafer
13.October.2017, 08:59
759
👍 obone olundu arkadaslar
DarkMacros
13.October.2017, 09:23
Çektiğiniz videolar varsa Göksel'e yollayın editlesin kanala koysun :) Aklına herhangi bir formatta video çekimleriyle ilgili bir fikir gelen varsa onu da paylaşsın çekim yapıp koyalım. YOutube kanalı ne kadar gelişirse forum sayfası da o kadar gelişir diye düşünüyorum :)
Tolga Öncel
16.October.2017, 16:20
Abi kısa film ve belgesel ile uğraşan bir kaç tanıdığım var Birgün bu konu üzerinde bir konuşalım
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedemek
16.October.2017, 16:24
Abi kısa film ve belgesel ile uğraşan bir kaç tanıdığım var Birgün bu konu üzerinde bir konuşalım
Tolga selam, aklına gelen konu, fikir, proje var ise resmi kanalda yayınlanmasını istediğin forumdan paylaşırsan eğer tüm RR ailesi olarak ortak bir proje ortaya koyabiliriz. bizim de kafamızda ufak ufak fikirler canlanıyor özellikle instagram ve youtube tarafının canlandırılması için Avrupa yakası olarak ateşlenmeye başladık yavaş yavaş. herkesin fikirleri bizim için değerli 8)
Tolga Öncel
16.October.2017, 16:34
Tolga selam, aklına gelen konu, fikir, proje var ise resmi kanalda yayınlanmasını istediğin forumdan paylaşırsan eğer tüm RR ailesi olarak ortak bir proje ortaya koyabiliriz. bizim de kafamızda ufak ufak fikirler canlanıyor özellikle instagram ve youtube tarafının canlandırılması için Avrupa yakası olarak ateşlenmeye başladık yavaş yavaş. herkesin fikirleri bizim için değerli 8)Abi öncelikle çevremde sinema filmi kısa film gibi uğraşlara giren festivallere animasyon film gibi eserler hazırlayan insanlar var benim istediğim böyle büyük bir oluşumun daha ciddi bir şekilde fazla amatöre kaçmayan video ve görseller ile tanıtım yapılması elbette bu durumda herkes bir parça elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim böylesine ciddi bir mevzuyu da bir gün bir festival olur bir buluşma olur yada bir toplantı olur böylesine fikir alışverişinde bulunabileceğini bir ortam üzerinde yaparsak herkes tarafından bilinen ve kabul edilmiş bir yayın akışı bile kurulabilr ama tabiki hiçbir şeyi yönetim bilgisi dahilinde olmadan yapmak istemem bunları Birgün ciddi anlamda konuşmak gerek ben şu yüzden de sizlerden özür diliyorum böylesine bir fikir ile önce Eskişehir teşkilatına bahsetmem gerekirdi sonrasında bu konu hakkında neler yapılabilir bunu aramızda çözerek size bir sunum gibi iyice detaylı anlatmak isterim ama şuan boş oturmak yerine Teşkilat adına ne yapabilirim diye düşünmüyor da değilim umarım düşündüğüm gibi yapabileceklerimde ailenize bir katkı sağlayabilir...
nedemek
16.October.2017, 17:07
Abi öncelikle çevremde sinema filmi kısa film gibi uğraşlara giren festivallere animasyon film gibi eserler hazırlayan insanlar var benim istediğim böyle büyük bir oluşumun daha ciddi bir şekilde fazla amatöre kaçmayan video ve görseller ile tanıtım yapılması elbette bu durumda herkes bir parça elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim böylesine ciddi bir mevzuyu da bir gün bir festival olur bir buluşma olur yada bir toplantı olur böylesine fikir alışverişinde bulunabileceğini bir ortam üzerinde yaparsak herkes tarafından bilinen ve kabul edilmiş bir yayın akışı bile kurulabilr ama tabiki hiçbir şeyi yönetim bilgisi dahilinde olmadan yapmak istemem bunları Birgün ciddi anlamda konuşmak gerek ben şu yüzden de sizlerden özür diliyorum böylesine bir fikir ile önce Eskişehir teşkilatına bahsetmem gerekirdi sonrasında bu konu hakkında neler yapılabilir bunu aramızda çözerek size bir sunum gibi iyice detaylı anlatmak isterim ama şuan boş oturmak yerine Teşkilat adına ne yapabilirim diye düşünmüyor da değilim umarım düşündüğüm gibi yapabileceklerimde ailenize bir katkı sağlayabilir...
bu tarz paylaşımları forum üzerinden yapman hem il sorumlusu hem de yönetim kadrosunun erişimine açık olması ile beraber farklı fikirler üretebilecek canlı pırıl pırıl beyinlere erişeceğinden her fikir bizim için önemli, kalbi RR için atan her canın bu grubun kötülüğünü isteyeceğini zannetmiyorum sadece yapılacak ve yapılmak istenen şeyin gerçekten RR için iyi bir şey olup olmadığını enine boyuna tamamen tartmak gerekiyor. her ne kadar etrafımızda çeşitli meslek uzmanları da olsa elimizde değerlendireceğimiz materyal olmalı her şeyden önce o yüzden yeni başlayan motosiklet incelemeleri yeni bir adımdı mesela, bu konuda resmi youtube kanalı üzerinden değerlendirmenin altına eklenecek bir youtube videosu inceleme ile ilgili çok başarılı olacak diye düşünüyorum o yüzden şuanki motorum ile yaşadığım sorunları aştıktan sonra yönetim ile bu konuyu görüşüp forum üzerinden bununla ilgili bir çalışma yapmak istiyorum açıkçası ;) ama RR olarak senin de dediğin gibi hepimizin elimizi taşın altına sokmak lazım 8)
Tolga Öncel
16.October.2017, 17:13
bu tarz paylaşımları forum üzerinden yapman hem il sorumlusu hem de yönetim kadrosunun erişimine açık olması ile beraber farklı fikirler üretebilecek canlı pırıl pırıl beyinlere erişeceğinden her fikir bizim için önemli, kalbi RR için atan her canın bu grubun kötülüğünü isteyeceğini zannetmiyorum sadece yapılacak ve yapılmak istenen şeyin gerçekten RR için iyi bir şey olup olmadığını enine boyuna tamamen tartmak gerekiyor. her ne kadar etrafımızda çeşitli meslek uzmanları da olsa elimizde değerlendireceğimiz materyal olmalı her şeyden önce o yüzden yeni başlayan motosiklet incelemeleri yeni bir adımdı mesela, bu konuda resmi youtube kanalı üzerinden değerlendirmenin altına eklenecek bir youtube videosu inceleme ile ilgili çok başarılı olacak diye düşünüyorum o yüzden şuanki motorum ile yaşadığım sorunları aştıktan sonra yönetim ile bu konuyu görüşüp forum üzerinden bununla ilgili bir çalışma yapmak istiyorum açıkçası ;) ama RR olarak senin de dediğin gibi hepimizin elimizi taşın altına sokmak lazım 8)Abim bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum yönetim ve herkes dahil birçok fikir ortaya atılabilir yeni ve değerli fikirler paylaşımlar bizim için çok önemli RR ailesinin değerini bilen herkesin fikirlerine saygı duyarım bu arada motoruna alakalı sorunları bir an önce halledebilmen ve tekrar feraha kavusman için dualarım seninle abim
centaur
10.February.2018, 19:00
FORUMUMUZA VE AİLEMİZE YENİ KATILMIŞ ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE ;
Merhaba RR Ailesi;
Bu vesile ile;
Zafer
11.February.2018, 20:43
Hala abone olmayanı var.?
Raci06
11.February.2018, 23:28
Oğlumdan youtube kanalına abone olma dersleri aldım. youtube 'un sadece izleyicisiydim. şimdi abone olup yorumda yazabileceğim. Öğrenmenin yaşı yok :)
ercan__genc
12.February.2018, 00:25
ben saten aboneymişim hep izledim ama yorum yapmadım inş bundan sonra izledigim her video yorum atarım:Rockn Roll:
Chopper_alp
12.February.2018, 17:37
Abone olundu[emoji869] kaskıma kameramı taktım bende bu youtube işine başlayabilirim... :) Tek sıkıntım şuanda kask içine yerleştirmem gereken bir mikrofon, onuda halledip ünlü olursam sizleri unutmam :D :D
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
12.February.2018, 23:33
Abone olundu[emoji869] kaskıma kameramı taktım bende bu youtube işine başlayabilirim... :) Tek sıkıntım şuanda kask içine yerleştirmem gereken bir mikrofon, onuda halledip ünlü olursam sizleri unutmam :D :D
Hayırlı olsun bro .. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Nacizhane tavsiyem bu işe bulaşan saçma sapan tiplerden farklı birşey yap. Motorcuları adi,asalak, disiplinsiz, gereksiz gibi gösteren ham görüntüler yerine chopper/cruiser kültürünün asaletini, bu güzel ailenin sıcaklığını taşıyan benzersiz videolar çek. Ve sakın kameranın mikrofonunu kaska bağlama :) Çekim sonrası kurgularken seslendir..
centaur
14.February.2018, 20:33
Sevgili Arkadaşlar;
Youtube Resmi Kanalımıza 6 (altı) duyarlı arkadaşımız abone olmuştur. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sayı 343 ten 349 a çıkmıştır. Ben her gün , her fırsatta hatırlatmaya devam ediyor olacağım. Çoğumuz günde en az bir saatimizi sosyal medya hesaplarımızda geçiriyoruz. Fotoğraflar paylaşıp beğenilerde bulunuyoruz. Eşlerimize, sevgililerimize ,arkadaşlarımıza onlarca mesaj, fotoğraf gönderiyoruz. Çünkü kendimizi ve onları seviyor kısacası değer veriyoruz. Ben tüm arkadaşlarımızın bu aileyi de sevdiğine inanıyorum. Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü dahi youtube tan kazanılsa kötü mü olur? Tüm saydıklarıma vakit ayırabilirken RR Ailesinin bir üyesi olarak ''abone olmaya vakit bulamadım,unuttum'' demek biraz acziyet değil midir? Lütfen bağlı olduğumuz bu aileye değer verdiğimizi bir nebze de olsa abone olarak gösterelim Kuru kuru sevmek olmaz diyelim ve lütfen grubumuza destek olalım.
Chopper_alp
14.February.2018, 21:03
Sevgili Arkadaşlar;
Youtube Resmi Kanalımıza 6 (altı) duyarlı arkadaşımız abone olmuştur. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sayı 343 ten 349 a çıkmıştır. Ben her gün , her fırsatta hatırlatmaya devam ediyor olacağım. Çoğumuz günde en az bir saatimizi sosyal medya hesaplarımızda geçiriyoruz. Fotoğraflar paylaşıp beğenilerde bulunuyoruz. Eşlerimize, sevgililerimize ,arkadaşlarımıza onlarca mesaj, fotoğraf gönderiyoruz. Çünkü kendimizi ve onları seviyor kısacası değer veriyoruz. Ben tüm arkadaşlarımızın bu aileyi de sevdiğine inanıyorum. Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü dahi youtube tan kazanılsa kötü mü olur? Tüm saydıklarıma vakit ayırabilirken RR Ailesinin bir üyesi olarak ''abone olmaya vakit bulamadım,unuttum'' demek biraz acziyet değil midir? Lütfen bağlı olduğumuz bu aileye değer verdiğimizi bir nebze de olsa abone olarak gösterelim Kuru kuru sevmek olmaz diyelim ve lütfen grubumuza destek olalım.Youtube sayfamız diyoruz çünkü biz birer aileyiz burada, bu yüzden Rr ın sayfası aynı zamanda benim sayfamdır. Kendi arkadaşlarım arasında da reklam yapıcağım, olmadı ilerleyen günlerde ted üniversitesi duvarlarına broşür gibi RR'ın adını ve youtube sayfasını yapıştırabilirim... [emoji106] [emoji847]
centaur
16.February.2018, 10:38
Hala abone sayımız 349 güzel insanlar ! Haydi abone olmayan arkadaşlarımız da abone olsunlar ..
oguzburkay
16.February.2018, 18:01
350. ben olayım :)
Zafer
17.February.2018, 22:16
Sevgili Arkadaşlar;
Youtube Resmi Kanalımıza 6 (altı) duyarlı arkadaşımız abone olmuştur. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sayı 343 ten 349 a çıkmıştır. Ben her gün , her fırsatta hatırlatmaya devam ediyor olacağım. Çoğumuz günde en az bir saatimizi sosyal medya hesaplarımızda geçiriyoruz. Fotoğraflar paylaşıp beğenilerde bulunuyoruz. Eşlerimize, sevgililerimize ,arkadaşlarımıza onlarca mesaj, fotoğraf gönderiyoruz. Çünkü kendimizi ve onları seviyor kısacası değer veriyoruz. Ben tüm arkadaşlarımızın bu aileyi de sevdiğine inanıyorum. Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü dahi youtube tan kazanılsa kötü mü olur? Tüm saydıklarıma vakit ayırabilirken RR Ailesinin bir üyesi olarak ''abone olmaya vakit bulamadım,unuttum'' demek biraz acziyet değil midir? Lütfen bağlı olduğumuz bu aileye değer verdiğimizi bir nebze de olsa abone olarak gösterelim Kuru kuru sevmek olmaz diyelim ve lütfen grubumuza destek olalım.
Abone olan kardeşlerime teşekkürler.👍
Zafer
17.February.2018, 22:30
https://www.youtube.com/channel/UCVY...qO8fpuOCyjEs_g
352 olmuş beyler.
centaur
18.February.2018, 22:45
Dün 1 arkadaşımız bugün ise maşallah 3 arkadaşımız abone olmuş 8) Güncel sayı 354 ..Haydi beyler pamuk eller cebe ::::: Abone olmayan kalmasın , ailene olan sevgini biraz da olsa göster ..
newmoon06tr
19.October.2018, 23:39
Raptor Riders Forum Üyesi Arkadaşlar;
Yeni forum üyesi arkadaşlarımızı da bilgilendirmek amacıyla bu konuyu hortlatma gereksinimiz duyuyorum.
Youtube Resmi Kanalımızın abone sayısı 379 dur.
Hepimiz günde en az bir kaç saatimizi sosyal medya hesaplarına ayırıyoruz. Yakınlarımızın paylaşımlarını "like" atarak onlara değer verdiğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Bu zaman zarfında üyesi olduğumuz grubumuzun youtube hesabınıda abone miyiz? ziyaret ediyor muyuz? Belkide bir kaç dakikamızı alacak.
Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, Ağustos döneminde imece usulü toplamaya çalıştığımız forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü youtube tan kazanılsa kötü mü olur?
Haydi Raptorlar;
Abone olmayan arkadaşları; abone olmaya ve takip etmeyi,
Hali hazırda abone raptorlarada ; arada youtube kanalını ziyaret ederek takip etme
KAMPANYASINA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ ?
yada
Forum ana sayfasının sağ üstte bulunan youtube ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.
erkopaşa
20.October.2018, 00:29
380. Abone ben oldum şefim [emoji106]
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
20.October.2018, 11:30
:Rockn Roll: :) 8)
https://youtu.be/OzE-bUfuHDQ
CELİL
20.October.2018, 11:32
:) :Rockn Roll: 8) :)
https://youtu.be/meFlV9MwiZ4
CELİL
20.October.2018, 11:33
:) :Rockn Roll: 8) :)
https://youtu.be/O8-G_xS1FQI
CELİL
20.October.2018, 12:24
Arkadaşlar yeni videolarımız yüklenmiştir iyi seyirler :) :Rockn Roll: 8) :)
newmoon06tr
20.October.2018, 21:10
+3 ile Abone sayımız 382 olmuş, haydi RR Forum Üyesi arkadaşlar YouTube kanalına ziyaretinizi bekliyoruz. [emoji847]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
20.October.2018, 21:33
mehmet bunu biliyor beğeniyor takip ediyor :D
Akcollu
20.October.2018, 23:01
Abone oldum [emoji106]. 383 olmalı ama olmadı bende gözüken. Mobil uygulamada geç gözüküyor belki de.
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
newmoon06tr
21.October.2018, 21:23
Hâlâ 383 abonedeyiz, haydi arkadaşlar bu kadar mıyız?
AhmetYalçın
22.October.2018, 09:04
Ben zaten uye olmusum :) Daha fazla video yukleyelim ✌
newmoon06tr
22.October.2018, 10:40
384 olmuşuz 8)
Brusvan7
22.October.2018, 13:08
385. kişi olarak devam diyoruz :)
cicada
22.October.2018, 14:56
386 oldu :) 8)
cicada
22.October.2018, 15:06
Bu arada youtube kanalında çok faydalı videolar var. Motorda yapabileceğimiz değişik ayarların videoları da dahildir :)
newmoon06tr
22.October.2018, 16:20
Deniz, faydalı olabileceğini düşündüğün her türlü videonla katkıda bulunabilirsin. 8)
cicada
22.October.2018, 16:41
Deniz, faydalı olabileceğini düşündüğün her türlü videonla katkıda bulunabilirsin. 8)
Evet ama işin kötüsü şimdiye kadarkilerden hiç videoya aldığım yok. Bundan sonrakilere diyelim artık.
Bellimi olur artist oluveririz :)
UğurOrhon
22.October.2018, 19:45
Herkesten içerik katkısını, abone olmasını ve takipte kalmasını bekliyoruz arkadaşlar.
newmoon06tr
24.October.2018, 12:32
3 gündür 386 a demir atmışız, haydi yeni Forum üyeleri desteklerinizi bekliyoruz.
Alpkaan52
24.October.2018, 16:38
Çok iyi olmuş teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
newmoon06tr
01.November.2018, 21:15
Haydi raptorlar, 389 aboneye ulaşmışız, Başkanım 400. abone ye direk aday üye yapalım :)
Yeni forum üyesi arkadaşlarımızı da bilgilendirmek amacıyla bu konuyu hortlatma gereksinimiz duyuyorum.
Hepimiz günde en az bir kaç saatimizi sosyal medya hesaplarına ayırıyoruz. Yakınlarımızın paylaşımlarını "like" atarak onlara değer verdiğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Bu zaman zarfında üyesi olduğumuz grubumuzun youtube hesabınıda abone miyiz? ziyaret ediyor muyuz? Belkide bir kaç dakikamızı alacak.
Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, Ağustos döneminde imece usulü toplamaya çalıştığımız forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü youtube tan kazanılsa kötü mü olur?
Haydi Raptorlar;
Hali hazırda abone raptorlarada ; arada youtube kanalını ziyaret ederek takip etme
yada
Forum ana sayfasının sağ üstte bulunan youtube ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Eray Aksoy
22.February.2019, 00:48
Youtube kanalımıza yeni videolar eklenecek mi ? İçerik olarak daha kapsamlı bir kanal oluşturursak abone sayısında çok ciddi artış olur.İnsanların çoğu "Bilgi","Karşılaştırma" ve "İnceleme" videolarını takip ediyor.Ben içeriğini sevdim.Ancak bu haliyle sadece bizlere hitap ediyor gibi.
Eray Aksoy
18.May.2019, 02:18
Tekrar hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum.Youtube kanalımızın içeriğini,videolarını biraz el birliği ile geliştirip eklemeler yapsak güzel olmaz mı ? Kesin bir çok arkadaşımızda çok güzel videolar mevcuttur.Celil Başkanım şuraya yüklensek epeyce bir ses getiririz diye tahmin ediyorum ? Gezi,bilgi paylaşımı,eğitim videoları,buluşmalar,yeni patch alan dostlarımızın patch törenleri falan zenginleştirsek kanalımızı çok hoş olur bence.
Haydi raptorlar, 389 aboneye ulaşmışız, Başkanım 400. abone ye direk aday üye yapalım :)
Haydi Raptorlar;
yada
+5 ile Abone sayımız 405 olmuş ziyaretlerinizin devamını bekliyoruz.
Eray Aksoy
18.May.2019, 21:58
Yeni içerikler eklendikçe sayı da ona paralel artacaktır 8)
Yeni içerikler eklendikçe sayı da ona paralel artacaktır 8)
Seyredilme sayılarını görsen ağlarsın...
Eray Aksoy
20.May.2019, 16:47
Seyredilme sayılarını görsen ağlarsın...Gördüm.Her şey içerik ve çekimler ile alakalı.Biz kendi etkinliklerimizi paylaşıyoruz.Bizden olmayan biri için bizim etkinliklerimiz ilgi çekici olmayacaktır.Bir tık daha iyi çekimler ve ilgi uyandıran içerikler olsa çok yüksek izlenme sayılarına ulaşır.Mesela benim kanalımdaki çok asit bir video 17 bin izlenmeye ulaştı ki içerik ve görüntü çok kötü.Ama konu milletin ilgisini çekiyor.Kanal kendimiz için düşünülmüşse sıkıntı yok.Ama insanlara ulaşma maksadımız varsa mutlaka farklı içerikler olmalı.Ürün incelemeleri bunun en başında geliyor.Mesela kullandığımız intercom veya aksiyon kamerası hakkında bir inceleme anında toplam izlenme sayımızı geçer.Güncel konu,güncel ürün,güncel tanıtım.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endroad
20.May.2019, 17:36
Benim zaman zaman arkadaşlar için sosyal medya videoları hazırladığım oluyor. Cep telefonu ile çekip gönderiyorlar, montajını ve kurgusunu tamamlayıp gerek gördüğüme renk düzenlemesini de yapıp geri gönderiyorum. Wetransfer ile gönderirseniz onları toparlaya bilirim.
Ayrıca kanal videoların başına koymak için açılış animasyonu yapmak isterim ama Logomuzun yüksek çözünürlüğüne ihtiyacım var.
Eray Aksoy
20.May.2019, 18:15
Benim zaman zaman arkadaşlar için sosyal medya videoları hazırladığım oluyor. Cep telefonu ile çekip gönderiyorlar, montajını ve kurgusunu tamamlayıp gerek gördüğüme renk düzenlemesini de yapıp geri gönderiyorum. Wetransfer ile gönderirseniz onları toparlaya bilirim.
Ayrıca kanal videoların başına koymak için açılış animasyonu yapmak isterim ama Logomuzun yüksek çözünürlüğüne ihtiyacım var.Süpersin Cemil.Celil Başkanım uygun görürse neden olmasın ?
Ayrıca kanal videoların başına koymak için açılış animasyonu yapmak isterim ama Logomuzun yüksek çözünürlüğüne ihtiyacım var.
Cemil açıkcası ben bu işlerden hiç anlamadığım için desteğin çok iyi olur bende vektörel çizim var müsait zamanda telefonda görüşelim ayrıca Ankara ekipte bu işlerden anlayan arkadaşlar var diye biliyorum onlarda destek verirse bu konuyla ilgili katılmak isteyen herkes ile bir ekip oluşturalım birlikte kordineli çalışırız :) 8)
endroad
20.May.2019, 20:36
Cemil açıkcası ben bu işlerden hiç anlamadığım için desteğin çok iyi olur bende vektörel çizim var müsait zamanda telefonda görüşelim ayrıca Ankara ekipte bu işlerden anlayan arkadaşlar var diye biliyorum onlarda destek verirse bu konuyla ilgili katılmak isteyen herkes ile bir ekip oluşturalım birlikte kordineli çalışırız :) 8)Tamamdır Başkanım, katkım olursa ne mutlu bana. İlk fırsatta arıyacağım. Ankarada ilgilenen arkadaşlarla da çalışmaların tasarım dosyalarını paylaşabilirim
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy
20.May.2019, 21:01
Yollardan sonra youtube nin de tozunu atalım :Rockn Roll:
Yollardan sonra youtube nin de tozunu atalım :Rockn Roll:
Malum yer seleye değmeden bu işe el attın attın, sonra bir daha uğraşmazsın bu işle. Hadi bakalım yeni görevin hayırlı olsun.
Festivale kadar maharetlerini göstermen için sana fırsat :Rockn Roll:
Eray Aksoy
21.May.2019, 10:27
Malum yer seleye değmeden bu işe el attın attın, sonra bir daha uğraşmazsın bu işle. Hadi bakalım yeni görevin hayırlı olsun.
Festivale kadar maharetlerini göstermen için sana fırsat :Rockn Roll:Onun taliplisi çıktı.Cemil profesyonel tasarımlar yapıyor.Zaten mesleği de bu.O el attı bile [emoji847][emoji106]
Evet arkadaşlar örnek video çalışması Ali şef'den geldi çok güzel olmuş Ali emeğine sağlık :) 8)
Ayrıca Cemil Arkadaşımızla buğün Grup logomuzun çizimi üzerinde çalışma yaptık Cemil arkadaşımız saatlerce uğraştı onada ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık
https://youtu.be/y9zmJzuYXP4
Eray Aksoy
21.May.2019, 22:37
Evet arkadaşlar örnek video çalışmaması Ali şef'den geldi çok güzel olmuş Ali emeğine sağlık :) 8)
İşte olay budur :Rockn Roll: 8) :Rockn Roll: Video,konu ve özellikle anlatım on numara beş yıldız olmuş.Ali Abi'nin emeklerine sağlık.Çok beğendim.Özellikle sonunda yardımcı olmak konusundaki samimiyet ve forumun adresinin verilmesi çok güzel.Anahtar kelimeleri de konu ile alakalı girdiysek arama yapanlar direkt videoyu görecektir.Kısa sürede diğer tüm videoların izlenme oranını geçecektir diye düşünüyorum.Tekrar emeğinize sağlık.
erkopaşa
21.May.2019, 22:53
Ali Şefim muhteşem olmuş ellerine sağlık çok beğendiğim. [emoji122][emoji122]
Motosikletimiz için yaptığımız çalışmaları yenilikleri değişimleri kayıt altına alarak düzgün bir anlatımla paylaşarak hem faydalı olur hemde izlenme sayılarını artırabiliriz [emoji106][emoji2937][emoji2937]
endroad
21.May.2019, 23:07
Ali Şef eline sağlık çok iyi olmuş 8)
newmoon06tr
22.May.2019, 00:59
Evet arkadaşlar örnek video çalışması Ali şef'den geldi çok güzel olmuş Ali emeğine sağlık :) 8)
Ayrıca Cemil Arkadaşımızla buğün Grup logomuzun çizimi üzerinde çalışma yaptık Cemil arkadaşımız saatlerce uğraştı onada ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık
Uzun zamandan beridir Celil başkanım ile konuştuğumuz ve aklımızda olan bir konuydu. Youtube kanalı gündeme gelince, hadi sırası diye düşündüm. Begendiğiniz için teşekkürler, kanalımıza ve grubumuza bir nebze faydalı olursa ne mutlu bizlere..
Bu arada videomuzu begendiyseniz like atmayı unutmayın, kanalımıza abone olun. :) :) :) (youtuberlar böyle diyo ya :) )
Ali emeğine sağlık teşekkürler
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
22.May.2019, 09:50
O zaman buradan anlaşılan seslendirmeleri ali abi ve erkan abiye paslıyoruz [emoji16][emoji16][emoji16]
Abi ellerine sağlık [emoji106]
Mehmet A.
Emeği geçen herkesin eline emeğine yüreğine sağlık.....
Eray Aksoy
22.May.2019, 10:25
Uzun zamandan beridir Celil başkanım ile konuştuğumuz ve aklımızda olan bir konuydu. Youtube kanalı gündeme gelince, hadi sırası diye düşündüm. Begendiğiniz için teşekkürler, kanalımıza ve grubumuza bir nebze faydalı olursa ne mutlu bizlere..
Bu arada videomuzu begendiyseniz like atmayı unutmayın, kanalımıza abone olun. :) :) :) (youtuberlar böyle diyo ya :) )İlk yorumu bile yaptım [emoji869]
erkopaşa
22.May.2019, 10:42
Klasik, Daytona ve Spyder için top speed yok mesela bunlar çekilebilir [emoji106]
erkopaşa
22.May.2019, 10:47
Ömer hocamın daytona için top speed çekimi vardı onu seslendirip kanala koyabiliriz [emoji848]
Mehmet A.
22.May.2019, 11:01
Ömer hocamın daytona için top speed çekimi vardı onu seslendirip kanala koyabiliriz [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiErkan abi
Erdem abi
Raci abi İbrahimler abiler can
Yani farklı motorları olanlardan da video bekleriz [emoji848][emoji848][emoji848]
Mehmet A.
TuruncuBuji
22.May.2019, 11:17
Bu arada videomuzu begendiyseniz like atmayı unutmayın, kanalımıza abone olun. :) :) :) (youtuberlar böyle diyo ya :) )
Ali abi ben takozdan sipariş etmek istiyorum. arka lastikte çok yıpranma var. en azından o yıpranmanın devam etmesini durdurayım. Gelecek sezon da lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bir daha çizilip yıpranmasın.
Eray Aksoy
22.May.2019, 11:37
Youtube kanalımız gelişecek anlaşılan.Ilk etap Regal Raptor larda bulunan kronik sorun ve halledilmeleri çok iş yapar kanıöca.Cihan ın şanzıman dişlisi videosu da eklenebilir izin verirse ? Ardından da intercom,aksiyon kamerası,zincir bakımı,özellikle arka için kullanılabilecek alternatif ölçüdeki lastikler gibi videolar çok güzel olur [emoji106]
Ooo Ali şef harika olmuş.. Emeğine sağlık. Bu tip bikaç videomuz olsa you tube patlama yapar.
Aeama motorlarında görünmesi için gerekli düzenleme yapılmıştıe sanırım.
Çok heycan verici bir gelilme bu..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TuruncuBuji
22.May.2019, 21:49
Youtube kanalımız gelişecek anlaşılan.Ilk etap Regal Raptor larda bulunan kronik sorun ve halledilmeleri çok iş yapar kanıöca.Cihan ın şanzıman dişlisi videosu da eklenebilir izin verirse ? Ardından da intercom,aksiyon kamerası,zincir bakımı,özellikle arka için kullanılabilecek alternatif ölçüdeki lastikler gibi videolar çok güzel olur [emoji106]
Motor Dağıtma isimli çektiğim videoyu RR kanalında kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz. Benim açımdan bir sıkıntı yok. O videoyu çekme amacım hem toplama esnasında sıkıntı çekersek tekrar açıp izlemek, hemde çekmişken forum üyeleri nede faydası olabilir düşüncesi ile youtube'da paylaştım. Yoksa ben youtube'u gezi günlükleri gibi kullanıyorum.
newmoon06tr
23.May.2019, 00:39
Ali abi ben takozdan sipariş etmek istiyorum. arka lastikte çok yıpranma var. en azından o yıpranmanın devam etmesini durdurayım. Gelecek sezon da lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bir daha çizilip yıpranmasın.
Cihan, yolum düştüğünde aynısından senin için alırım, Antalya ekibi Ankara Motofest e geldiğinde (tabiki senide bekliyoruz) elden vereyim, kargo işine girersek astarı yüzünden pahalı olur. 8)
Eray Aksoy
23.May.2019, 00:57
Cihan, yolum düştüğünde aynısından senin için alırım, Antalya ekibi Ankara Motofest e geldiğinde (tabiki senide bekliyoruz) elden vereyim, kargo işine girersek astarı yüzünden pahalı olur. 8)Ali Abi sanırım Cihan ın beklemesi biraz zor gibi ? Arka tekeri zaten epeyce bir zarar görmüş anladığım kadarıyla ? O uzun yolda daha fazla zarar görmesini istemiyor tahminimce.O yüzden onun için kargo ücretini lastikle kıyasladığın zaman daha makul görünüyordur ?
newmoon06tr
23.May.2019, 01:17
Ali Abi sanırım Cihan ın beklemesi biraz zor gibi ? Arka tekeri zaten epeyce bir zarar görmüş anladığım kadarıyla ? O uzun yolda daha fazla zarar görmesini istemiyor tahminimce.O yüzden onun için kargo ücretini lastikle kıyasladığın zaman daha makul görünüyordur ?
Eray ilk fırsatta Ostim tarafına gittiğimde bir ayar çekiyorum, sonrasında cihan ile irtibata geçerim 8)
Eray Aksoy
23.May.2019, 01:59
Eray ilk fırsatta Ostim tarafına gittiğimde bir ayar çekiyorum, sonrasında cihan ile irtibata geçerim 8)
Ali Abi Ostim de Muhasebe Ofisi olan bir Mali Müşavir arkadaşım var mahalleden.Sen zahmet etme oraya kadar.Adres varsa ona da aldırtabilirim 8)
TuruncuBuji
23.May.2019, 11:07
Cihan, yolum düştüğünde aynısından senin için alırım, Antalya ekibi Ankara Motofest e geldiğinde (tabiki senide bekliyoruz) elden vereyim, kargo işine girersek astarı yüzünden pahalı olur. 8)
Teşekür ederim Ali abi. Dediğin gibi kargo fiyatları işin rengini değiştirebiliyor. Ankara buluşmamızda almamda bir sakınca yok. Ancak 10 15 TL arası bir kargo ücreti olursa sıkıntı olmaz.
Ali Abi sanırım Cihan ın beklemesi biraz zor gibi ? Arka tekeri zaten epeyce bir zarar görmüş anladığım kadarıyla ? O uzun yolda daha fazla zarar görmesini istemiyor tahminimce.O yüzden onun için kargo ücretini lastikle kıyasladığın zaman daha makul görünüyordur ?
Eray abi bekleyebilirim çok aciliyeti yok ama bazen arkadaşların acil işi oluyor, artçı olarak almak zorunda kalıyorum. cart curt cart curt arka lastiğin tam ortasından sürtüyor. Hatta daha geçen gün sürterek 2-3 km 'lik yol yaptım. Lastiğin ortasındaki sürtmeden dolayı deformasyon artı. :) Akşam fotoğraf çekip buradan atayım.
NOT: Aslında bu yaz değiştirecektim lastikleri ama malum şanzıman arızasından dolayı lastik parasını orada yedim. Sonrasında Haziran Temmuz ayına almayı planlıyordum. Çadır şişme yatak derken hatırı sayılır bir masrafım daha oldu. Bunun yanında Haziran ayında araba ve motosikletin MTV'si geliyor. O yüzden gelecek sezona sarkıttım. Ustamda lastikler idare eder deyince. kararımı verdim.
Eray Aksoy
23.May.2019, 14:14
Teşekür ederim Ali abi. Dediğin gibi kargo fiyatları işin rengini değiştirebiliyor. Ankara buluşmamızda almamda bir sakınca yok. Ancak 10 15 TL arası bir kargo ücreti olursa sıkıntı olmaz.
Eray abi bekleyebilirim çok aciliyeti yok ama bazen arkadaşların acil işi oluyor, artçı olarak almak zorunda kalıyorum. cart curt cart curt arka lastiğin tam ortasından sürtüyor. Hatta daha geçen gün sürterek 2-3 km 'lik yol yaptım. Lastiğin ortasındaki sürtmeden dolayı deformasyon artı. :) Akşam fotoğraf çekip buradan atayım.
NOT: Aslında bu yaz değiştirecektim lastikleri ama malum şanzıman arızasından dolayı lastik parasını orada yedim. Sonrasında Haziran Temmuz ayına almayı planlıyordum. Çadır şişme yatak derken hatırı sayılır bir masrafım daha oldu. Bunun yanında Haziran ayında araba ve motosikletin MTV'si geliyor. O yüzden gelecek sezona sarkıttım. Ustamda lastikler idare eder deyince. kararımı verdim.Zamanında ben lastikler yüzünden ölümcül bir kazayı kıl payı atlattığımdan beri bu konuda çok hassasım.Usta "İdare eder" dediği an gidip yeni lastik alırım [emoji4] Araçlarda önem sıralamam lastik ve sonra motor aksamıdır.Bu ikisinden biri yüzünden yolda kalmak çok daha ciddi bir masrafa neden olacaktır.Para kısmından ziyade hayati risk ve yıkılan hayaller zaten paha biçilemez.
TuruncuBuji
24.May.2019, 22:19
Zamanında ben lastikler yüzünden ölümcül bir kazayı kıl payı atlattığımdan beri bu konuda çok hassasım.Usta "İdare eder" dediği an gidip yeni lastik alırım [emoji4] Araçlarda önem sıralamam lastik ve sonra motor aksamıdır.Bu ikisinden biri yüzünden yolda kalmak çok daha ciddi bir masrafa neden olacaktır.Para kısmından ziyade hayati risk ve yıkılan hayaller zaten paha biçilemez.
Üstüne söylenecek söz bırakmamışsın abi.
Eray Aksoy
25.May.2019, 11:05
Üstüne söylenecek söz bırakmamışsın abi.Bak teklifim sen ve Cemil için halen geçerli.Ben arabayla geleceğim.Volkswagen Caddy biliyorsun.Hem bagajı bir dünya alır hem de maddi olarak daha az yorar.Elbette motor ile gitmek daha keyifli ama şayet motorunuz ile ilgili en ufak bir tereddütünüz varsa benimle gelin.Birimizin yolda kalması tüm planımızı alt üst eder.Teklif benden karar vermek sizden [emoji4] [emoji106]
Bak teklifim sen ve Cemil için halen geçerli.Ben arabayla geleceğim.Volkswagen Caddy biliyorsun.Hem bagajı bir dünya alır hem de maddi olarak daha az yorar.Elbette motor ile gitmek daha keyifli ama şayet motorunuz ile ilgili en ufak bir tereddütünüz varsa benimle gelin.Birimizin yolda kalması tüm planımızı alt üst eder.Teklif benden karar vermek sizden [emoji4] [emoji106]
Erayın teklifi cazip uzun yolda makinelerin kusursuz çok iyi durumda olması lazım 1 makneninin sıkıntı yapması hepinizin yolda kalması anlamına gelir büyük sorun olur tereddütünüz varsa topluca araba ile gelmeniz hem çok ekonomik hem güvenli olur 8)
TuruncuBuji
25.May.2019, 11:28
Bak teklifim sen ve Cemil için halen geçerli.Ben arabayla geleceğim.Volkswagen Caddy biliyorsun.Hem bagajı bir dünya alır hem de maddi olarak daha az yorar.Elbette motor ile gitmek daha keyifli ama şayet motorunuz ile ilgili en ufak bir tereddütünüz varsa benimle gelin.Birimizin yolda kalması tüm planımızı alt üst eder.Teklif benden karar vermek sizden [emoji4] [emoji106]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBen motoruma güveniyorum. Teklifin için teşekürler. Yolda kalma tehlikesi her zaman var. Yani demirden korksak trene binmezdik hesabı. Kalırsam da orası ayrı bir macera...
S60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy
25.May.2019, 11:30
Ben motoruma güveniyorum. Teklifin için teşekürler. Yolda kalma tehlikesi her zaman var. Yani demirden korksak trene binmezdik hesabı. Kalırsam da orası ayrı bir macera...
S60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYolda kalırsan da anca beraber kanca berabet [emoji847]
Motorlu isterüüüük..
İyi toparladın celil başkanım. Konu nerelere gitmişti. Eray ve cemili son konu bükücü ilan etmek lazım.. [emoji3][emoji3][emoji3]
Eray Aksoy
25.May.2019, 18:29
İyi toparladın celil başkanım. Konu nerelere gitmişti. Eray ve cemili son konu bükücü ilan etmek lazım.. [emoji3][emoji3][emoji3]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiRaci Abi "Motorlu isterüüüük" diye yazan ve biz Konu Bükücülere destek veren seni de unutmamak lazım [emoji16] Şaka yapıyorum aman sakın alınmayasın Abi.Sanal ortamda bu tarz şeyleri yazmaktan korkar oldum artık [emoji54] Sizleri seviyorum ve samimi gördüğümden takılıyorum.
Bence youtube sayfamız için içerik hazırlamak için herkes fikrini belirtsin.Mesela hangi içerikleri görmek isteriz ? Hangi konuların trend olacağına inanıyoruz ? Bu gibi fikirlerimizi belirterek hangi videoların çekileceği konusunda yardımcı olmuş oluruz.
Mehmet A.
25.May.2019, 18:55
Çekmek isteyen herkes
"Bir motorcunun çantasında neler olmalı" temalı videolar çekebilir. Sadece 1 tane değil bir kaç farklı kişi yaparsa hem çeşitlilik hem de video sayısı artmış olur [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
Eray Aksoy
25.May.2019, 19:19
Çekmek isteyen herkes
"Bir motorcunun çantasında neler olmalı" temalı videolar çekebilir. Sadece 1 tane değil bir kaç farklı kişi yaparsa hem çeşitlilik hem de video sayısı artmış olur [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
Mehmet A.Süper bir konu.Aklına sağlık [emoji106][emoji106][emoji106] Herkesin kesinlikle bakmak isteyeceği bir video olur.
endroad
26.May.2019, 01:13
Çekmek isteyen herkes
Mehmet A.
Güzel fikir Mehmet, yola çıkmadan mutlaka bir tane çekeceğim. Diğer arkadaşlar çekecek olursa isterler ise montajını ve kurgusu yapabilirim. Sesim kayıtlarda kötü çıkıyor, görüntü kalitesi berbat, bir saat çektim çok uzun oldu gibi soru işaretleri kalmasın aklınızda. Toparlaması benden :Rockn Roll:
Eray Aksoy
26.May.2019, 20:10
İlk yardım çantası ve tamir takım çantası gibi konular da olabilir ?
Mehmet A.
30.June.2021, 16:17
Buralar önemli :)
erkopaşa
30.June.2021, 16:51
Buralar önemli :)En son 11 ay önce video koymuşuz Mehmet. Tuz gölü dron çekimlerini yükleyebiliriz aslında, güzel olur [emoji106]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy
30.June.2021, 17:06
En son 11 ay önce video koymuşuz Mehmet. Tuz gölü dron çekimlerini yükleyebiliriz aslında, güzel olur [emoji106]
Aslında buraya yüklenmek lazım. Özellikle abonelere ulaşabilmeyi hedefliyorsak haftalık 2-3 video yükleyip başlık, anhtar kelimelerini ve açıklamalarını ceo y uygun yazmak gerekiyor. Yoksa içeriği sadece bizler bildiğimiz için görüp ulaşabiliriz.
ulaire
30.June.2021, 17:53
Buralar önemli :)
burası çokomelli
Mkarakas
02.July.2021, 14:13
Motorsiklet inceleme videolarıda olabilir izleniyor hemde o marka model motorsiklet almak isteyen kişilere rehber niteliğinde olur
erkopaşa
19.January.2022, 19:06
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Instagram ve YouTube kanallarımızı takip edebilirsiniz [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
https://instagram.com/raptor.riders?utm_medium=copy_link
https://youtube.com/c/RaptorRidersOfficial
Abone olmayı unutmayalım
Barracuda
30.January.2022, 13:23
ABONE OLDUM.kANALI RENKLENDİRMELİYİZ.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.