Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor - Kararsızlık
Asmeransa
16.May.2017, 13:31
Merhabalar abilerim kardeşlerim GT250R olan motorumu sattıktan sonra ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Choppera geçme amacım uzun yol yapıp fıtı fıtı geze geze dolaşmak zaten uzun süredir yabancı dizileri izleyerek , araştırarak chopper kültürünü araştırıp eğriyi doğruyu öğrenmemle artık geçmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum.Fakat regal raptorda çok fazla seçenek mevcut şu anki motorum 190 kilo civarında yani kalıplı bir chopper ve tok bir sesi olsun istiyorum bunların doğrultusunda bütçem 9 bin olup ne önerirsiniz ? Teşekkürler şimdiden.
gabriel cash
16.May.2017, 13:41
Daytona 350'lik öneririm kardeşim
Asmeransa
16.May.2017, 13:47
Onlarada çok baktım ama ilan yok fazla olanlarda benim bütçemin üstünde.
aslantürk34
16.May.2017, 14:58
Spyder düşünebilirsin
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gabriel cash
16.May.2017, 15:33
Valla ben yakında satışa koyacağım motoru, dilersen bir paslaşırız. Ben de isterim forum üyelerinden birisine gitmesini.
Asmeransa
16.May.2017, 16:41
Valla ben yakında satışa koyacağım motoru, dilersen bir paslaşırız. Ben de isterim forum üyelerinden birisine gitmesini.
Motor hakkında bilgileri özelden atabilir misiniz?
Asmeransa
17.May.2017, 00:11
RKS 250 var birde seçeneklerim arasında böyle bir motor buldum bir kaç değişiklikde yapmış. 2013 model 9 binde motor kafam iyice allak bullak oldu
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18057917_1018596461603793_1719181580179775537_n.jp g?oh=761197499b762cd689a9fc43a5a36652&oe=59B9D815
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18057786_1018596478270458_3565219756352666637_n.jp g?oh=a543a1cd9b914fe76c61c40dfc4354a5&oe=59C176E0
atay iman
17.May.2017, 00:39
V motor avantaj,rks de güzel makine.forumda bütçene uygun hemen hemen her motor hakkında sağlam bilgiler var.gönlüne göre olsun.
centaur
17.May.2017, 07:26
Merhaba Emrah;
Kurgulanmış diziler,filmler yada bazı yerli-yabancı kulüplerin taraflı videolarıyla bu ruhu öğrenemez sadece zedelersin.. Bu öyle bir yol ki; sadece içinde durduğunda insan tam anlamıyla idrak edebiliyor..
Örneğin ben annemi kanserden kaybettim. Çok zor zamanlardı. Manevi olduğu kadar maddi olarakta zor zamanlardı. Elbette yüzyüze tanıştığım birlikte sürdüğüm insanlar vardı bu aileden lakin sadece forum kanalıyla küçücük bir profil fotoğrafından tanıyıp sohbet ettiğim onlarcası da açtılar kollarını.. Canla -başla istisnasız herkes ya '' ne yapabiliriz? ne lazım? söyle bize'' dediler yada Celil Başkana kadar gidip '' arkadaşımız için birşeyler yapmalıyız,yapalım'' dediler.. Hepsinden Allah razı olsun.. Düşünmeleri bile beni bu dünyanın en güçlü insanlarından biri kıldı. Rahmetli anacığımın yanında manen daha dik durdum. Herşeyden önce insana dost ve zorluklara dayanma kuvveti lazım. Bunu filmlerden öğrenemezsin :) Başlangıç olarak forumda olmalı,her gün olmalı ve bu ailenin her ferdini istisnasız mahalle arkadaşınmışçasına sevmeli, çocukluk arkadaşınmış gibi sahip çıkmalısın. Zira o filmleri çeken yabancılar samimiyet denen değerli kavramı bizden öğrendiler.. Gerçi sen RR Ailesine dahil olarak yolu yarıladın :) Yola çıkmak yolun yarısıdır demişler ,doğru söylemişler :Rockn Roll:
Arayışına gelince ;
Bu tamamen bütçe ile alakalı bir konu.. Hangi motoru seçersin bilemem lakin önce içine sonra cebine sinmeli diye düşünüyorum.. Öneri olarak ise sana elindeki imkanları gözeterek 250 cc bir Spyder tavsiye ederim. Efsanedir :x
gorkemYılmaz
17.May.2017, 09:24
Rks,hyosung gv 250 gibi v motor hemde enjeksiyonlu makinalar bence bu donemdeki en mantikli makinalar hem yakit sarfiyati acisindan (günümüzün en büyük sorunu) hem teknolojik acidan daha gelismis daha güçlü makinalar bence bu modelleride degerlendirebilirsiniz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asmeransa
17.May.2017, 09:43
Rks,hyosung gv 250 gibi v motor hemde enjeksiyonlu makinalar bence bu donemdeki en mantikli makinalar hem yakit sarfiyati acisindan (günümüzün en büyük sorunu) hem teknolojik acidan daha gelismis daha güçlü makinalar bence bu modelleride degerlendirebilirsiniz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyosungu direk eliyorum çünkü kullandığım makinada hyosung gt250r ve yedek parça sorunu dağlar gibi ve motor bloklarıda aynı olduğundan nasıl bir makine olduğunu biliyorum o yüzden ona epey soğuğum her ne kadar gv250 sorun çıkartmıyor deselerde yedek parça ve servisi olmayışı beni uzak tutuyor kendinden.
Asmeransa
17.May.2017, 09:45
Merhaba Emrah;
Kurgulanmış diziler,filmler yada bazı yerli-yabancı kulüplerin taraflı videolarıyla bu ruhu öğrenemez sadece zedelersin.. Bu öyle bir yol ki; sadece içinde durduğunda insan tam anlamıyla idrak edebiliyor..
Örneğin ben annemi kanserden kaybettim. Çok zor zamanlardı. Manevi olduğu kadar maddi olarakta zor zamanlardı. Elbette yüzyüze tanıştığım birlikte sürdüğüm insanlar vardı bu aileden lakin sadece forum kanalıyla küçücük bir profil fotoğrafından tanıyıp sohbet ettiğim onlarcası da açtılar kollarını.. Canla -başla istisnasız herkes ya '' ne yapabiliriz? ne lazım? söyle bize'' dediler yada Celil Başkana kadar gidip '' arkadaşımız için birşeyler yapmalıyız,yapalım'' dediler.. Hepsinden Allah razı olsun.. Düşünmeleri bile beni bu dünyanın en güçlü insanlarından biri kıldı. Rahmetli anacığımın yanında manen daha dik durdum. Herşeyden önce insana dost ve zorluklara dayanma kuvveti lazım. Bunu filmlerden öğrenemezsin :) Başlangıç olarak forumda olmalı,her gün olmalı ve bu ailenin her ferdini istisnasız mahalle arkadaşınmışçasına sevmeli, çocukluk arkadaşınmış gibi sahip çıkmalısın. Zira o filmleri çeken yabancılar samimiyet denen değerli kavramı bizden öğrendiler.. Gerçi sen RR Ailesine dahil olarak yolu yarıladın :) Yola çıkmak yolun yarısıdır demişler ,doğru söylemişler :Rockn Roll:
Arayışına gelince ;
Bu tamamen bütçe ile alakalı bir konu.. Hangi motoru seçersin bilemem lakin önce içine sonra cebine sinmeli diye düşünüyorum.. Öneri olarak ise sana elindeki imkanları gözeterek 250 cc bir Spyder tavsiye ederim. Efsanedir :x
Yorumun için teşekkürler abi ama eminim çoğu genç arkadaşın chopper sevdası bu tarz dizilerin büyük etkisi vardır ben dizideki yapılan illegal işleri zaten onaylamıyorum sadece dizi olarak izliyorum. Ama bunun yanında racing sürerkende köklü bir arkadaş çevresi içerisindeydim ve toplu sürüşleri racing makinelerdede yapıyorduk ama tabi ki bu chopper sürüşleri gibi olmuyordu chopper geçme amaçım zaten uzun yollar yapmak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.