Orijinalini görmek için tıklayınız : Tahliyenin oradan antifiriz ve yağ atma
ugurogz
16.May.2017, 16:35
Merhabalar dün motosikletimi Eskişehirden aldım ve Ankaraya dönmek için yola cıktım acelem olduğu için biraz sıkıltırdım ortalma 1 saat kadar 110 un altına hiç düşmeden 5. Vites son devir geldim sivrihisar da bir benzinlikte ilk kez durdugumda motorun altından yapğ aktıgını gördüm birazda antifriz. Bekleyip dinlenince neredeyse kesildi yola yavas devam ettim ve geldim ankaraa ustama gösterdim bana tahliyeden atıyor sıkıştırdıgın için bir sorun yok dedi lakin bugün sabah işe geldim ve motosikletimin altında 1-2 saat sonra gene 3-4 damla yag veya antifiriz vardı tam anlaşılmıyor ne oldugu ama ikiside olabilir. Evden işyerim 1 km var yok 30-40 da hiç zorlamadan geldim sabah bunu tekrar neden yaptı anlamadım bayağı bir canım sıkıldı. Tavsiyeniz varmı bu neden ve ne olabilir Ankarada bildiğiniz tavsiye ettiğiniz RR için usta var mı acaba şimdiden teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaçağın tam yerini bulup foto atarsan daha faydalı yardımcı oluruz. böyle herkes birşey diyecek kafan karışacak. klasiklerin yedek su haznesi akünün altında biryerde olması gerek. çok doluysa atabilir. ama yağ kaçağının birçok nedeni olabilir. çatlak conta yada keçe eskimesi gibi. görmeden net birşey söylemek canını sıkar. sen ustana göster iyi bi incelesin. sende takipte kal bu kaçağa dewam ederse sorun var demektir. yağınıda kontrol et buarada eksilmesin
ugurogz
19.May.2017, 12:43
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170519/f4e394e4739a02e129f3923dd8b7987a.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170519/54ef8fd365a7af45fed67770d6f0c4d9.png
Beyler bu gösterdiğim tahliye hortumu nerenin tahliyesi %90 yağ buradan geliyor
Kadri
22.October.2017, 06:21
Resim net değil ama dostum karbüratörden gelen tahliye olabilir yağ olmayabilir
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.