PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turistik Yerlerde Kamp Atılmaya Uygun Yerler(İstek)

GorkemSen
23.May.2017, 18:36
Merhaba herkese yazın biraz gezmeyi planlıyorum,günlük belirli bir ücret karsılıgında kamp alanı su elektrik tuvalet ve wifi verilen yerlerin Oldugunu Duydum Konu varmı bilmiyorum ama eger böyle yerlerde konaklamıs kişilerin önerebilecekleri yerler var ise sevinirm
Ben ornek vererek baslıyım

1)Bozcaada Adacamping

Devam ettirebilirseniz sevinirim

gabriel cash
23.May.2017, 19:20
1- Bozcaada Adacamping
2- Marmaris Çubucak Kampı

Bypale
23.May.2017, 22:14
1- Bozcaada Adacamping
3- Assos şamata camping (geçen sene wifi yoktu)

Asmeransa
23.May.2017, 23:03
Herşey olduktan sonra kampın ne anlamı var :( Benim çok farklı sanırım kamp atma olayım kampa gitmek için gerekli zaman ayarlanır , malzemeler yüklenir sürerken karar verilir görülen ilk manzara karşısına kamp atılır. :)

aslantürk34
24.May.2017, 11:47
Benim bu yaz planımvar İstanbul'dan başlayıp Çanakkale üzerinden egeyi komple gezmek aklımda bir çok yer var gezmek istediğim güzel buldugum her koyda sakin olmak şartıyla tabi bir yandan denize girip bir yandan da balık tutarak 10 günlük bir planım var

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaba07
24.May.2017, 12:23
Kamping de kalmak kamp olayina biraz aykırı geliyor bana. Ancak aynı yerde uzun süreli konaklama yapılacak ise veyahut aile ile gidilecek ise mantıklı.

Benim gibi hergün farklı bir yerde kalmayı seveni gezginler için manzarası güzel olan ve rüzgar almayan heryer uygundur. Zorda kalırsan çek bir petrole orda bile kal.

Ancak yine de bir tavsiye vereyim
Akyaka orman kampı.
Orada kalıp Akbük yolundaki koylarda takılmak güzel bir alternatif.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GorkemSen
24.May.2017, 12:36
Hocam mesala bızımkısı şu sekılde gideriz 5 gün rastgele kamplarız 2-3 gün campinglere gideriz orada konaklar internet vs işimiz olursa onları halleder kafamız rahat bir sekılde Kampa devam ederiz diye dusunmustum hep ben

ali
24.May.2017, 13:03
Bi int paketi yap yoldayken bitmez zaten antalyaya gel kırmızı ısıkta bile kamp atsan süper :) yer dersin motorun cenneti :) ama bu taraflara yolun düserse tavsiyem kabak koyu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkMacros
24.May.2017, 15:06
O zaman Şöyle Toparlayalım Benim de işime yarar bilgiler bunlar :)

1- Bozcaada Adacamping
4- Akyaka orman kampı.
5- Antalya kabak koyu

GökhanMüezzinoğlu
24.May.2017, 16:59
Kabak Koyu Muğla Fethiye'de bulunur. Giderseniz eğer Valley Camp uygundur, çok güzel ambiansı vardır tavsiye ederim. Eğer kendi çadırınız varsa 50 TL karşılığında sabah ve akşam açık büfe yemek dahil veya orman içinde kendi imkanlarınız ile konaklayabilirsiniz. Ulaşım sorundur biraz araç ile aşağı inilmiyor. Motorunuzu yukarıdaki otoparka bırakıp minibüs veya tabanvay (ciğeriniz sağlam ise) ile aşağı inmeniz gerekmektedir.

ali
24.May.2017, 18:46
Kabak Koyu Muğla Fethiye'de bulunur. Giderseniz eğer Valley Camp uygundur, çok güzel ambiansı vardır tavsiye ederim. Eğer kendi çadırınız varsa 50 TL karşılığında sabah ve akşam açık büfe yemek dahil veya orman içinde kendi imkanlarınız ile konaklayabilirsiniz. Ulaşım sorundur biraz araç ile aşağı inilmiyor. Motorunuzu yukarıdaki otoparka bırakıp minibüs veya tabanvay (ciğeriniz sağlam ise) ile aşağı inmeniz gerekmektedir.
Doğrudur antalya tarafı olarak belirtti ama tam yere değinmemişim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

centaur
24.May.2017, 19:08
1- Bozcaada Adacamping
4- Akyaka orman kampı.
5- Antalya kabak koyu
6- Antalya Elmalı Uçarsu ( Gitmişken Abdal Musa'ya da uğranır hele lokma zamanıysa vay ki ne vay :) )

denizyoruk
08.June.2017, 11:45
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatihkesici.campmapturkey&hl=tr

bu program yardımcı olabilir