PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba

Hakan_
25.May.2017, 14:29
Arkadaşlar selam, ismim Hakan. İstanbul' dayım, internette chopper motorları araştırırken forum u buldum ve bayağı bir göz gezdirdikten sonra üye olmaya karar verdim :) Şu anda ufak bir scooter kullanıyorum nostalji olanlardan. chopper / cruiser modelleri her zaman benim için ilk sıradaydı. 1 senedir motorsiklet sürücüsüyüm. İşe geliş gidiş ve haftasonu hava almak için kısa - orta mesafelerde sürüş tecrübelerim oldu. Uzun yol çok mümkün görünmüyor benim için :)

Her ne kadar araç kullanmam sebebiyle trafik akışına hakim olsamda, motorsikletin trafik içerisindeki yerine ilk olarak alışmam gerektiğini düşünerek scooter ile başladım. Çok fazla hız tutkum ve aradan kaçayım / makas atayım heveslerim olmadığı için çok şükür bu zamana kadar ciddi bir kaza vb. problem yaşamadım. Tabii herşey bizim elimizde değil, trafik canavarlarına da henüz denk gelmedim, Allah denk getirmesin inşallah hiçbirimizi.

İlk etapta ciddi bir başlangıç eğitimi alarak vitesli motora geçmeyi planlıyorum. Bu cruiser motor da olabilir (ki gönlümden geçen bu) ya da YBR tarzında hafif ve kullanımı basit bir motor da olabilir. Açıkçası buna eğitimden sonra karar vermeyi düşünüyorum. Sizlerin de tecrübelerinden aktarmak istedikleri olursa severek takip eder ve okurum :)

Buluşma konusunda yakın mesafeler ve yoğun iş tempomdan fırsat bulabilirsem katılmaya çalışmak ile beraber, forum tarafında daha aktif olacağımı düşünüyorum.

Herkese tekrar selamlar, biraz uzun bir giriş oldu kusura bakmayın :)

FouL
25.May.2017, 14:36
Hakan Hoşgeldin Aramıza ortalama her hafta buluşup toplanıyoruz.. Anlatımlarına bakarsak kesinlikle chopper senin tarzın Hem görüntüsü heybetli hemde yollarda dolaştığında daha çok saygı görüyorsun.. Acelemiz yok sonsuza sürüyoruz : DDD Avrupa yakasındaysanız çarşamba toplantılarına bekleriz hemde çeşitli makinalar var grupta inceleme fursatın olur..

aslantürk34
25.May.2017, 14:38
Öncelikle aramıza hoşgeldin vitesli motor araba kullanmak gibi aslında kolay alisacagina inanıyorum YBR almaktansa küçük CC bir chopper al derim alırken de güzel kullanışlı bir motor seç derim Regal raptor daytona hyosung 250 bu ikisini düşün derim

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acryvz
25.May.2017, 15:04
Aramıza Hoşgeldin Hakan ,Murat ve Özere katılıyorum ... Gönlündeki makinaya kavuşmanı dilerim

Oğuzhan Ocak
25.May.2017, 15:36
Aramıza hoşgeldin :) Bence de chopper senin isteklerine cevap verebilecek bir tarz. Ayrıca hafif ve cruiser olan motorlarda var. Örneğin; regal raptorun 150lik makinaları hem hafif hem cruiser... Tekrardan hoşgeldin gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşman dileğiyle :)

CELİL
25.May.2017, 15:49
Merhaba Hakan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede göndeki chopper makinaya kavuşursun :) 8)

Falcon07
25.May.2017, 16:01
Aramiza hoşgeldin umarım en yakin surede gönlündeki gibi bir makineye kavusursun kazasız belasiz sürmek dileğiyle ✌

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nedemek
25.May.2017, 16:07
hoş geldin, Vitesli motor kullanma konusunda Özer'e kesinlikle katılıyorum pek bir farkı yok, ayrıca ilk bir iki gün bocalasan bile hemen alışıyorsun ve motorun vücudunun bir parçası olmaya başlıyor. Chopper, scooter dışındaki makinalar insanı açıkçası biraz yoruyor diye düşünüyorum çünkü hız arttıkça ve cihazın tepkileri daha keskin oldukça buna alışıp risk almaya başlıyor ve seni daha çok yormasına sebep oluyor bu durum.(mt-07, repsol 250 kullanmış birisi olarak söylüyorum:) ) o yüzden chopper biraz daha isteğine cevap alabilirsin diye düşünüyorum 8).

buluşmalara da bekleriz, Avrupa yakası çarşamba, Anadolu yakası perşembe toplanıyoruz. umarım gönlüne göre bir cihaz bulursun :Rockn Roll:

alibaba07
25.May.2017, 16:17
Aramıza hoşgeldin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CaNeR
25.May.2017, 16:21
Aramıza hoşgeldin gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle, Avrupa yakası çarşamba, anadolu yakası perşembe günleri haftalık buluşuyor forumdan takip edebilirsin 8)

Bypale
25.May.2017, 17:03
Aramıza hoşgeldin hakan. Dilerim bian önce gönlündeki makinaya kavuşursun. Vitesi dert etme. Çok kolay 8)

HeavyCustom
25.May.2017, 17:31
aramıza hoşgeldin

centaur
25.May.2017, 17:33
Merhaba Hakan;
Racing ve türevi motorlara hiç bulaşmamanı temenni ederim. Chopper candır.. Sürüş konusunda endişelenme. Toplantılarımıza katıl ,gerekli teorik & taktik desteği arkadaşlarımız verecektir. İnşallah gönlündeki motora bir an önce kavuşursun. Forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..

burock
25.May.2017, 17:42
Aramıza hoşgeldin kardeşim herşey gönlünce olsun güvenli sürüşler dilerim

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan tokyol
25.May.2017, 18:19
Aramiza hos geldiin:Rockn Roll:

Hakan_
25.May.2017, 23:15
Herkese iyi dilekleri, temennileri ve fikirleri için teşekkürler. Hoşbulduk. Daytona 250 (siyah beyaz) ve spyder şimdilik favorim de olsa özellikle Spyder bayağı maliyetli geliyor. Falcon freedom 250 de alternatiflerim arasında.

Bilgiler için tekrar teşekkürler.

Bypale
26.May.2017, 02:05
Herkese iyi dilekleri, temennileri ve fikirleri için teşekkürler. Hoşbulduk. Daytona 250 (siyah beyaz) ve spyder şimdilik favorim de olsa özellikle Spyder bayağı maliyetli geliyor. Falcon freedom 250 de alternatiflerim arasında.

Bilgiler için tekrar teşekkürler.

Falcona bulaşma. Maliyet hesabı yapıyorsan eğer maliyetlerin sonrasınıda hesaba katmak en kârlı iştir. Kalitesi regalle, bana göre boy ölçüşemez.Biraz daha bekle hem buarada bütçeni çoğaltmaya bak. Sürdüğünde keyif alacağın ve fiyat performans piyasa kavramlarının değerli olduğu bir makina al.

Zafer
26.May.2017, 09:31
Aramiza hos geldin

Eray Gürman
27.May.2017, 10:39
hakan aramıza hoşgeldin, scooterı bırak bir an önce chopper al ve beraber sürelim, kazasız belasız sürüşlerin olsun..

Ali ÜNVERDİ
27.May.2017, 11:29
Hakan merhaba hoşgeldin.

WOLF
27.May.2017, 11:39
hakan hoşgeldin. umarım istediğin makinaya kavuşursun

HelmettolgA
27.May.2017, 12:02
Hosgeldin kardesim

Can Akkuzuluoglu
27.May.2017, 14:10
Hakan kardeşim hoşgeldin [emoji869]

aycanblmts
27.May.2017, 15:21
Hakan hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.