Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 250 Daytona Aranıyor.
Murat Kemah
27.May.2017, 22:49
Bütçemiz 7500 tl'dir. En az 2013 model. Renk önemli değil temiz olsun bizden olsun. Satmayı düşünen aklından geçiren varsa talibiz. Bekliyoruz.
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
27.May.2017, 23:56
Muratıma bi yardım 8) Yok mu kardeşimize bi daytona ??
Mehmet Üstünbaş 2 hafta önce sattı .. o kadarda buradan bağırdım motor grupta kalsın diye ... nasip ...
Oğuzhan Ocak
28.May.2017, 01:45
Bütçemiz 7500 tl'dir. En az 2013 model. Renk önemli değil temiz olsun bizden olsun. Satmayı düşünen aklından geçiren varsa talibiz. Bekliyoruz.
kardeşim sahibindende birtane var bak ona istersen belkide görmüşsündür bilemiyorum fiyatı 7900 2013 model beyaz daytonaydı :) inşallah temiz güzel bir makina bulursun :)
Kime lazım bu.
Murat Kemah
28.May.2017, 10:57
Kız arkadaşıma aliyoruz abi 👍
Kız arkadaşıma aliyoruz abi 👍
Ozamn iş değişir. Klasik kasa öneririm hem daha hafif hem daha konforludur. Tabiki tercih meselesi. Ve o paralara yüksek model daha az km si olan bir klasik bulabilirsin.
Murat Kemah
28.May.2017, 13:36
Bana kalsa ben pcx aldırıcam abi. En az 1 yıl kullansın çünkü hiç tecrübesi yok. Motosiklet kullanmak bi yana trafik tecrübesi de yok. Biraz zor olucak galiba ama bakalım inat etti:) Bulursak bi tane temiz alırız hevesi de var öğrenir.
Bana kalsa ben pcx aldırıcam abi. En az 1 yıl kullansın çünkü hiç tecrübesi yok. Motosiklet kullanmak bi yana trafik tecrübesi de yok. Biraz zor olucak galiba ama bakalım inat etti:) Bulursak bi tane temiz alırız hevesi de var öğrenir.
Ozaman hiç o paralara çıkmayın. Daha uygun 150lik bi regal alın illa chopper olacaksa. Daytona çok ağır gelir her koşulda. Acemiliğide üstüne koyarsak mantıklı değil. 150lik iyidir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.