PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yep yeniiiii

ersanergin
29.Mayıs.2017, 12:27
Selam arkadaşlar.. üyelik tarihimdende anlaşilacaği gibi dakikalar oldu ..
Antalyada ikamet ediyorum...herşey antalya dokumada güney sürücü kursuna işe başlamamla oldu..akşamlarida müzisyenlik tabiki.. Işin içindeyken a2 de aradan çiksin dedim.. :) demez olaydim.. Hayatimda motora binmemiştim... Ama hep bu chopper görselliği hoşuma gitmiştir.. Ilk a2 sinavindanda kalinca bende bir hirs, bir hirs... 3 hazirandaki sinavi geçmeyi umuyorum.. Bu arada raptor 250 yi inceledim.. Görüntü süper ama başlangiç için biraz büyükmü ne...yillar yili içimde hep bir chopper kivilcimi vardi en sonunda ateşlendi anlayacağiniz..antalyada olupta raptor 250; falcon fredoom 250 ve kuba süperlight 200 kullananlar varsa bu üçünden hangisini düşünmeliyim yardimlarinizi bekliyorum... Heyecanla ...

Hepinize selam olsunn... Ersan e.

CELİL
29.Mayıs.2017, 12:31
Merhaba Ersan. Antalya'dan aramıza hoş geldin inşallah bu sınavın başarılı geçer önce ehliyetine sonrada gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşur Antalya'daki arkadaşlarımıza katılır tadını çıkarırsın :) 8)

acryvz
29.Mayıs.2017, 12:34
Aramıza hoşgeldin .... Tüm isteklerin gönlünce olsun ...

nedemek
29.Mayıs.2017, 12:45
Ersan hoş geldin,kurstan sonra aldığım ilk motorum daytona 250 o yüzden başlangıç motoru konusunu çok kafana takma, her makina değiştirdiğinde zaten alışma süreci geçiriyorsun bir süre senin gönlünden ne geçiyor onu düşün. Antalya'da arkadaşlar haftalık olarak buluşmalar yapıyor buluşma başlığı açıldıkça takip edilerek buluşmalara gidersen orada makinaları yakından inceleme şansı bulup kafandakileri birebir arkadaşlara canlı olarak sorabilirsin. umarım sınavını geçer gönlüne göre bir makina bulabilirsin :Rockn Roll:

ersanergin
29.Mayıs.2017, 12:48
çok teşekkürler arkadaşlar..

alibaba07
29.Mayıs.2017, 12:51
Aramıza hoşgeldin. İnşallah sınavında başarılı olursun. Her hafta toplantılarımiz var buyur gel çayımızi iç muhabbetimize katil.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersanergin
29.Mayıs.2017, 12:58
[QUOTE=alibaba07;282091]Aramıza hoşgeldin. İnşallah sınavında başarılı olursun. Her hafta toplantılarımiz var buyur gel çayımızi iç muhabbetimize katil.

....
teşekkürler ... mutlaka katılmak isterim....antalyada etkinliklerinizi buradan paylaşıyorsunuz değilmi..

Bypale
29.Mayıs.2017, 14:15
Ersan aramıza hoşgeldin. Dilerim önce ehliyetine sonrada gönlündeki makinaya kavuşursun. Biryandan motorları incelerken bir yandanda önce ekipmanlarını tamamlarsan daha iyi olur. Antalya teşkilatımızın haftalık buluşma başlığı tüm teşkilatların olduğu gibi forumdan yayınlanır. Takip edersen katılabilirsin. 8)

Captain
29.Mayıs.2017, 14:39
Hoşgeldin aramıza bende ehliyeti aldıktan sonra spyder 250 aldım hem uzun maşa hem 250lik diye zorlanırsın diyen arkadaşlarımda oldu ama çok sıkıntı yaşamadım ilk gün baya bi pratik yaptım alıştım hemen. İnşallah gönlündeki makineye biran önce kavuşursun ama önce ekipmanları al önce emniyet :)

Berkay_
29.Mayıs.2017, 14:54
Hoşgeldin kardeşim, umarım ehliyetine ve gönlündeki motora kavuşursun.

ersanergin
29.Mayıs.2017, 15:01
teşekkürler arkadaşlar...
captain ..spyder uzun maşa banada zor gibi geliyo ama daytona 250 ye dün yakından baktım çok hoş bi makina .. ama kronik sorunları olan bi makine diyorlar yorumlarda.. şanzıman vites atma lastik vs. vs.. senin görüşlerinide müsait olduğun bir anda bilmek isterim...tabi freedom250 ve süperlight 200 de var

Captain
29.Mayıs.2017, 15:31
Uzun maşada sıkıntı çekmedim gayet memnunum eğer ikinci el alacaksan temiz makine bulman lazım tabi

UğurOrhon
29.Mayıs.2017, 15:54
Aramıza hoşgeldin, forumu takip edersen "Haftalık Buluşmalar" başlığının altında Cuma günü yaptığımız haftalık toplantılara katılabilir, aklında olan soruların cevaplarını yüzyüze alabilirsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FouL
29.Mayıs.2017, 16:16
Hoşgeldin aramıza ilk başlayan için biraz heybetli gelebilir.. zamanla alışırsın.. bana sorarsan tercih yapmadan önce toplantılara katıl hem dostlarla tanış ortamı gör hemde çeşitli makinaları bir arada görme şansın olur.. Elinden geldiğince Forumda sürekli aktif olmayıda ihmal etme.. başarılar..

ersanergin
29.Mayıs.2017, 16:31
arkadaşlar çok teşekkürler ilginize...fırsat buldukça katılmaya çalışırım mutlaka...

gorkemYılmaz
29.Mayıs.2017, 17:22
Aramiza hosgeldin abi bulusmalarda senide aramiz da gormekten mutluluk duyariz baslangic motoru konusunuda konusmus oluruz hemde motorlari direk gorup test etmis olursun [emoji4] [emoji109] [emoji106]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

centaur
29.Mayıs.2017, 17:50
Merhaba Ersan;

RR Antalya'nın ilk buluşmasına muhakkak katıl. Arkadaşlarımız sana ellerinden gelen tüm gayret ve yardımı göstereceklerdir. Aklındaki tüm sorulara cevap bulacağı yer RR Antalya İl Teşkilatımızın buluşması.. Forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..

ersanergin
30.Mayıs.2017, 10:17
arkadaşlar sağolun .. katılmaktan mutluluk duyarım..

aycanblmts
30.Mayıs.2017, 10:25
Ersan hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.

kaan tokyol
30.Mayıs.2017, 13:00
Falcon freedom 250 nin ikinci el piyasasi fazla yok o yuzden tercih etme derim superlighta gelincede ben kullaniyorum bana pek sorun cikartmadi fakat uzun yolda ve 60 80 km arasi tır vs sollamada yaradana sığınırsın soyliyim torku yetersiz kaliyo tek silindir regal cift silindir boyut olarakta regal daha buyuk duruyor superloghtin tek artilari hafif eski nazi motorlarina benzemesi ve boyasinin mat olmasi ve nispeten regala gore daha az yakmasi bence regal cok daha mantikli bi secim olur senin icin aramiza hos geldin

kaan tokyol
30.Mayıs.2017, 13:07
Aa suan baktimda 2. El piyasasi biraz artmis ama hala regal doyorum :)

Falcon07
30.Mayıs.2017, 13:11
Aramıza hoşgeldin dostum antalya da freedom kullanıyorum elimizden geldiğince yardımcı oluruz 😊

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali ÜNVERDİ
30.Mayıs.2017, 14:11
Ersan merhaba hoşgeldin inşalah gönlündeki makinaya kavuşursun.

Barmen
30.Mayıs.2017, 14:35
Ersan kardeşim aramıza hoşgeldin 👍 buluşmaya mutlaka gel aklındaki her soruda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..RR Antalya olarak forumda ve yollarda daima aktif olmanı dilerim..elbette kısa suredede motoruna kavuşursun..🤘👌

RAPTORRIDERS ANTALYA

aslantürk34
30.Mayıs.2017, 15:26
Aramıza hoşgeldin kardeşim başlangıç için bence ideal

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersanergin
30.Mayıs.2017, 16:20
teşekkürler bilgi paylaşınım için benim gönlümden regal geçiyo aslında . iki gün önce yakından inceledim görünüm dehşet hoşuma gitti..

ersanergin
30.Mayıs.2017, 16:22
tek tek okuyorum yazdıklarınızı çok teşekkürler arkadaşlar..

cabe
30.Mayıs.2017, 18:20
Aramıza hoşgeldin kardeşim buluşmaya gelirsen motorları yakından görüp bir fikir sahibi olabilirsin ben de bir yeni başlayan olarak tecrübelerimi aktarırım. Bekleriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali
30.Mayıs.2017, 20:26
Ersan kardesim hos geldin umarım toplantıya katılırsın ve tanısırız

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersanergin
30.Mayıs.2017, 20:27
Teşekkürler ..mutlaka katılmaya çalışcam arkadaşlar

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cabe
30.Mayıs.2017, 23:13
Teşekkürler ..mutlaka katılmaya çalışcam arkadaşlar

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftalık toplantılar kısmından takip edebilirsin kültür tarafında buluşuyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çağlar
31.Mayıs.2017, 02:35
dostum hoşgeldin öncelikle ben bile daha yeni hoş gelmişken sana hoş geldin demem her nekadar absürt durmuş olsada;
senin gibi, en azından benden sonra üye olan ( dakika farkı olsa dahi ) arkadaşlardan eski olmanın verdiği hazzı bana yaşattığın içinde ayrıca teşekkür ederim :)) tamam tamam saçmaladım.

Hoş geldin kardeşim bende yeniyim. bende hoşbuldum insanlar çok sıcak ve yardım sever burada. umarım yakın zamanda face of face de görüşeceğiz belki birinin motorunu alıcam kim bilir ?

görüşmek dileklerile.

ersanergin
04.Haziran.2017, 22:13
dostlar öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar...çok yoğun iki günün ardından bir sevincimi paylaşayım dedim sizlerle...A2 sınavından geçmiş bulunmaktayım az önce.. tabiki 2. girişte... ilk adımı attık bakalım...yoğunluğumdan dolayı antalya grubunun toplantısına katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim aslında...gerçi Uğur ile telefonda tanıştık. teşekkürler davetine.. İlker ilede tesadüfen tanıştık..

kalın sevgiyle şimdilik...

CELİL
04.Haziran.2017, 22:53
Ersan ehliyetin hayırlı olsun darısı yeni motoruna inşallah 8)

nedemek
04.Haziran.2017, 22:56
dostlar öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar...çok yoğun iki günün ardından bir sevincimi paylaşayım dedim sizlerle...A2 sınavından geçmiş bulunmaktayım az önce.. tabiki 2. girişte... ilk adımı attık bakalım...yoğunluğumdan dolayı antalya grubunun toplantısına katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim aslında...gerçi Uğur ile telefonda tanıştık. teşekkürler davetine.. İlker ilede tesadüfen tanıştık..

kalın sevgiyle şimdilik...

ehliyetin hayırlı uğurlu olsun, henüz Antalya ekibi ile bizzat tanışamadım ama bu aileye gönül vermişlerse mutlaka bizim toplantılardan farklı geçmiyordur o yüzden kaçırmamanı tavsiye ederim :Rockn Roll:

ersanergin
04.Haziran.2017, 23:06
arkadaşlar çok teşekkürler...

Oğuzhan Ocak
05.Haziran.2017, 02:24
Aramiza hoşgeldin Insallah en kisa surede ehliyetini alıp gönlündeki makinaya kavusursun :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtar
05.Haziran.2017, 15:25
Hoşgeldin kardeşim ehliyetin hayırlı olsun :)

Çağlar
06.Haziran.2017, 02:13
Kardeşim hoşgeldin
bizim gibi acemiler için burda küflenmiş dedeler var.
ve inan çok iyiler. :))