Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ sorununu sonun da çözdük
ugurogz
30.May.2017, 09:45
2 hafta önce motosikletimi aldığımdan beri yağ damlatıyor diye bir sürü ustaya gittim. Karbratör veya krank olabilir diyen mi ararsın bu normal zincirli motorda olur diyen mi ararsın günlerdir işimin aradında zaman darlığında peşinde koştum koştum sonun da eryamanda ki necdet usta sayesinde sorunu hallettik. Hava filtresinin hemen önünde karter havalanması için bir kutucuk var içinde de süngeri buraya yağ dolmuş Ankara gibi kocaman bei şehirde şunu hallettirmek için usta usta gezdim ne senaryolar dinledim. Sonuç olarak mutlu sona kavuştuk ama Ankara da usta tavsiyesi bende çok aradım kimseyi bulamadım bir kardeşiniz olarak necdet ustayı gerçekten öneririm.
Yolunuz ve farınız açık olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur geçmiş olsun.. sorunundan kurtulduğuna çok sevindim.. ustanın eline sağlık..
Forumumuza sponsor ve yönetimden onayli reklam içerikli paylaşımları uygun bulmuyoruz.. şayet telefon silinirse bundan sebeptir. bir dahaki sefere başkanlardan onay aldıktan sonra paylaşırsan daha uygun olur.. bu tarz paylaşımlar reklama girdiği için telefon yada firma ismi vb. özelden paylaşmak daha uygun.. sevgiler..
ugurogz
01.June.2017, 00:05
Uğur geçmiş olsun.. sorunundan kurtulduğuna çok sevindim.. ustanın eline sağlık..
Forumumuza sponsor ve yönetimden onayli reklam içerikli paylaşımları uygun bulmuyoruz.. şayet telefon silinirse bundan sebeptir. bir dahaki sefere başkanlardan onay aldıktan sonra paylaşırsan daha uygun olur.. bu tarz paylaşımlar reklama girdiği için telefon yada firma ismi vb. özelden paylaşmak daha uygun.. sevgiler..
Teşekkür ederim dikkat edeceğim. [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.