Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisa'dan Merhaba
chopper_fth
06.June.2017, 21:03
Merhabalar
Adım Fatih. Manisa'da oturuyorum. Yaşım 38 bu yaşta motor sevgisi düştü içime :) biraz geç belkide ama düştü artık çıkmıyor akıldan. Ehliyetimi aldım şimdi chopper tarzı araştırıyorum almak için . Sizlerden ve forumdan çok fazla yararlanacağımı düşünüyorum.
Teşekkürler
Merhaba Fatih. Manisa'dan aramıza hoş geldin motorun yaşı olmaz bu yaşdan sonra keyfi daha güzel çıkıyor inşallah kısa sürede göndeki makinaya kavuşursun :) 8)
aslantürk34
06.June.2017, 21:13
Öncelikle aramıza hoşgeldin abi chopper güzel bir tercih olmuş ehliyetin hayırlı olsun motor tecrüben nasıl tecrübe yoksa 250lik bir makina ile başla derim genelde 150likle başla derler ama pişman olursun. Bide bütçe ne kadar
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
06.June.2017, 21:41
Merhabalar;
Motor neredeyse her yaşta ilgilenebileceğimiz kaliteli bi uğraştır ve geç gelen sevda kalıcı olandır. Forumumuz hem güzel bir dostluk kurmak için hem de motorsikletler(özellikle regaller) için tam bir veri tabanı niteliğinde aile ortamıdır. Inşallah kalbinizdeki motora bir an önce kavuşursunuz. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olmanız dileğiyle;aramıza hoşgeldiniz..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burock
06.June.2017, 21:48
Hoşgeldin kardeşim... Ehliyetin hayırlı olsun... Gönlündeki motora biran önce kavuşmanı dilerim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chopper_fth
06.June.2017, 22:02
Merhaba Fatih. Manisa'dan aramıza hoş geldin motorun yaşı olmaz bu yaşdan sonra keyfi daha güzel çıkıyor inşallah kısa sürede göndeki makinaya kavuşursun :) 8)
Teşekkürler hoşbuldum :) Umarım güzel bir makineye denk gelirim
chopper_fth
06.June.2017, 22:05
Öncelikle aramıza hoşgeldin abi chopper güzel bir tercih olmuş ehliyetin hayırlı olsun motor tecrüben nasıl tecrübe yoksa 250lik bir makina ile başla derim genelde 150likle başla derler ama pişman olursun. Bide bütçe ne kadar
Teşekkürler Özer.Motor tecrübem pek yok. Ufak bir scoterim var onla öğrendimim biraz işte. Tabi vitesli ve chopper ayrı bir olay. 250 bir başlangıç düşünüyorum. Bütce 10 bin tl geçmicek
chopper_fth
06.June.2017, 22:07
Merhabalar;
Motor neredeyse her yaşta ilgilenebileceğimiz kaliteli bi uğraştır ve geç gelen sevda kalıcı olandır. Forumumuz hem güzel bir dostluk kurmak için hem de motorsikletler(özellikle regaller) için tam bir veri tabanı niteliğinde aile ortamıdır. Inşallah kalbinizdeki motora bir an önce kavuşursunuz. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olmanız dileğiyle;aramıza hoşgeldiniz..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Hem forum hem dostluklar hem buluşmalar için vaktim var. Aklımda olan regal zaten sizlerden hem motor alırken hemde sorasında destek beklicem artık :) Güzel bir yere geldiğimi hissediyorum
chopper_fth
06.June.2017, 22:08
Hoşgeldin kardeşim... Ehliyetin hayırlı olsun... Gönlündeki motora biran önce kavuşmanı dilerim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler :) Umarım güzel bir makine alabilirim
RR forumlarina hosgeldiniz..
chopper_fth
06.June.2017, 22:32
RR forumlarina hosgeldiniz..
Teşekkür ederim Hoşbuldum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkay_
07.June.2017, 00:09
Fatih abi hoşgeldin, gönlündeki motora kavuşman dileğiyle :)
chopper_fth
07.June.2017, 00:48
Fatih abi hoşgeldin, gönlündeki motora kavuşman dileğiyle :)
Teşekkürler Berkay. İnşallah :)
Falcon07
07.June.2017, 01:01
Aramıza hoşgeldin en yakin zamanda gönlündeki makinaya kavusursun umarım 😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chopper_fth
07.June.2017, 01:57
Aramıza hoşgeldin en yakin zamanda gönlündeki makinaya kavusursun umarım [emoji4]
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler [emoji4] Umarım kavuşurum
nedemek
07.June.2017, 02:18
hoş geldin, ehliyetin hayırlı olsun 8) umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin.
şimdiden yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
chopper_fth
07.June.2017, 02:21
hoş geldin, ehliyetin hayırlı olsun 8) umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin.
şimdiden yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
Teşekkür ederim [emoji4] Umarım bulurum . Manisa ve İzmirde yollarda olurum inşallah
acryvz
07.June.2017, 02:30
Aramıza hoş geldin
Doğru tercih
Doğru yer
.....
chopper_fth
07.June.2017, 02:37
Aramıza hoş geldin
Doğru tercih
Doğru yer
.....
Teşekkürler [emoji4] Bende öyle düşünüyorum
Ahmetdfiliz
07.June.2017, 03:18
Ah şu RR insanların aklını çekiyor işte hoş geldin (=
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aycanblmts
07.June.2017, 10:29
Fatih hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.
Punisher45
07.June.2017, 11:02
Aramıza hoş geldin abi, kısa sürede istediğin motora kavuşman dileğiyle.. 8)
Fatih,
aramıza hoş geldin. gönlündeki makineye kavuşman dileği ile..8)
chopper_fth
07.June.2017, 15:45
Ah şu RR insanların aklını çekiyor işte hoş geldin (=
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim [emoji4] Çok doğru akıl çaldığı. Umarım güzel bir şey denk gelir
chopper_fth
07.June.2017, 15:46
Fatih hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.
Teşekkür ederim [emoji4] Umarım kısa zamanda kavuşurum
chopper_fth
07.June.2017, 15:46
Aramıza hoş geldin abi, kısa sürede istediğin motora kavuşman dileğiyle.. 8)
Teşekkürler hoşbuldum [emoji4] Umarım kavuşurum
chopper_fth
07.June.2017, 15:47
Fatih,
aramıza hoş geldin. gönlündeki makineye kavuşman dileği ile..8)
Teşekkürler hoşbuldum [emoji4] Gönlümdeki raptora kavuşmak güzel olur
Oğuzhan Ocak
07.June.2017, 17:52
Aramıza hoşgeldin abi gönlündeki makinaya kisa sürede kavuşursun insallah :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağlar
07.June.2017, 18:09
Merhabalar
Adım Fatih. Manisa'da oturuyorum. Yaşım 38 bu yaşta motor sevgisi düştü içime :) biraz geç belkide ama düştü artık çıkmıyor akıldan. Ehliyetimi aldım şimdi chopper tarzı araştırıyorum almak için . Sizlerden ve forumdan çok fazla yararlanacağımı düşünüyorum.
Teşekkürler
merhaba dostum aynı sevda banada düştü düşünce bu kanser hücresi gibi vucuda yayılıyor ve tedavisi yok
daha geçen hafta forma üye oldum dayanamadım burdajki birçok kişinin başının etinide yedim hala yiyorum bugun daha motor aldım bende.
hayırlı uğurlu olsun bildiklerimden ziyade burada öğrendiklerimle senin sorularına yardımcı olmaya çalişirim.
umarım tez vakit istediğin bir motora kavuşursun.
ben yeni aldım eğer düşünürsen regal raptor sipider aldığım yeri felan paylaşirim.
alibaba07
07.June.2017, 18:22
Aramıza hoşgeldin. Motor sürmenin yaşı yoktur. İnşallah kısa sürede aradığın gibi bir motor bulursun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chopper_fth
07.June.2017, 19:34
Aramıza hoşgeldin abi gönlündeki makinaya kisa sürede kavuşursun insallah :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim :) En kısa zamanda inşallah
chopper_fth
07.June.2017, 19:36
merhaba dostum aynı sevda banada düştü düşünce bu kanser hücresi gibi vucuda yayılıyor ve tedavisi yok
daha geçen hafta forma üye oldum dayanamadım burdajki birçok kişinin başının etinide yedim hala yiyorum bugun daha motor aldım bende.
hayırlı uğurlu olsun bildiklerimden ziyade burada öğrendiklerimle senin sorularına yardımcı olmaya çalişirim.
umarım tez vakit istediğin bir motora kavuşursun.
ben yeni aldım eğer düşünürsen regal raptor sipider aldığım yeri felan paylaşirim.
Hayırlı olsun. Senin adına sevindim umarım kısa zamanda bende alırım. Bende 10 bin tlyi geçemeyen 250 lik makina bakıyorum
gorkemYılmaz
07.June.2017, 22:13
Rr ailesinw hosgeldin abi kisa surede motoruna kavusman dilegiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Ateşler
07.June.2017, 22:26
Aramıza hoşgeldin Fatih inşallah kısa süre içinde gönlündeki makineye kavuşursun.
Numenorian
07.June.2017, 22:43
Hoşgeldin Fatih Abi ,
Bir kere gönüle düşünce özgürlük sevdası , bırakmıyor yakayı...
Umarım gönlünceki canavara biran evvel kavuşursun8)
chopper_fth
07.June.2017, 23:16
Rr ailesinw hosgeldin abi kisa surede motoruna kavusman dilegiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Görkem :) en kısa zamanda inşallah
chopper_fth
07.June.2017, 23:20
Aramıza hoşgeldin Fatih inşallah kısa süre içinde gönlündeki makineye kavuşursun.
Teşekkürler hoşbuldum :) Umarım kısa zamanda kavuşurum. Bornova Manisa 20 dk kavuşursam gelirim :)
chopper_fth
07.June.2017, 23:22
Hoşgeldin Fatih Abi ,
Bir kere gönüle düşünce özgürlük sevdası , bırakmıyor yakayı...
Umarım gönlünceki canavara biran evvel kavuşursun8)
Teşekkürler hoşbuldum :) Gerçekten öyle kısa zamandan çok fazla motor isteği oldu daha doğrusu chopper sedası
kaan tokyol
08.June.2017, 00:57
aramıza hoş geldin umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun :Rockn Roll:
HeavyCustom
08.June.2017, 13:56
Aramıza hoşgeldin umarım hayırlısıyla motorunu bulursun
aslantürk34
08.June.2017, 14:01
Teşekkürler Özer.Motor tecrübem pek yok. Ufak bir scoterim var onla öğrendimim biraz işte. Tabi vitesli ve chopper ayrı bir olay. 250 bir başlangıç düşünüyorum. Bütce 10 bin tl geçmicek
Ozaman Regal raptor ideal senin için abicim daytona düşünebilirsin aslında en iyisi bana göre spyder ama yeni baslayacagin için sana uymaz
chopper_fth
08.June.2017, 18:37
aramıza hoş geldin umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun :Rockn Roll:
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Umarım kısa zamanda kavuşurum. Sizde superlight var sanırım memlunmusunuz?
chopper_fth
08.June.2017, 18:38
Aramıza hoşgeldin umarım hayırlısıyla motorunu bulursun
Teşekkür ederim hoşbuldum :) İnşallah temiz bir makineye denk gelirim
chopper_fth
08.June.2017, 18:41
Ozaman Regal raptor ideal senin için abicim daytona düşünebilirsin aslında en iyisi bana göre spyder ama yeni baslayacagin için sana uymaz
Banada en uygunu daytona gibi gözüküyor. Aslında ikisinede oturmadım. Üstlerine oturayım hangisini beğenecem hangisi mantıklı görecez :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.