Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniyim :) Ciddi yardıma ihtiyacım var. Slmlar
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 17:54
Beyler ankarada oturuyorum. DD-150 aldım . RR . 1 2 sorunum var. Ankara motorsiklet bakımından potansiyeli nedir. Motor camiyasına katılmak istiyorum. Sohbet edip bilgi toplamak istiyorum. Buluşmalarımız vs vs . Ne durumda. Bu konularda yardıma ihtiyacım var. Herkeze bol km ler :) Saygılar 
8)
burock
18.Haziran.2017, 18:18
Yavaş yavaş bir takım olma yolunda ilerliyoruz ... İki haftadır buluşmalarımizi yapıyoruz ve bakalım ilerisi ne gösterecek... Bugün de buluştuk ve piknik yaptık ,keyifli bir sürüş ve ardından keyifli bir sohbet 😁... Seni de aramızda görmek isteriz.
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 18:43
Whatsaap gurubumuz vs varmı veya siteye daha kolay bir erişim ortamı. tapatalk yazıyor mesajlarınızın altında mesela onu analmadım pek. Şimdiden teşekkür ederim :) 
Yavaş yavaş bir takım olma yolunda ilerliyoruz ... İki haftadır buluşmalarımizi yapıyoruz ve bakalım ilerisi ne gösterecek... Bugün de buluştuk ve piknik yaptık ,keyifli bir sürüş ve ardından keyifli bir sohbet ğŸ˜... Seni de aramızda görmek isteriz.
burock
18.Haziran.2017, 19:01
Whatsaap gurubumuz vs varmı veya siteye daha kolay bir erişim ortamı. tapatalk yazıyor mesajlarınızın altında mesela onu analmadım pek. Şimdiden teşekkür ederim :)
Kardeşim, tapatalk i play Store'dan yükle  kayıt ol en kolayı bu... Cepten her an her saniye erişim var
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 19:35
Kardeşim, tapatalk i play Store'dan yükle  kayıt ol en kolayı bu... Cepten her an her saniye erişim var
EVET ŞIMDI KULLANMAYA BAŞLADIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. REGAL RAPTOR ILE ILGILENEN ANKARADA NERESI VAR ACABA BURAK ABI 
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burock
18.Haziran.2017, 19:58
EVET ŞIMDI KULLANMAYA BAŞLADIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. REGAL RAPTOR ILE ILGILENEN ANKARADA NERESI VAR ACABA BURAK ABI 
Motobis İskitler de yetkili servis orası her konuda yardımcı olurlar ... Selamımı soyle ilgilenirler.
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 20:04
Motobis İskitler de yetkili servis orası her konuda yardımcı olurlar ... Selamımı soyle ilgilenirler.
Biliyorum . Ondan başka varmi peki. Taşınma işlemleri vs var şuan.  Ellerinde çok bi malzeme vs yok 
centaur
18.Haziran.2017, 22:09
Merhaba Yusuf;
RR Ankara İl Teşkilatımız şu an aktif değil. Lakin arkadaşlarımız canla-başla toparlanmaya çalışıyorlar ve ciddi bir emek sarfediyorlar. Aralarına dahil olursan sıfırdan kurulan samimiyet ortamına şahit olur ve sen de bunun bir parçası olabilirsin. Haftalık olarak buluşmalar üst yönetimin müsaadesi ile düzenlenir. Burak Abi ile irtibata geçersen emin ol o sana elinden gelen yardımı gösterecektir. Anasayfanın sol üst köşesindeki RaptorRiders Tüzüğünü de incelemen yerinde olur..

Chopper ruhu diğer tarzlara benzemez. Bizler sadece buluşmalarda yada gezilerde değil  bu tarzı kendi yaşam stilimiz olarak hayatımıza enjekte ederiz. RR Ailesi de böyle birşey.. Samimiyet ve sadakat bağı ile birbirine bağlı , aile ortamının gerçekten yaşatıldığı, siyaset üstü bir motorsiklet grubu.. Forum hem  teknik & teorik olarak sorunlarına çözüm bulabileceğin büyük bir kütüphane hem de onlarca -yüzlerce kardeş edinebileceğin büyük bir ailenin aynası.. Bu yüzden forumda aktif olmak bizler için çok önemli. Whatsapp gibi uygulamalardan sadece acil durum (haberleşme) kanalı açılıyor ve bu da sadece üst yönetimin onayı dahilinde oluyor. Ayrıca diğer sosyal mecraların foruma rağmen yoğun kullanılması temel esaslarımızdan olan forumumuzu pasifize ediyor bunu da hiç birimiz istemeyiz.
  Eğer Son Of Anarchy tarzı dizilerdeki gibi bir hayat beklemiyorsan, aile ortamına,bağlılığa ve samimiyete önem veriyorsan, saygı temel düsturlarından biriyse  RaptprRiders Ailesini çok seveceğinden eminim.. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 22:29
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) BELKIDE ANKARA YONETICILERINDEN BIRI BILE OLABILIRIM. ZAMANLA OTURCAGINA EMINIM. BEN DAHA FORMU ÇÖZEMEDİM.  3 HAFTADIR MOTORSİKLET KULLANIYORUM. DAHA YENI YENI BAZI SEYLERI ANLIYORUM. INŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLUR. 
centaur
18.Haziran.2017, 22:38
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) BELKIDE ANKARA YONETICILERINDEN BIRI BILE OLABILIRIM. ZAMANLA OTURCAGINA EMINIM. BEN DAHA FORMU ÇÖZEMEDİM.  3 HAFTADIR MOTORSİKLET KULLANIYORUM. DAHA YENI YENI BAZI SEYLERI ANLIYORUM. INŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLUR. 
Neden olmasın :) Geleceği büyük hayalleri olan siz gençler şekillendireceksiniz. Lakin öncesinde uzunca bir yolun var tecrübe anlamında.. Yönetici  gibi ünvanlar bizim gibi daha ziyade aile ortamına dayalı samimiyet , saygı platformlarında pek kullanılmıyor. Yönetici yerine İl Teşkilat Sorumlusu demek hem tüzüğümüze hem de ailemize göre daha uygun bir tanım..
XXIII_Yusuf
18.Haziran.2017, 23:24
Neden olmasın :) Geleceği büyük hayalleri olan siz gençler şekillendireceksiniz. Lakin öncesinde uzunca bir yolun var tecrübe anlamında.. Yönetici  gibi ünvanlar bizim gibi daha ziyade aile ortamına dayalı samimiyet , saygı platformlarında pek kullanılmıyor. Yönetici yerine İl Teşkilat Sorumlusu demek hem tüzüğümüze hem de ailemize göre daha uygun bir tanım..
:) Bu konudaki cahilliğim nasılda belli oluyor :) Teşekkür ederim duzelttiniginiz ıcin:) Bir sorun olcak. Şimdi ortam giyilen bir ekipman dikkatimi çekti.  Nasıl edinebilirim. Nerede satılıyor . VIDEOLARI IZLEDIM :) Çok ıyidi:) 
centaur
18.Haziran.2017, 23:51
:) Bu konudaki cahilliğim nasılda belli oluyor :) Teşekkür ederim duzelttiniginiz ıcin:) Bir sorun olcak. Şimdi ortam giyilen bir ekipman dikkatimi çekti.  Nasıl edinebilirim. Nerede satılıyor . VIDEOLARI IZLEDIM :) Çok ıyidi:) 
Sağlam bi kask, korumalı bir mont, korumalı pantolon,dizlikler,eldivenler ve mümkünse korumalı bir bot.. Bunlar hayati önem taşır.. İnternetten araştırma yapabilir ,bütçene göre eğer mümkünse hepsini değilse eline geçtikçe bir tanesini tamamlayarak başlayabilirsin.
XXIII_Yusuf
19.Haziran.2017, 00:13
Sağlam bi kask, korumalı bir mont, korumalı pantolon,dizlikler,eldivenler ve mümkünse korumalı bir bot.. Bunlar hayati önem taşır.. İnternetten araştırma yapabilir ,bütçene göre eğer mümkünse hepsini değilse eline geçtikçe bir tanesini tamamlayarak başlayabilirsin.
Ekipmanlarımı aldim yaklaşık 1000 tl para harcadım.  Tavsiyeler genellikle ekipmanda para kısma yönündeydi. Eldiven , Yazlik Mont , Yarım kask ,Eldiven , dizlik 
Oğuzhan Ocak
19.Haziran.2017, 07:19
Aramiza hoşgeldin sanırım ueterli bilgi verilmiş soracağın başka sorularin var ise seve seve yardimci oluruz tekrardan hoşgeldin :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XXIII_Yusuf
19.Haziran.2017, 14:06
Aramiza hoşgeldin sanırım ueterli bilgi verilmiş soracağın başka sorularin var ise seve seve yardimci oluruz tekrardan hoşgeldin :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim . Çözdüm baya bi. Zamanla ısallah devamı gelcek. :) 
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.