Orijinalini görmek için týklayýnýz : kayseriden selamlar
hakansrt
20.June.2017, 15:05
merhaba arkadaþlar , hakan ben , geçen sene motosiklet kullanmaya baþladým , yeni üyeyim , daytona almayý düþünüyorum en kýsa zamanda özellikle pinterest te ve instagramda gördüðüm bobberlardan sonra, kazasýz belasýz sürüþler diliyorum hepinize
centaur
20.June.2017, 15:14
Merhaba Hakan;
Ýnþallah en kýsa sürede kalbindeki daytonaya kavuþursun. Kim ne derse desin japondan önceki son durak regaldir þahsi kanaatim bu.. Yaþýný bilmediðim için Hakan dedim , biraz daha kendini tanýtýrsan sevinirim :)
RR Ailesi hem forumda hem yollarda birbirine destek olan, kucak açan, samimiyet ve sadakatin ön planda tutulduðu , anasayfamýzýn sol üst köþesinde bulunan ve okuduðunda farkedebileceðin kadar açýk,sade ve yormayan kurallara sahip, aile ortamýnýn esas alýndýðý bir motorsiklet grubudur. Forumumuz hem teknik & teorik anlamda aklýndaki tüm sorulara cevap bulabileceðin bir bilgi deryasý hem de ülkenin her yerindeki kardeþlerin birbirini tanýyarak köklü dostluklar kurduðu bir er meydanýdýr. Bu vesile ile forumda aktif olmak birbirimize ve ailemize duyduðumuz saygýnýn bir göstergesidir ve RR Ailesi için bu çok önemlidir. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileðiyle; aramýza hoþgeldin..
Kayseriden Hakan hoþgeldiniz.. Daytona Satan Arkadaþlarýmýz var Aramýzda makinalarada bakýmlý.. Bende Daytona kullanýyorum gayette memnunum Bütçeme göre hem uygun hemde Tarz Makina Tavsiye ederim.. Kayseriye selamlar..
acryvz
20.June.2017, 15:19
Hakan aramýza hoþgeldin... Ýlker yazmýþ zaten , üstüne lafým yok ... Gönlündeki motora sahip olmaný dilerim.
hakansrt
20.June.2017, 15:24
teþekkür ederim hoþbulduk ben 39 yaþýndayým kayseride mali müþavirlik yapýyorum, geçen sene ilk motosikletimi aldým hayalimdi motosiklet kullanmak , þimdi biraz daha acemiliði atýnca inþallah bir daytona alacaðým , aklýmda tabi ki çok sorular var sizlerin baþýný aðrýtýrým umarým kayseride geziler ve buluþmalar vardýr
teþekkür ederim hoþbulduk ben 39 yaþýndayým kayseride mali müþavirlik yapýyorum, geçen sene ilk motosikletimi aldým hayalimdi motosiklet kullanmak , þimdi biraz daha acemiliði atýnca inþallah bir daytona alacaðým , aklýmda tabi ki çok sorular var sizlerin baþýný aðrýtýrým umarým kayseride geziler ve buluþmalar vardýr
Abicim Malesef kayseride resmi olarak bir Kayseri grubumuz yok.. Forumu kullanan kayserili Arkadaþlarýmýz var.. iþallah Chopper Cruiser bir makina aldýktan sonra Kayseri Raptorriders Grubu kurulmasýna Destekte bulunursunuz.. Bizde festivaller sayesinde sizlerle görüþüp tanýþma fýrsatýný buluruz..
Her halukarda Ortak noktamýz Forum ve yollar.. Saygýlar..
hakansrt
20.June.2017, 15:42
teþekkür ederim , evet bu konuda ne gerekiyorsa yapalým , forumu kullanan arkadaþlarla ve sizlerle de inþallah tanýþýrýz , sevgiler saygýlar
centaur
20.June.2017, 15:43
Þimdi oldu Hakan Abi :)
Maalesef Kayseri'de þu anda aktif bir teþkilatýmýz yok. Arasýra foruma uðrayan bir kaç arkadaþ var , denk gelebilirseniz yada Kayseri'den yeni katýlýmlar olursa kimbilir belki ilerideki RR Kayseri'nin de temelleri atýlmýþ olur. Bunu gerçekten çok isteriz.. Zira þehir projesini Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizdiði nezih bir kentimizde de teþkilatýmýz olmasý hepimize ayrý bir gurur verir.
Yedek parça arayan, motor almak isteyen , aklýna takýlanlara cevap arayan pek çok misafirimiz oluyor. Diðer forumlardaki negatif muameleden olacak ki '' aranýza katýlmak istiyorum ,gezmek, dahil olmak istiyorum'' gibi yaklaþmazlarsa cevap bulamayacaklarýný düþündüklerden pek çoðu ballý kaymaklý tatlý misali gibi geliyor foruma. Baþkanlarýmýzýn ve Üst Yönetimin bile her soruya cevap verdiðini görünce þaþýrýyorlar :) Ve pek azý bu samimiyetin deðerini bilip burada kalýcý oluyor( Diðer bir deyiþle iþini görüp giden çok) Oysa bizim tek istediðimiz samimiyet :) Sadece iþini görüp gidenlere bile kýzmadan yardýmcý oluyoruz. Bir zorunluluðumuz yok :) Kesinlikle seni kastetmedim abi. Biraz baþýný aðrýtýrým deyince aklýma geldi. Bizim samimiyetine inandýðýmýz insanlar için asla baþýmýz aðrýmaz. Aksine baþ üstünde tutarýz :)
Daytona almak için bence bekleme. Zaten bir yýldýr kullanýyormuþsun. Bir an önce alman seni chopper ruhuna daha da baðlayacaktýr. Forum içinde daytona satan güvendiðimiz arkadaþlarýmýz var. Aile içinden pek çok insanýn referans olacaðý bir motoru almak hem daha makul hem de fiyat anlamýnda daha uygun.. Ýçin rahat olsun , sadakatini ispatlamamýþ, samimiyet rüþtünü kanýtlamamýþ ,tanýmadýðýmýz hiç kimse motorsiklet satýþ ilaný veremez bu forumda..
Ve son olarak anasayfamýzýn sol üst köþesinde yer alan tüzüðümüzü okursan pek çok þeyi daha detaylý anlayabilirsin. Tekrar hoþgeldin..
hakansrt
20.June.2017, 16:05
Þimdi oldu Hakan Abi :)
Maalesef Kayseri'de þu anda aktif bir teþkilatýmýz yok. Arasýra foruma uðrayan bir kaç arkadaþ var , denk gelebilirseniz yada Kayseri'den yeni katýlýmlar olursa kimbilir belki ilerideki RR Kayseri'nin de temelleri atýlmýþ olur. Bunu gerçekten çok isteriz.. Zira þehir projesini Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizdiði nezih bir kentimizde de teþkilatýmýz olmasý hepimize ayrý bir gurur verir.
Yedek parça arayan, motor almak isteyen , aklýna takýlanlara cevap arayan pek çok misafirimiz oluyor. Diðer forumlardaki negatif muameleden olacak ki '' aranýza katýlmak istiyorum ,gezmek, dahil olmak istiyorum'' gibi yaklaþmazlarsa cevap bulamayacaklarýný düþündüklerden pek çoðu ballý kaymaklý tatlý misali gibi geliyor foruma. Baþkanlarýmýzýn ve Üst Yönetimin bile her soruya cevap verdiðini görünce þaþýrýyorlar :) Ve pek azý bu samimiyetin deðerini bilip burada kalýcý oluyor( Diðer bir deyiþle iþini görüp giden çok) Oysa bizim tek istediðimiz samimiyet :) Sadece iþini görüp gidenlere bile kýzmadan yardýmcý oluyoruz. Bir zorunluluðumuz yok :) Kesinlikle seni kastetmedim abi. Biraz baþýný aðrýtýrým deyince aklýma geldi. Bizim samimiyetine inandýðýmýz insanlar için asla baþýmýz aðrýmaz. Aksine baþ üstünde tutarýz :)
Daytona almak için bence bekleme. Zaten bir yýldýr kullanýyormuþsun. Bir an önce alman seni chopper ruhuna daha da baðlayacaktýr. Forum içinde daytona satan güvendiðimiz arkadaþlarýmýz var. Aile içinden pek çok insanýn referans olacaðý bir motoru almak hem daha makul hem de fiyat anlamýnda daha uygun.. Ýçin rahat olsun , sadakatini ispatlamamýþ, samimiyet rüþtünü kanýtlamamýþ ,tanýmadýðýmýz hiç kimse motorsiklet satýþ ilaný veremez bu forumda..
Ve son olarak anasayfamýzýn sol üst köþesinde yer alan tüzüðümüzü okursan pek çok þeyi daha detaylý anlayabilirsin. Tekrar hoþgeldin..
samimiyetin için teþekkür ederim Ýlker ) , forumda aktif olmayý istiyorum gerçekten , çünkü motosikletleri çok seviyorum ve çok cahilim bu konuda , özellikle cafe racer bobber brat türü beni çok cezbediyor , içtenliðiniz için tekrar teþekkürler sevgiler saygýlar
Merhaba Hakan Kayseri'den aramýza hoþ geldin inþallah kýsa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuþursun :) 8 )
HeavyCustom
20.June.2017, 18:37
Aramýza hoþ geldin
Hakan_
20.June.2017, 18:38
Hosgeldin abi (yasiniz itibariyle boyle hitap etmek durumundayim:)) cok aktif olamasam da forumu sýký takip eden yeni uyelerdenim. Aradiginiz samimiyeti burada bulacaginiza inancim tam. Klasik bir forum olmadigini siz de bulusmalara ve forumdaki msj lara sahit oldukca anlayacaksiniz diye umit ediyorum :)
Est sularus oth mithas...
Oðuzhan Ocak
20.June.2017, 18:52
Aramýza hoþgeldin abi inþallah en kýsa sürede sende bir daytona sahibi olursun :)
hakansrt
20.June.2017, 18:53
Merhaba Hakan Kayseri'den aramýza hoþ geldin inþallah kýsa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuþursun :) 8 )
çok teþekkür ederim hoþbulduk
hakansrt
20.June.2017, 18:54
Aramýza hoþ geldin
hoþbulduk teþekkür ederim
hakansrt
20.June.2017, 18:55
Aramýza hoþgeldin abi inþallah en kýsa sürede sende bir daytona sahibi olursun :)
teþekkür ederim inþallah
hakansrt
20.June.2017, 19:08
Hosgeldin abi (yasiniz itibariyle boyle hitap etmek durumundayim:)) cok aktif olamasam da forumu sýký takip eden yeni uyelerdenim. Aradiginiz samimiyeti burada bulacaginiza inancim tam. Klasik bir forum olmadigini siz de bulusmalara ve forumdaki msj lara sahit oldukca anlayacaksiniz diye umit ediyorum :)
Est sularus oth mithas...
hoþbulduk teþekkür ederim , ben de sýký takipçisi olacaðým iþlerden fýrsat buldukça
Falcon07
20.June.2017, 20:08
RR ailesine hoþgeldin abi umarým en yakin surede gönlündeki makinaya kavuþursun. Tekerine tas deðmesin forumda ve yollarda aktif olman dileðiyle ✌
Vodafone Smart ultra 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bypale
20.June.2017, 20:21
Hakan abi aramýza hoþgeldin. Dilerim kýsa zamanda gönlündeki makinaya kavuþursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileðiyle 8)
alibaba07
20.June.2017, 21:42
Aramýza hoþgeldin Hakan. Ýnþallah istediðin gibi bir motor bulursun.
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
aycanblmts
20.June.2017, 21:44
Hakan Kayseriden hoþ geldin. Gönlündeki makinaya kavuþman dileðimle..
nedemek
20.June.2017, 22:24
Hakan abi aramýza hoþgeldin. Umarým kýsa zamanda gönlündeki makinaya kavuþursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileðiyle :Rockn Roll:
Hakan Dostum, Kayseri'de bir tane satýlýk Daytona var. Hem de benimkini satýp onu mu alsam diye düþündüðüm :D Temiz makine, Shadow aldýðý için satýyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hakansrt
21.June.2017, 10:19
RR ailesine hoþgeldin abi umarým en yakin surede gönlündeki makinaya kavuþursun. Tekerine tas deðmesin forumda ve yollarda aktif olman dileðiyle ✌
Vodafone Smart ultra 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
çok teþekkürler hoþbulduk
hakansrt
21.June.2017, 10:19
Hakan Kayseriden hoþ geldin. Gönlündeki makinaya kavuþman dileðimle..
teþekkürler Aycan abi
hakansrt
21.June.2017, 10:21
Hakan Dostum, Kayseri'de bir tane satýlýk Daytona var. Hem de benimkini satýp onu mu alsam diye düþündüðüm :D Temiz makine, Shadow aldýðý için satýyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
teþekkürler haber verdiðin için ) nerde acaba
hakansrt
21.June.2017, 10:44
Hakan abi aramýza hoþgeldin. Umarým kýsa zamanda gönlündeki makinaya kavuþursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileðiyle :Rockn Roll:
teþekkür ederim hoþbulduk )
gorkemYýlmaz
21.June.2017, 15:46
Aramýza hoþgeldin abi
PRA-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hakansrt
21.June.2017, 15:56
Aramýza hoþgeldin abi
PRA-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hoþbulduk saðol
emreozkok
22.June.2017, 02:21
Hakan abi aramiza hos geldin kacirma o daytonayi bak cok üzülürsün😎
SM-A500F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
kaan tokyol
22.June.2017, 04:39
aramza hoþ geldin :Rockn Roll:
DarkMacros
22.June.2017, 10:02
Hoþgeldin Hakan :)
hakansrt
22.June.2017, 10:19
Hakan abi aramiza hos geldin kacirma o daytonayi bak cok üzülürsün😎
SM-A500F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hoþbulduk Emre inþallah kaçýrmam teþekkür ederim
hakansrt
22.June.2017, 10:20
Hoþgeldin Hakan :)
hoþbulduk Önder )
hakansrt
22.June.2017, 10:21
aramza hoþ geldin :Rockn Roll:
teþekkür ederim hoþbulduk ))
Mrsivasle
22.June.2017, 23:18
Aleyküm selam topragým hoþgeldin hayýrlýsý diyelim þimdiden
hakansrt
23.June.2017, 10:49
Aleyküm selam topragým hoþgeldin hayýrlýsý diyelim þimdiden
hoþbulduk saðol topraðým
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.