Orijinalini görmek için tıklayınız : RR Eskişehir Sürüş Eğitimi
centaur
09.July.2017, 18:38
Malumunuz Bursa Festivali geldi-çattı ve yol yapacağız :Rockn Roll: Hem kış mevsimi oluşan pasımızı atmak hem de uzun yol sürüş tecrübesi daha az olan arkadaşlarımızla birlikte pratik yapmaktı amaç.. Biz de RR Eskişehir olarak buluşmamızı cafede oturup boş vakit öldürmek yerine sürüş eğitimi yapmaya adadık. 2 saat süre boyunca toplamda 80 kilometrelik bir eğitim & pratik şansımız oldu. 1 saati Ihlamurkentteki motorsiklet sürüş eğitim parkurunda geçti diğer bir saat ise parkura giderken ve dönerken düzenleri ve işaretlerimizi çalışarak geçti. Bu faydalı aktivitemizden güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedik . İyi Seyirler..
Not: Hala resmi youtube kanalımıza abone olmadıysanız lütfen olunuz 8)
https://youtu.be/W6epPhkjrQY
ilker abi emeklerine sağlık video hem eskişehir için hemde grup sürüşlerindeki nelere dikkat edilmek nasıl hareket edilmeli diye düşünen arkadaşlar içinde faydalı olacağından eminim.. Eskişehir emeklerinize sağlık..
Mrsivasle
09.July.2017, 21:16
Kolay gelsin
acryvz
09.July.2017, 22:01
İyi olmuş , emeklerinize sağlık...
İlker çok faydalı örnek bir çalışma olmuş tüm ekibin emeģine sağlık :) 8)
centaur
09.July.2017, 23:15
ilker abi emeklerine sağlık video hem eskişehir için hemde grup sürüşlerindeki nelere dikkat edilmek nasıl hareket edilmeli diye düşünen arkadaşlar içinde faydalı olacağından eminim.. Eskişehir emeklerinize sağlık..
Evvelallah abi.. Kısa bi klip yaptık çalışmamızdan.. Fazla eğitim görselimiz yok en güzel yerlerini almaya çalıştık.
centaur
09.July.2017, 23:17
İyi olmuş , emeklerinize sağlık...
Sağolasın Acar Abim..
centaur
09.July.2017, 23:18
İlker çok faydalı örnek bir çalışma olmuş tüm ekibin emeģine sağlık :) 8)
Sağolun Başkanım..
Bypale
09.July.2017, 23:32
Emeğinize sağlık abi. Çok güzel 8)
centaur
09.July.2017, 23:35
Emeğinize sağlık abi. Çok güzel 8)
Evvelallah bro :)
nedemek
09.July.2017, 23:36
İlker abi arkadaşlar için çok faydalı bir eğitim olduğuna eminim, emeğinize sağlık :Rockn Roll:
centaur
09.July.2017, 23:37
İlker abi arkadaşlar için çok faydalı bir eğitim olduğuna eminim, emeğinize sağlık :Rockn Roll:
Evvelallah bro, hepimiz için fayda oldu. Paslanmışız , kendimize geldik 8)
aidikurt
09.July.2017, 23:56
Arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık uzun yol öncesi çok faydalı olmuş.
Bursa festivalinde sizlerle kucaklaşmayı dört gözle bekliyorum .
Hasret bitmesine az kaldı Allah muhabbetinizi ve ağzınızın tadını bozmasın kardeşlerim.
Birkan Bozkuş
10.July.2017, 01:27
Abi emeginize saglik guzel ve faydali bir egitim olmus yoculuklar da en onemli sey surus duzeni ve disiplini en ufak hatinin cok buyuk sonuclari oluyo tekerinize tas degmesin
centaur
10.July.2017, 06:59
Arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık uzun yol öncesi çok faydalı olmuş.
Bursa festivalinde sizlerle kucaklaşmayı dört gözle bekliyorum .
Hasret bitmesine az kaldı Allah muhabbetinizi ve ağzınızın tadını bozmasın kardeşlerim.
Sağolun Başkanım .. İnanın biz de aynı duygular içerisindeyiz sizleri tanımak adına.. Her gün festival katılım listesine bakıyoruz ve yeni bir arkadaşımız eklenince seviniyoruz 8)
centaur
10.July.2017, 07:01
Abi emeginize saglik guzel ve faydali bir egitim olmus yoculuklar da en onemli sey surus duzeni ve disiplini en ufak hatinin cok buyuk sonuclari oluyo tekerinize tas degmesin
Evvelallah dostum. Yerden-göğe kadar haklısın . Bugün, yarın ve Çarşamba akşamı da inşallah pekiştirmeye devam edeceğiz. Ne kadar pratik yaparsak bize o kadar avantaj sağlayacağının farkındayız 8)
Tebrikler eskişehir kolay gelsin, haftaya bursada görüşmek üzere 8)
Tebrik ederim, güzel bir düşünce ve uygulama...
Kalona
10.July.2017, 12:21
Parkura giderken grubu fizandan dolandırmam eğitim açısından güzel oldu bence [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğuzhan Ocak
10.July.2017, 15:15
Cok verimli bi bulusma oldu bence de :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.