PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza Haberi Batuhan Bay (batebay)

aidikurt
11.July.2017, 12:38
İstanbul Teşkilatı Batuhan Bay (batebay ) kardeşimiz dün gece izmirde kaza yapmıştır . Kafasında nazi kaskı varmış , kafasından aldığı darbe nedeniyle yoğun bakımda müşade altında hayati tehlikesi şu an için bulunmuyor.

Kimse meraklanmasın İzmir Teşkilatı kardeşimizin yanındadır Allah razı olsun kardeşimize iyi bakıyorlar .

Kardeşimize geçmiş olsun diyor. Allahtan acil şifalar diliyoruz.

Kısaca kazayı özetlerse;

Kazanın nedeni araç sıkıtırması ; batuha kardeşimizinde aracın peşine takılıp hırsını almak istemesidir.
Arkadaşlar rica ediyoruz araç sıkıştırsada ne olursa olsun kimseyle dalaşmayın . Sonuçta ikiteker üstündeyiz. Kimsenin peşine takılmayın. Başka bir araca tekme , yumruk atmaya kalkışmayın ve en önemlisi
!!! NAZİ KASKI KULLANMAYIN !!!.

RaptorRiders Yönetim.

Resmi paylaşmak konusunda karasız kaldık ama dediklerimizin ciddiye alınması için paylaşmamız gerekliydi. O yüzden affınıza sığınarak paylaşıyoruz. Herkes bu fotoğraftan kendine ders alsın.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170711/6924791c14b42a3f27cd80850aeedb49.jpg

Aykut Y.
11.July.2017, 12:42
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Nazi kask motorlarla çok hoş görünüyor ama kaza anında malesef :(

CELİL
Çok şükür Batuhan iyi Allah Acil Şıfalar versin :(
Bu vesile ile tekrar tüm arkadaşlara hatırlatmak istiyoruz "NAZİ "kaski lütfen takmayın geri dönüşü olmayan büyük olaylara sebep verip Ailemizi sevdiklrimizi üzmeyelim :(

K.Erkut
Batuhan geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

Kerem Düzgün
Geçmiş olsun en kısa sürede inş taburcu olur güzel haberleri bekliyoruz , gelişmeleri bilgi paylaşımında bulunalım..

acryvz
11.July.2017, 12:50
Ah selvi boylu evladım ... çok geçmiş olsun ... acil şifalar dilerim ... çok üzüldüm ... bir şeye ihtitacın olursa bildir ...

GökhanMüezzinoğlu
11.July.2017, 12:51
Kardeşimize acil şifalar diliyoruz en kısa sürede bizimle olacaktır. Nazi kaskı kullanılmaması konusunda karar almaktan yanayım.

FouL
11.July.2017, 12:52
çok geçmiş olsun Batu.. : (

nedemek
11.July.2017, 13:04
Batuhan çok geçmiş olsun dostum umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşursun :( bu fotoğraftan sonra ben de nazi kasını rafa kaldırıp sanırım artık sadece saksı olarak kullanacağım ya da saçma sapan boya işleri için

Bypale
11.July.2017, 13:06
Çok büyük geçmiş olsun. Sabaha karşı aldığım kabus gibi bir haberdi. Çok şükür izmirdeki kardeşlerden haber aldık. Durumu iyiymiş. İnşallah en kısa sürede taburcu olup aramıza dönecek 8)

aycanblmts
11.July.2017, 13:09
Acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun. Gözde kardeşimizin de durumu iyiymiş. Kimseyle dalaşmamak lazım. Bir ekonomistin sözü "bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler"

bozbirbaykus
11.July.2017, 13:19
Çok geçmiş olsun. Bir an evvel sağlığına kavuşman dileğiyle..

centaur
11.July.2017, 13:26
Çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz kardeşim..

Cydia
11.July.2017, 13:31
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle. İzmir ailesine desteklerinden dolayı teşekkürler.

Bir musibet belki üyelerimizin kask seçiminde daha dikkatli olmasını sağlar.

Birkan Bozkuş
11.July.2017, 13:39
Batuhan kardeşim çok geçmiş olsun hepimizi korkuttun allah beterinden korusun tekrarını yaşatmasın

Eray Gürman
11.July.2017, 13:46
çok büyük geçmiş olsun batuhan, allah beterinden korusun.. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

hakansrt
11.July.2017, 14:22
çok geçmiş olsun

UğurOrhon
11.July.2017, 14:26
Önce Batuhan'a, sonra tüm teşkilatımıza geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve aramızda olur. Motosiklet sürdüğümüzü, iki teker üstünde olduğumuzu unutmayalım. Trafikte hiçbir şey canımızdan önemli değil. Lütfen herkes azami dikkat göstersin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barmen
11.July.2017, 14:29
Allah acil şifa versin inşallah

RAPTORRIDERS ANTALYA

umut.
11.July.2017, 14:32
Çok geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :(

alibaba07
11.July.2017, 14:32
Allah acil şifalar versin. Allah cumlemizi beterinden saklasin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan07
11.July.2017, 14:41
Büyük geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin.

cabe
11.July.2017, 15:08
Çok geçmiş olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

nickziki
11.July.2017, 15:21
Büyük geçmiş olsun. Umarım sıkıntısız sağlıklı bir şekilde erkenden ayağa kalkarsın.

Ömer
11.July.2017, 15:39
Acil şifalar diliyorum, umarım hiç birimiz bir daha böyle üzücü durumlarla karşılaşmayız.

Zafer
11.July.2017, 16:53
Allah acil şifalar versin. Allah cumlemizi beterinden saklasin.

Enes Sarıgene
11.July.2017, 17:15
Kardeşim benim tez vakitte kalkıcasın ayağa inşallah çok geçmiş olsun bu son olsun.

Kalona
11.July.2017, 19:39
Çok geçmiş olsun :( Umarım en kısa sürede aramıza döner...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mrsivasle
11.July.2017, 21:37
Gecmis olsun allah acil sifalar versin.Bende o kasktan almayi dusunuyordum taki resmi gorene kadar vazgectim almaktan kan akacagina ter aksin

hsnhmzl
11.July.2017, 21:59
Gecmis olsun..acil sifalar....

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RaptoRider
11.July.2017, 22:55
ah be kardeşim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun acill şifalar :(

WOLF
11.July.2017, 23:37
batu kardeşim acil şifalar diliyorum sana. eh be güzel kardeşim beni çok derinden üzdün. umarım çok çabuk iyileşirsin. daha dur seninle daha çok yol yapacağız.
bu arada hastanede olsun hiç birşekilde yardımlarını esirgemeyen başta izmir sorumlusu hikmet, bilgileri bana paylaşan burak kardeşime ve tüm izmir teşkilatına canı gönülden şükranlarımı sunarım.

bulut
12.July.2017, 00:17
Geçmiş olsun :(

Ahmet Ateşler
12.July.2017, 00:24
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

TonEmre
12.July.2017, 01:44
Batuhan çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. :cry: Nekadar hoş dursada can güvenliği önemli.

MErtugrulK
12.July.2017, 02:03
Çok büyük geçmiş olsun, en yakın zamanda iyileşir inşallah.

downoflight
12.July.2017, 02:21
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz :(

HeavyCustom
12.July.2017, 10:40
Batuhan kardeşimizin durumu iyi, elimizden geldiğince tüm izmir chapter yanındayız kimsenin gözü arkada kalmasın, sapa sağlam göndericez aslanı istanbula

Ferhat BASTEM
12.July.2017, 10:42
Batuhan kardeşimizin sürekli yanında olan ve içimizi rahatlatan İzmir ekibine teşekkür eder, kendisine de acil şifalar dilerim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler duyacağız ve tekrar birlikte olacağız.

Motosiklet sürmek bizler için büyük bir zevk. Eğer bu zevki uzun süre tatmak istiyorsak ekipmanlarımızı eksiksiz ve standartlara uygun olarak kullanalım. Allah tekerinize taş değdirmesin.

Can Akkuzuluoglu
12.July.2017, 10:49
Batuhan kardeşim geçmiş olsun, acil şifalar dilerim [emoji17]

Çağlar
12.July.2017, 10:57
geçmiş olsun umarım ders alırız.

Oğuzhan Ocak
12.July.2017, 11:08
Geçmiş olsun cok üzücü bir durum Allah acil sifalar versin :(

Rider07
12.July.2017, 11:40
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarhkan
12.July.2017, 11:45
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gorkemYılmaz
12.July.2017, 16:42
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Falcon07
12.July.2017, 19:54
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :((

Gezgindelikanlı
12.July.2017, 21:14
Kardeşime ALLAH tan acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve aramıza tekrar sağ salim döner malesef olacakların farkına önceden varamiyoruz inşallah bu son olur ve bir daha hiç kimse kazaya uğramaz tedbiri alalım takdiri ALLAH'A bırakalım

kaan tokyol
13.July.2017, 02:18
Nolursunuz bir hareket yaparken iki kere düsünelim artçımız vsrken hele defalarca kez düşünelim bu sadece bir örneği aralara girerken dahi tehlikedeyiz her an tehlikedeyiz bu sükürler olsun ki ucuz atlatılmış bir kaza evet arabalardan minibüslerden çok çekiyoruz ama bi anlık öfkeyle sakat dahi kalabiliriz küfür edin içinizden bağarın çağarın belkide ama caninizi tehlikeye atacak hareketler yapmayın derin bi nefes alın gerekirse ama yinede yapmayın bu grup birazda bu yuzden var kendimize hakim olalim diye kurallara uyalim diye bu yeleği giyoyorsak bunun sorumluluklarinida yerine getirelim en kısa zamanda batuyu görmek dileğiyle güvenli sürüşler

acryvz
13.July.2017, 04:07
Son olarak sağlığı nasıl acaba ?

Hakan_
13.July.2017, 09:04
Buyuk gecmis olsun. Bu nazi kasklarin satisinin bile olmamasi gerekiyor. Guvenlik anlaminda kasksiz gezmek ile neredeyse es deger. Goruntu ve rahatlik ozellikle yaz aylarinda her ne kadar kendine cekse de hic bir sey sagliktan onemli degil. Zira trafikte takisma mevzusu da oyle. Kenara cekip 10 sn nefeslenip gitmesini beklemek maalesef en dogrusu (karsi taraf fazlasini da haketse)

Insallah arkadasimiz bir an once sagligina kavusur. Kazaya sebebiyet veren araca ulasilabiliyor mu acaba ? Umarim o noktada da sonuca gidilebilir.

Est sularus oth mithas...

Ali ÜNVERDİ
13.July.2017, 12:10
Batuhan büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

atay iman
13.July.2017, 20:05
Kardeşim..inşallah eskisinden de sağlıklı katılacak aramıza.

acryvz
13.July.2017, 23:41
Batuhan seviyoruz seni
Çabuk toparlan
Sana kask hediye edeceğim

ali
14.July.2017, 02:39
Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ob1kanobi
14.July.2017, 03:19
Öncelikle herkese iyi geceler. Bu gece de hastanedeydik... Tabii ki Batuhan yoğun bakımda olduğu için görme şansımız olmuyor. Annesi, babası buradalar. Onlardan, doktorlardan ve hatta hasta bakıcılardan aldığımız haberlere göre durumu iyi. Şu an aklındaki tek şey motorunun durumu... Sürekli motorunu ve kulüpteki kardeşlerini soruyormuş. Aldığımız bilgilere göre kaburgalarında kırık var ancak tehlike arz etmiyor. Şu an asıl endişelendiğimiz durum kafatasındaki çatlak ve beyindeki kanama bölgeleri. Bu konu hakkında ailesine verilen bilgiler biraz şaibeli. Zira kardeşimi muayene eden doktorlar durumun umut verici olduğu, şu anda cerrahi bir müdahaleye gerek olmadığını, mevcut kanama bölgelerinin kendi kendine iyileşebileceğini söylüyorlar. Ancak akşam üzeri ailesinin başhekimle yaptığı görüşmede, durumun ciddiyetini koruduğu ve hatta herşeye hazırlıklı olmamız gerektiği söylenmiş. Bu söylemin başhekimin işlerin ters gitme ihtimalinin de olduğunu belirtmek için kullanıldığına inanıyorum. Çünkü Batuhan'ın gerek yoğun bakıma girene kadar bizimle olan diyalogları gerekse şu anda ailesi ziyaret için yanına girdiği zaman onlarla olan konuşmaları oldukça ümit verici. Çok şükür kesinlikle bilinci açık ve aklı yerinde. Bir kaç gün içerisinde normal servise alınacağını ümit ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki, bu güne kadar yeleğine Batuhan kardeşim kadar sahip çıkan kimseyi görmedim. Sırtından ancak yoğun bakım ünitesine girerken alabildik... Ailesi de sürekli motorunu ve kulüpteki diğer kardeşlerini sorduğunu söylüyor. Bizim fiziken, sizlerin ise manen yanında olduğumuzu hissetmek ona moral veriyormuş. Henüz İstanbul ekibinin yolda olduğunu kendisine haber verme imkanımız olmadı. Ancak ailesinin bile bu haberi alınca duygulandığını belirtmem gerek. Eminim haberi olunca çok sevinecektir. Şimdilik Batuhan'dan haberler bu kadar. İnşallah en kısa zamanda taburcu olduğunu haberlerini de buradan verebiliriz.

Ayrıca arkadaşlar;

NAZİ KASKI, KASK DEĞİLDİR.
LÜTFEN KASK TAKIN
KORUMALI PANTOLON GİYİN
KORUMALI BOT GİYİN
KORUMALI MONT GİYİN
KORUMALI ELDİVEN TAKIN
SÜRÜŞ DÜZENİNE UYUN
TRAFİKTE MÜNAKAŞAYA GİRMEYİN
ALKOLLÜ, UYKUSUZ MOTOR SÜRMEYİN

Hepinize iyi geceler diliyorum. Daima birlikte, kazasız, keyifli kilometreler...

centaur
14.July.2017, 07:10
Öncelikle herkese iyi geceler. Bu gece de hastanedeydik... Tabii ki Batuhan yoğun bakımda olduğu için görme şansımız olmuyor. Annesi, babası buradalar. Onlardan, doktorlardan ve hatta hasta bakıcılardan aldığımız haberlere göre durumu iyi. Şu an aklındaki tek şey motorunun durumu... Sürekli motorunu ve kulüpteki kardeşlerini soruyormuş. Aldığımız bilgilere göre kaburgalarında kırık var ancak tehlike arz etmiyor. Şu an asıl endişelendiğimiz durum kafatasındaki çatlak ve beyindeki kanama bölgeleri. Bu konu hakkında ailesine verilen bilgiler biraz şaibeli. Zira kardeşimi muayene eden doktorlar durumun umut verici olduğu, şu anda cerrahi bir müdahaleye gerek olmadığını, mevcut kanama bölgelerinin kendi kendine iyileşebileceğini söylüyorlar. Ancak akşam üzeri ailesinin başhekimle yaptığı görüşmede, durumun ciddiyetini koruduğu ve hatta herşeye hazırlıklı olmamız gerektiği söylenmiş. Bu söylemin başhekimin işlerin ters gitme ihtimalinin de olduğunu belirtmek için kullanıldığına inanıyorum. Çünkü Batuhan'ın gerek yoğun bakıma girene kadar bizimle olan diyalogları gerekse şu anda ailesi ziyaret için yanına girdiği zaman onlarla olan konuşmaları oldukça ümit verici. Çok şükür kesinlikle bilinci açık ve aklı yerinde. Bir kaç gün içerisinde normal servise alınacağını ümit ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki, bu güne kadar yeleğine Batuhan kardeşim kadar sahip çıkan kimseyi görmedim. Sırtından ancak yoğun bakım ünitesine girerken alabildik... Ailesi de sürekli motorunu ve kulüpteki diğer kardeşlerini sorduğunu söylüyor. Bizim fiziken, sizlerin ise manen yanında olduğumuzu hissetmek ona moral veriyormuş. Henüz İstanbul ekibinin yolda olduğunu kendisine haber verme imkanımız olmadı. Ancak ailesinin bile bu haberi alınca duygulandığını belirtmem gerek. Eminim haberi olunca çok sevinecektir. Şimdilik Batuhan'dan haberler bu kadar. İnşallah en kısa zamanda taburcu olduğunu haberlerini de buradan verebiliriz.

Ayrıca arkadaşlar;

LÜTFEN KASK TAKIN
KORUMALI PANTOLON GİYİN
KORUMALI BOT GİYİN
KORUMALI MONT GİYİN
KORUMALI ELDİVEN TAKIN
SÜRÜŞ DÜZENİNE UYUN

Hepinize iyi geceler diliyorum. Daima birlikte, kazasız, keyifli kilometreler...

Allah sizlerden razı olsun .. Kardeşimizin yanında dimdik durdunuz.. Keşke yakın olsa da çıkıp gelme şansımız olsa idi.. İnşallah tez zamanda toparlanıp tekrar aramızdaki ve yollardaki yerini alır kardeşimiz.. RR İzmir' e kocaman teşekkürler..

Kerem Düzgün
14.July.2017, 10:05

Ayrıca arkadaşlar;

LÜTFEN KASK TAKIN
KORUMALI PANTOLON GİYİN
KORUMALI BOT GİYİN
KORUMALI MONT GİYİN
KORUMALI ELDİVEN TAKIN
SÜRÜŞ DÜZENİNE UYUN

Bizim orda elimiz ayağımız oldunuz allah razı olsun hepinizden İzmir ...

CaNeR
14.July.2017, 15:42
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170714/841e7d3069e2a5c467513cac832707f9.jpg
Batuhan kardeşimizi normal odaya almışlar,çok şükür son durumu iyi inşallah daha da iyi haberleri gelecek

centaur
14.July.2017, 15:57
Batuhan kardeşimizi normal odaya almışlar,çok şükür son durumu iyi inşallah daha da iyi haberleri gelecek

Vay maşallah gardaşıma :) İçimiz rahatladı..

Enes Sarıgene
14.July.2017, 16:10

Çok şükür tez vakitte de ayağa kalkıcak inşalllah.:)

aycanblmts
14.July.2017, 16:12
İşte bu kadar, yürü be kardeşim. Bu iş bitmiş tamamdır.

Oğuzhan Ocak
14.July.2017, 17:10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiOh sukur olsun aslanlar gibi kardesim maşallah...

Turkpower
14.July.2017, 18:54
Kardeşim çok geçmiş olsun. Burada her gün kahrolduk. Umarım en kısa zamanda toparlarsın.

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkpower
14.July.2017, 18:55
Bir daha böyle olaylar yaşamayalım diye ufak bir projem var umarım katkı olur.

https://youtu.be/CpglDqL3Vhk

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_KARADUT_
14.July.2017, 20:48
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda ayağa kalkman ümidiyle.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chopper_fth
14.July.2017, 22:48
Çok çok geçmiş olsun [emoji120]

Mehmet Üstünbaş
16.July.2017, 22:44
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah hemen toparlanıp aramıza döneceksin.

Güvercin ile gönderildi

Anıl DEMİRSOY
17.July.2017, 17:44
Güzel haberlerini almaya başladık. En kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle kardeşim. Geçmiş olsun tekrardan. Yüreğimiz seninle

Bypale
20.July.2017, 01:14
Hergün farklı olsada ilk günlere nazaran yavaş yavaş güzel haberler geliyo gibi. İnşallah koca çocuk kısa zamanda toparlayıp aramıza dönecek. Rabbim bir dsha ne ona nede ailemizden kimseye böyle bir durum yaşatmasın. Geçmiş olsun batebay. Geçmiş olsun kardeşim. Dualarımız seninle 8)

leonraptor
20.July.2017, 16:38
Çok geçmiş olsun :-(

Ekrem Özdemir
21.July.2017, 14:34
Kaç gündür bu olay hepimizin moralini yerle bir etti.
Batu aslan gibi bir arkadaşımızdır inşallah en kısa sürede aramıza katılacak.

Arkadaşlar lütfen Nazi kaskıdır ıvır zıvır şeyler takmayın. Hiçbir şey kendimizden kıymetli değil.
Full korumalı sağlam ekipmanlarla yolculuk yapalım.