PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam’ Barkın Bayoğlu kaza geçirdi… Kurtarılamadı…

Çağlar
25.July.2017, 10:37
Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden "Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Bayoğlu'nun o esnada köprüde bulunan bir yayaya çarptığı öğrenildi. Kimliği öğrenilemeyen yayanın da yaşamını yitirdiği bildiriliyor.
Başımız saolsun...

Bu denli bir duayenin motor kazası sonucu yaşamını yitirmesi bende çok farklı duygular uyandırdı.
demekki ne denli önlem alırsak alalım ne derece ekipman kullanırsak kullanalım Barkın gibi duayenler bile önüne geçemiyor.

Tüm motor tutkunlarının başı saolsun.

Enes Sarıgene
25.July.2017, 10:45
Çok acı bir haber. Tüm camianın başı sağolsun.

acryvz
25.July.2017, 10:46
Allah rahmet eylesin ...
Aynen
Kabul etmesekte bir ayağımız hep çukurda
Motora binipte başına iş gelnemiş sürücü sayısı az
Zaten bu işin zevkide bu değil mi ?

hakansrt
25.July.2017, 10:55
allah rahmet eylesin

CELİL
25.July.2017, 11:03
Allah Rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum :(
Arkadaşlar ne kadar usta sürücü olsakta malesef bu durumlar başımıza her zaman gelebilir o yüzden trafikte sen haklısın ben haklıyım yol benim ben geçerim o dursun gibi düşünceleri aklımıza getirmemeliyiz tek hedef kendimizi korumak eve ailemize sevdiklerimize sağ sağlim dönmek olmalı ALLAH hepimizi kötü olaylardan korusun :(

nickziki
25.July.2017, 11:14
Sabah kalkınca instagramda gördüm haberi. Hala beynimden vurulmuş gibiyim. Saçma da bir kaza. Türkiye'de olur ancak. Sevenlerinin başı sağolsun.

ugurogz
25.July.2017, 11:19
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabah haberlerde görsüm hala inanamıyorum kazanın tam olarak bilgisi yok sanırım nasıl olduğu ile ilgili

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HeavyCustom
25.July.2017, 11:35
Allah rahmet eğlesin

Eray Gürman
25.July.2017, 11:46
allah rahmet eylesin, allah geride kalanlarına sevenlerine sabır versin.

Zafer
25.July.2017, 11:52
Allah rahmet eğlesin:cry:

Çağlar
25.July.2017, 11:55
iki çiftin tartışması sonucu olmuş diyorlar kesin bilgi görüntü vs olan varmı arkadaşlar şoktayım hala...

Hatta Yönetim kadrosu cenaze için bir organizasyon düzenlerse çok iyi olacağı kanaatindeyim.

met38
25.July.2017, 11:58
allah rahmet eylesin. kesin olmayan haberlere göre 15 temmuz köprüsü çıkışı dolaylarında, kenara çekilmiş araba içinde kavga eden 2 kişiden biri arabadan inip yola fırlamış ve barkın'ın önüne çıkmış. sonrasında malum kaza gerçekleşmiş. kafa kafaya birbirlerine çarptığı da söyleniyor.

mekanları cennet olsun.
fanatik gibi takip etmiyordum lakin haberi duyduğumdan beri yakınımı kaybetmiş kadar üzgünüm.

kendisi dobra bir adam ve gerçekten iyi bir motosiklet sürücüsüydü. motosikleti sevmeme ayrıca katkı sağladı.
bizlere de ibret olması ve bir daha böyle kazalar yaşamamamız dileğiyle...

Hakan07
25.July.2017, 11:59
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabah haberlerde görsüm hala inanamıyorum kazanın tam olarak bilgisi yok sanırım nasıl olduğu ile ilgili

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mekanı cennet olsun. Kamerasız gezmezdi, yakında görüntüler nete düşer.

alibaba07
25.July.2017, 12:09
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine baş sağlığı yakınlarına sabır versin.
Beklenmedik bir ölüm. 200 CC lik bir motorla yapmış kazayi yani aşırı hızlı değildir muhtemelen. Önüne atlayan birisi yüzünden vefat etmiş. ecel geldiğinde suçlu suçsuz ayrımı yapmıyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkan Bozkuş
25.July.2017, 12:48
Tüm sevenlerinin başı sağ olsun tarzlarımız farklıydı fakat videolarından öğrendiğim bir çok şey oldu. mekanı cennet olsun

Falcon07
25.July.2017, 13:04
Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun ne kadar dikkat edersek edelim şanssızlık mı kader mi bilinmez çıkıyorlar karşına :(

acryvz
25.July.2017, 14:41
BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?
1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.
İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.
2016'DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI
Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı.

acryvz
25.July.2017, 14:45
I
https://youtu.be/xofqykB38M0

Seyredemeyenlere ...

Rider07
25.July.2017, 15:51
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Üstünbaş
25.July.2017, 17:03
Allahrahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

chopper_fth
26.July.2017, 02:48
Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzüldüm. Bir çok videosunu defalarca izlemiştim

Ali ÜNVERDİ
26.July.2017, 10:05
Mekanı cennet olsun Kalanlarına dayanma gücü diliyorum.

Bypale
26.July.2017, 10:23
Kendisine allahtan rahmet. Ekibine ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Camia değerli bir motorcuyu kaybetti. Bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle 8)

ignats
26.July.2017, 13:13
Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun.

Oğuzhan Ocak
26.July.2017, 13:26
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

grolof
26.July.2017, 18:30
Ailesinin,yakınlarının ve tüm motor camiasının başı sağolsun. Gece haberi duyunca çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Her an önümüze bir şey fırlıyacakmış gibi tedbirli olmamız lazım. Ama sonuçta belirleyici olan kaderdir.

WolkHan
26.July.2017, 18:44
Bir çoğumuzun kendisinden sadece videolarını izleyerek bile pek çok şey öğrenmişliği vardır. Hiç kaza yapmadan sürüş yapan çok az sürücü vardır belki ama insan böyle usta sürücülere bir şey olmaz zannediyor istemsizce. Fakat öyle değil. Bizim kontrolümüz dışında çok fazla etken var trafikte.

Mekanı cennet olsun..

leonraptor
27.July.2017, 01:26
İnanılmaz üzüldüm trafikteki kasaplara ünvanlarıyla seslenen dobra samimibir insandı kendine hastı motosiklet ile ilgili birçok şeyi onun videolarından öğrenmiştim özellikle vites düşürmeyi. Öğrenmek isteyene çok şey öğretti keşke olmasaydı ama yazık ki en uzun yaşarımızın 50 sene sonra adı bile kalmayacak önemli olan bırakılan iş nam ve insanlık gerisi boş mekanı cennet olsun

kaan tokyol
27.July.2017, 01:45
allah rahmet eylesin duyduğumda çok üzüldüm

TayfunKahveci
27.July.2017, 20:40
Videolarını izlemeyen türk motorcu yoktur sanırım. Allah rahmet eylesin.