Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
eserlik
03.August.2017, 11:38
Tüm arkadaşlara merhabalar;
İki hafta önce RR150-E2 ile bende aranıza katıldım. Toplam 300km lik kısa bir deneyimle bu hayatı yaşamaya devam ediyorum. İşlerimin yoğunluğundan fazla vakit ayıramadığım bu dünyada ileriki zamanlarda sizlerle sohbet etmeyi seyahatlerimi fotoğraflayıp paylaşmayı youtube kanalımda videolar yayınlamayı istiyorum. Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse;
35yaşındayım eskişehirde ikamet ediyorum. Özel Kütahya hastanesinde satınalma müdürü olarak görev yapmaktayım. İşim gereği hergün kütahyaya gidip geliyorum. Bu seyahatleri bir iki kez motosikletimle yaptım. İlk motorum olduğunu ve bir sonraki hayalimin RRDaytona250 olduğunu söylemek isterim. Allah hiçbir dostumuza kaza bela vermesin herkese hayırlı uğurlu olsun.
spue
03.August.2017, 11:43
Muhammet,
aramıza hoş geldin. Makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim. Eskişehir'de bir gurubumuz mevcut. Kontak kurar isen toplu sürüş ve paylaşımlarda da bulunursun. Rotaların güzel, rüzgarın bol olsun.
Ömer
03.August.2017, 11:46
Aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun keyifle kullanman dileğiyle.
FouL
03.August.2017, 11:48
Aramıza Hoşgeldiniz.. yeni makinanız hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin nazar .. Tecrübe kazandıktan sonrada gönlünüzdeki makinalarıda kullanmak nasip olur işallah..
acryvz
03.August.2017, 12:35
Aramıza hoşgeldin.Eskişehirde güzel bir grubumuz var , irtibata geçersen sana çok faydalı olacağına inanıyorum ...
nedemek
03.August.2017, 12:57
Merhabalar, hoş geldin. Motorun hayırlı uğurlu olsun. kullandıkça makinana daha çok alışacaksın ve daha çok yol yapmak isteyeceksin, deyim yerindeyse tuvalete bile makinanla gitmek isteyeceksin :) Eskişehir ekibimizde çok kıymetli arkadaşlarımız var forumu takip edersen buluşma başlıklarını görebilir ve buluşmalara fırsat buldukça katılabilirsin. fakat grup ile ilgili fotoğraf ve video yayınlamaları sadece yönetimin kararında sadece resmi kanallarımızda yapılmaktadır
alibaba07
03.August.2017, 14:50
Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali ÜNVERDİ
03.August.2017, 17:48
Merhaba aramıza hoşgeldin makinen hayırlı olsun kazasız günlerde sür.
Oğuzhan Ocak
03.August.2017, 19:44
Aramıza hoşgeldin makinen hayirli olsun :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcon07
03.August.2017, 20:52
Aramıza hoşgeldin makinen hayırlı olsun forumda ve yollarda aktif olan dileğiyle
CELİL
03.August.2017, 22:32
Merhaba Muhammet ; Eskişehir'den aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
Eskişehir'de çok sevdiğimiz dostlarımız , ekip arkadaşlarımız var onlarla tanışırsan hem onlardan destek alabilir hemde daha keyifli zaman geçirebilirsin 8)
centaur
03.August.2017, 22:51
Merhaba Muhammet;
Öncelikle motorun hayırlı olsun , tekerine taş değmesin.. İlk heves ve o ilk heyecan gibisi yoktur. Hepimiz bir dönem kendimizi böyle hissetmişizdir.
Satın Alma sektörü maalesef hareketli bir sektör, Allah kolaylıklar versin. Buluşmalarımızı haftada bir gün (genelde Pazar) icra ediyoruz. Tanışıp kaynaşmaya niyetliysen seni de aramızda görmekten mutlu oluruz. Hem yoğun tempoya da mani değil.. Pazar günü buluşuyoruz. Müsait olursan -ki seni tanımak isteriz lütfen ol :) - seni de bekleriz.. Forumu takip edersen buluşma yer ve saati ile ilgili bilgiyi de buluşma başlığından edinebilirsin..
Forum bizim için çok önemlidir.. Hem bir bilgi deryası hem de aynı şehirde yaşamadığımız yüzlerce yoldaşımızla kaynaşma-tanışma merkezimizdir. RR Ailesi bir ev ise bu evin mutfağı muhakkak forumdur. Forumda ve toplantılarda aktif olmak bu aileye dolayısıyla kendimize saygı duyma biçimimizdir. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle ; aramıza hoşgeldin..
Mrsivasle
03.August.2017, 23:11
Aramiza hosgeldin yeni motosikletin hayirli olsun gule gule kullanin
Bypale
03.August.2017, 23:52
Aramıza hoşgeldin 8)
gorkemYılmaz
04.August.2017, 11:53
Aramiza hoşgeldin abi
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chopper_fth
04.August.2017, 22:29
Hoşgeldin makinen hayırlı olsun [emoji137]🏽*♂️[emoji137]🏽*♂️
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ErmanBAGCI
05.August.2017, 00:21
Hoşgeldin [emoji6] Tekerine Taş değmesin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaan tokyol
05.August.2017, 00:37
aramıza hoş geldin :Rockn Roll:
Agahgezgin
05.August.2017, 03:07
Aramıza hoşgeldin
Zafer
05.August.2017, 15:29
Aramiza hoşgeldin
Can Akkuzuluoglu
05.August.2017, 16:34
Hoşgeldin Muhammet, hayırlı olsun 🤙
ErmanBAGCI
11.August.2017, 00:14
Hayırlı olsun, Tekerine taş değmesin dostum ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.