Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam ^^
silik bir tip
10.Ağustos.2017, 20:18
Herkese Merhaba,
28 Yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum, grubunuzu epeyce duydum, okudum ve araştırdım internetten. Yakın tarihte bir Daytona 350 alma ümidiyle aranıza katılmak istiyorum. İlk motosikletim olacak ve haliyle heyecanlıyım. Yeterli pratikten sonra yol arkadaşınız olmaktan mutluluk duyarım :)
Sevgiler,
Önder
FouL
10.Ağustos.2017, 20:22
Aramıza hoşgeldin Önder.. Hayalini kurduğun makinana kavuşmana az kaldı Her geçen gün.. işallah Tez zamanda kavuşursunuz birbirinize.. Forumda aktif olur görüşüp tanışma fırsatınıda yakalarız umarım..
nedemek
10.Ağustos.2017, 20:27
Önder hoş geldin, umarım tez zamanda gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
HelmettolgA
10.Ağustos.2017, 20:46
Önder hosgeldin aramiza umarim hayaline kisa surede kavusursun.
alibaba07
10.Ağustos.2017, 21:57
Aramıza hoşgeldin.  İnşallah istediğin motora bir An önce sahip olursun. 
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
10.Ağustos.2017, 22:42
Merhaba Önder;
Öncelikle aramıza katılman için motorunun olmasına gerek yok. Toplantılara dilediğin vakit katılabilirsin. Bu katılım hem almak istediğin makineyi daha yakından tanımaya görmeye, dokunmaya hem de tecrübeli arkadaşlarımızla  yüzyüze fikir alışverişi yapma imkanı sağlar. Pratik konusunda da gerekli bilgi ve feyzi arkadaşlarımızdan edinebilirsin.
  Forum ve buluşmalar bizim için çok önemli. Çünkü forumda ve buluşmalarda,festivallerde vb. aktif olmak bu aileye,birbirimize ve dolayısıyla kendimize saygı duyma biçimimiz Önder. Zira samimiyet,aile bağı ve saygı ancak birbirimizi daha iyi tanıdıkça ,yanyana oldukça doğup pekişiyor.

İnşallah en kısa sürede kalbindeki makineye kavuşursun dostum. Makineni aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
ErmanBAGCI
11.Ağustos.2017, 00:11
Foruma Hoşgeldin dostum :) inş makinene de en kısa zamanda kavuşursun ;)
Bypale
11.Ağustos.2017, 00:38
RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim. Dilerim gönlündeki makinaya biran önce kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Not. Ekipmanın önemini unutma.
Anıl DEMİRSOY
11.Ağustos.2017, 01:06
Önder merhaba. Gönlündeki makinana kavuşman dileğiyle. Hoşgeldin aramıza. Eğer böyle bir düşüncen mevcut ve sezon bitmeden alma planın varsa haftalık buluşmalarımızdan birine gelirsen hem ekiple tanışırsın hem de benim daytonayı inceleyebilirsin. CC yükseltme planım var. Detayları senin içinde uygunsa yüzyüze görüşürüz. Tekrardan hoşgeldin. Yollarda gorüşmek ümidiyle
CELİL
11.Ağustos.2017, 01:27
Merhaba Önder aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
aycanblmts
11.Ağustos.2017, 01:42
Önder hoş geldin gönlündeki makinaya kavuşmanı dilerim.
Oğuzhan Ocak
11.Ağustos.2017, 01:47
Aramiza hoşgeldin umarim en kisa surede gonlundeki makinaya kavusursun :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
11.Ağustos.2017, 02:01
Aramıza hoşgeldin , gönlündeki motora kavuşmanı dilerim...
Cydia
11.Ağustos.2017, 10:52
Aramıza hoşgeldin, en kısa sürede makinana kavuşman dileğiyle 8)
CaNeR
11.Ağustos.2017, 11:12
Aramıza hoşgeldin önder, gönlündeki motora kavuşman dileğiyle 8)
Ömer
11.Ağustos.2017, 11:15
Önder aramıza hoş geldin. En kısa zamanda gönlünde olana kavuşman dileğiyle.
Falcon07
11.Ağustos.2017, 16:03
Aramıza hoşgeldin umarım en yakın zamanda motoruna kavuşursun
silik bir tip
11.Ağustos.2017, 20:23
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, sağolun var olun :)
Anıl ve İlker hocam, haftalık buluşmalarınızdan bahsetmişsiniz, şöyle diyeyim; ben forumun içinde kayboluyorum resmen. Nerede ne var çözemedim, gerekirse özel mesajla bana buluşma saatinizi ve yerinizi atar mısınız? Yine özel mesajla size telefonumu da verebilirim çok daha kolay olacak benim için. Forumu henüz çözemediğimden tanışma başlığını zor bulup geldim. 
Yanıtınızı bekliyorum en kısa zamanda. Teşekkür ederim :)
nedemek
11.Ağustos.2017, 20:28
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, sağolun var olun :)
Anıl ve İlker hocam, haftalık buluşmalarınızdan bahsetmişsiniz, şöyle diyeyim; ben forumun içinde kayboluyorum resmen. Nerede ne var çözemedim, gerekirse özel mesajla bana buluşma saatinizi ve yerinizi atar mısınız? Yine özel mesajla size telefonumu da verebilirim çok daha kolay olacak benim için. Forumu henüz çözemediğimden tanışma başlığını zor bulup geldim. 
Yanıtınızı bekliyorum en kısa zamanda. Teşekkür ederim :)
Önder selam, her hafta çarşamba günü aynı yerde ve aynı saatte toplaşırız İstanbul Avrupa yakası olarak
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?14401-09-08-2017-RR-%DDSTANBUL-Avrupa-Yakas%FD-Haftal%FDk-Bulu%FEma
geçen buluşmamızın başlığı budur, haftalık buluşmalar altında düzenli olarak açılır(genelde pazartesi günleri açılmış olur) ben de uzun bir süre motorsuz geldim buluşmalara, motor ortak tutku olsa bile bu aile ortamı, muhabbet, dostluk daha çok cezbeden şey oldu beni. metrobüs ile geleceksek Küçükçekmece düzlüğünü geçtikten hemen sonra ibb sosyal tesisler durağında inerek yaklaşık 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde toplandığımız yer. her zaman herkese kapımız açıktır :Rockn Roll:
silik bir tip
11.Ağustos.2017, 20:41
İbrahim Hocam,
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Önümüzdeki çarşamba aksilik olmazsa aranızdayım :)
Kalona
11.Ağustos.2017, 20:46
Hoşgeldin aramıza , tekerine taş değmesin . İnşallah yüzyüze tanışma fırsatı buluruz en kısa zamanda 
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TayfunKahveci
12.Ağustos.2017, 21:27
Hoşgeldin. Umarım en yakın zamanda makinana kavuşursun.
Gezgindelikanlı
14.Ağustos.2017, 10:36
Kardeşim aramıza hoşgeldin doğru yerdesin makinelerle ilgili hertürlü bilgi mevcut
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.