Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıllar sonra tekrar selam :)

sabridemirel
20.August.2017, 22:15
Merhaba arkadaşlar,

Regal Raptor motorumu sattıktan sonra uzun süre siteye girmemiştim. Bu hafta sonu Kocaeli motosiklet festivalinde RaptorRiders Yazılı yelek giyen birilerini gördüm :) Kendisiyle konuştuğumda @aidikurt olduğunu öğrendim. Yıllar önce forumdan aklımda kalan bir isimdi. Hatırladığım diğer bir isim @CELİL ile de tanışmak isterdim ama bu sabah bulamadım kendisini.

Ben o yıllardan beri motor kullanmaya devam ediyorum. Bir dönem GV250 kullandım. Şimdi Honda Nc750x ve Bajaj Boxer kullanmaktayım.

Forumun ve grubun bu noktalara gelmiş olamasına çok sevindim. Çok sıcak ve samimi bir ortamdı, hala da öyle görünüyor.

Motor türü ile ilgili bir kısıt yok ise etkinliklerinize katılmak isterim.

Herkese iyi akşamlar.

FouL
21.August.2017, 09:53
Merhaba Evet.. aralıksız sürmeye, buluşmaya ve emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz.. Ortamımız çok güzel nazar Ailem kavramı var..

CELİL
21.August.2017, 12:42
Merhaba Sabri bende oralardaydım ama denk gelememişiz kısmet bir sonraki festivale inşallah :)

Bypale
21.August.2017, 12:53
Merhaba sabri. Tekrar aramıza hoşgeldin. Uzun zamanda olsa, hâla bu ailenin içinde olduğunu hissetmek ve hissettirmek karşılıklı duygulardır. Ne mutlu sana ve bize. Her çarşamba haftalık buluşmalarımız avrupa yakasında perşembeleride anadolu yakasında zaruri bir durum olmadıkça mevcut. Buyur gel tanışalım. Bekliyoruz.

Not: forum framene istanbulun hangi yakasında ikamet ettiğini belirtirsen daha faydalı olur.

Anıl DEMİRSOY
21.August.2017, 13:10
Merhaba. Tekrardan aramıza hoşgeldin.

sabridemirel
21.August.2017, 20:17
Sıcak karşılama için teşekkürler arkadaşlar,
Profilimi düzenledim, İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. İlk buluşmada tanışmak üzere iyi akşamlar.

CaNeR
22.August.2017, 10:13
Sabri merhaba aramıza tekrar hoşgeldin, sende buluşmalarımıza katılıp bizimle görüşüp tanışabilirsin. Motor ayrımı olarak chopper cruiser grubu odluğu için resmi bir üye olamazsın ama bizimle istediğin zaman görüşüp vakit geçirebilirsin her zaman bekleriz 8)

Ömer
22.August.2017, 11:03
Sabri yuvaya hoş geldin diyelim o zaman...