PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vites ve Güç Sorunu

maestro
22.August.2017, 00:05
Merhabalar arkadaşlar. Hepimizin tekeri düz bassın inşallah:) Daytona 250 kullanıcısıyım. Vites bazen ikiye geçerken boşa düşüyordu. Artık giderken şanzımandan baya ses geliyor ve motor çok güçsüz. Gazı biraz çektiğim de sanki vitesin sonundaymış gibi bağırıyor ama gidemiyor. Çok yavaş gidiyor. Üçüncü viteste 60'ı zor görüyorum. Sizce sorun ne ve hangi ustaya götürsam uyguna çözebilirim

Bycurcuna
22.August.2017, 01:21
ben harbiden bu motodan alcaktım kesın vazgectım artık bu nedır ya ne sanjumanmıs arkadas bu arada gecmıs olsun kardesm

Bypale
22.August.2017, 01:54
Merhabalar arkadaşlar. Hepimizin tekeri düz bassın inşallah:) Daytona 250 kullanıcısıyım. Vites bazen ikiye geçerken boşa düşüyordu. Artık giderken şanzımandan baya ses geliyor ve motor çok güçsüz. Gazı biraz çektiğim de sanki vitesin sonundaymış gibi bağırıyor ama gidemiyor. Çok yavaş gidiyor. Üçüncü viteste 60'ı zor görüyorum. Sizce sorun ne ve hangi ustaya götürsam uyguna çözebilirim

Debriyaj balatan bitmiş olabilir. Bence acilen bir ustaya göster. Bu tür durumlar öncesinde belirtiler verir. Bunları kullanıcı olarak takip etmek gerekli. Dikkate alınmadığı zamsn maalesef masraf herzaman dahada büyür. Geçmiş olsun

maestro
22.August.2017, 01:57
Teşekkür ederim arkadaşlar, Ali usta ya götüreceğim sanırım. 1500 e yakın bi masraf çıkardım kafamda. Bakalım ne çıkacak:/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bypale
22.August.2017, 01:59
Teşekkür ederim arkadaşlar, Ali usta ya götüreceğim sanırım. 1500 e yakın bi masraf çıkardım kafamda. Bakalım ne çıkacak:/

İnşallah umduğun çıkmaz 8)

Bypale
22.August.2017, 02:02
ben harbiden bu motodan alcaktım kesın vazgectım artık bu nedır ya ne sanjumanmıs arkadas bu arada gecmıs olsun kardesm

Atahan Merhaba.
Foruma yeni kayıt olmuş yada ilk defa mesaj atmış üyelerimizden istediğimiz öncelikle kendilerini tanışma linki altında daha samimi bir dialog kurmak için tanıtmalarıdır. Bu bir forum kuralıdır. RaptorRiders grubu olarak ortak faydamız yardımlaşma ve paylaşma olduğundan sizler gibi motorsiklet sahibi olmak isteyen yada kullanan üyelere daima açığız. sizlerdende istediğimiz bu kurala göstereceğiniz hassasiyettir. saygılar sevgiler.

Militan
22.August.2017, 10:25
Kardeşim ben bu motorları iyice araştırdım , bi yakınımdada aynı sorun oluştu .
Bu motorların şanzuman sorunu var ,2den 3 ten boşa atıyor bazı yerlerde 1300 lira masraf çıkarıyor o yüzden regal raptordan cekiniyorum bende.
tek dişli yerine komple şanzuman değişiyor

maestro
28.August.2017, 01:24
Balata sorunuymüş Ali Usta ile çözdük. Tüm balata ve debriyajı değiştirdi. 410 TL

leonraptor
28.August.2017, 18:19
Bu motorlarınşanzıman sorunu yok kullanmayı bilmeyen sürücü sorunu problemi kesinleştirmeden şanzımana bağlayan sahip sorunu bu motosikleti hiç kullanmamamış kişilerin karalama sorunu var
35 bin km de olup hiç şanzıman sorunu yaşamamış arkadaşlarım var sorunsuz vites geçişlerine sahip daytonam var sorunsuz kullananlar var ilginç

leonraptor
28.August.2017, 18:22
Hyosung da bajajda diğer çinlilerde ne problemler var ama bu kadar karalama yokbinmeyi bilmeyen elektrikli bisiklet alsın :-D

Kadri
30.August.2017, 00:37
bizim motosikletlerde şanzuman sorunlu değil zincire dikkat edilmesi gerekiyor eğer zircir bakımı sık yapılmazsa şanzuman bitiyor.

he nerden anlaşılır gaz açınca aşırı ses ve titreşim olursa zincire mutlaka bakılmalı

Oguzhan2616
03.September.2017, 16:18
abi yaptırmana sevindim Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanman dileğiyle.

Zafer
05.September.2017, 09:11
geçmiş olsun kardeşim neymiş demekki herşeyi şanzumana baglamamak gerekiyormuş.