PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blok boyama

Efkan
25.Ağustos.2017, 23:44
Merhaba arkadaşlar ben bahtsız bedevi 😂 başımdan belalar eksik olmadı motor değişti sadece kapakları değişmedi fakat blok kapaklarının boyası çok hasar aldı kendim boyayı söküp tekrar boyamayı düşünüyorum ama parlak ısıya dayanıklı siyah sağlam bir sprey boya bulamadım bildiğiniz bir boya markası varmı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ErmanBAGCI
25.Ağustos.2017, 23:46
Isıya dayanıklı Sprey çok zor ama belki MONTANA da bulursun bir incele derim internetten.

nedemek
26.Ağustos.2017, 00:25
Efkan selam, öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın. Yine de sorunun cevabına gelecek okursak ısı olan yerde parlak cilalı biraz zor ama yine de bu ürün var bir çok boya satan büyük tedarikçide bulabilirsin koçtaş gibihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170825/04d92463ac14d88242192e94c225a519.jpg

çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi

Bypale
26.Ağustos.2017, 09:50
Efkan. Konuyu okudum. Parlak boya zamanla ısıya kaynaklı matlaşacaktır. Statik boya diye yapılan bir boyama şekli var. Özel boya atölyeleri var. Çelik kapı üreticileri bu boyayı kullanır. Fırınlama yöntemiyle yapılır. Ama ne kadar ısıya dayanır bilemem. Bunu araştırmanı tavsiye ederim.