Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka fren balatası
Musika-raptor
28.August.2017, 19:30
Merhabalar buraya yazmadan önce forumda daha önceki yazıları okumaya çalıştım belki görmedim gözümden kaçtı belki bulamadım belki de yok arka fren balatasını değiştireceğim motorum dd250e-9b ustalara pek güvenemiyorum orijinal arka balatanın markası nedir ya da sipariş edebileceğim güvenilir bir yer var mı? Bir de diskteki ve egzoz flanşlarının kenarında oluşan paslanmalar için neler yapmalıyım? Teşekkürler
centaur
28.August.2017, 21:46
Distribütörü Emre Motordur hocam.. Netten adresini , telefonunu bulabilirsin lakin fiyatlar 1 e 5 tir haberin olsun..
Musika-raptor
28.August.2017, 22:46
Cevapladığınız için teşekkür ederim lakin şimdi forumda bir yazı okudum onların ticaret mantığıyla alakalı sıkıntılardan bahsetmişler biraz düşündürdü bu da..peki balatanın markası fln nedir ya da hangisi/hangileri iyidir ?
e.erbaş
28.August.2017, 23:08
İnternetten veya herhangi bir tamirciden alabilirsin.10 mm veya 7 mm diye değişir.Cg balatası uyar 10 mm olanı alın takın.Kaliteli tercih edin,zaten fiyatlar kendını bellı edıyor.Aksi halde diske elveda dersiniz.
Kadri
30.August.2017, 00:13
diske zarar vermemek için honda cg lerin orjinal balatası oluyor kaliteli takmak lazım
ben dandik kullandım disk çukur oldu nerdeyse
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.