Orijinalini görmek için tıklayınız : Alırım Bir Geçmiş olsun!
ErmanBAGCI
29.August.2017, 20:49
Abiler saygılar;
Az önce iş yerimden çıktım İstanbul Anadolu yakasında hafif yağış kendi kendime "Acaba Motoru Bıraksam mı?" düşüncesi ile birlikte kırdım kafayı çıktım yola.
Tam E5 Maltepe köprüsünden Kadıköy yönüne virajı alırken (Ki fazla yavaştım) motor kontrolü kaybetti fren toparlamadı viraj ıslak gaz ile toparlayamadım birazda heyecan yapınca makine yattı tabi baktım makine altımdan gidiyor dedim olacak bu başka yolu yok kendimi attım kenara afedersiniz totomun üzerine sonra sırtıma doğru serildim.
Otomobil kullanırkende bu yeni yağmuru görmüş sabun misali olan yoldan korkarım o korkunun etkisi tereddüte düşürdü beni Motorda ve bende büyük birşey yok motorun gidonun sol kolu içe doğru yamuldu benimde sol bileğimde hafif bir ağrı var motoru tamirciye attım şimdi evde üzerimi değiştirdim kendimi kontrol amaçlı hastahaneye atıyorum.
Saygılarımla.
Kazasız Günler.
FouL
29.August.2017, 21:04
Geçmiş olsun erman sende bişey çıkmaz işallah.. olur öyle düşme kalkmalar.. Sürüş güvenliğini riske atacak durumlarda kullanmamak en iyisi..
CELİL
29.August.2017, 21:09
Erman çok geçmiş olsun sende önemli bir şey olmaması sevindirici Dr. konrolünde'de bir sıkıntı çıkmaz inşallah Allah bir daha göstermesin :(
nedemek
29.August.2017, 21:36
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın :( doktor kontrolünden sonra bize de haber ver tekrar
acryvz
29.August.2017, 22:06
Erman geçmiş olsun , iyi ki hızın yokmuş ... dikkat edin ...
Ali ÜNVERDİ
29.August.2017, 22:14
Erman geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin.
Ömer
29.August.2017, 22:26
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmak bu galiba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alibaba07
29.August.2017, 22:50
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
ErmanBAGCI
29.August.2017, 23:32
Abiler Çok sağolun Kırık Çatlak falan yok, Çok şükür Ucuz atlattık.
Temkini elden bırakmamak gerektiğini bir kez daha anlamış olduk.
Bu arada Varsa Çıkma gidon arıyorum :)
Kadri
29.August.2017, 23:59
Geçmiş olsun dostum
Aykut Y.
30.August.2017, 00:20
Geçmiş olsun. Umarım önemli birşeyi yoktur motor bir şekilde yaptırılır sana birşey olmasın
bugün bende kaza atlattım, ticarinin biri müşteri görünce aniden durdu arka lastik bir sağa attı bir sola attı 1-2 metre arka lastik yanımda gittim nasıl düşmedim hayret ettim
ErmanBAGCI
30.August.2017, 00:34
Geçmiş olsun. Umarım önemli birşeyi yoktur motor bir şekilde yaptırılır sana birşey olmasın
bugün bende kaza atlattım, ticarinin biri müşteri görünce aniden durdu arka lastik bir sağa attı bir sola attı 1-2 metre arka lastik yanımda gittim nasıl düşmedim hayret ettim
Aga büyük geçmiş olsun son zamanlarda otomobillerde garip bir gizli nefret seziyorum çok tersler düşünmeyi bıraktılar
MErtugrulK
30.August.2017, 00:39
Büyük geçmiş olsun, deneyim olsun beterinden sakınalım. Acil şifalar
bozbirbaykus
30.August.2017, 01:49
Geçmiş olsun
Oğuzhan Ocak
30.August.2017, 03:06
cok gecmis olsun sende birsey yoksa gerisi hic muhim değil bugün o yagmuru bizde yedik malesef :(
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
30.August.2017, 11:12
Erman geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Sende birşey olmaması sevindirici. 8)
Ahmet Ateşler
30.August.2017, 11:32
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
spue
30.August.2017, 11:34
Gecmis olsun. O bölgede kentsel dönüşüm vs yollar hep toprak hafif bir yağmur da kayıyor. Umarım ciddi bir şey yoktur.
SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
downoflight
30.August.2017, 13:27
Çok geçmiş olsun, Allah göstermesin bir daha :/
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağlar
30.August.2017, 20:11
Çok geçmiş olsun kardeşim korumaların vardır inşallah.
ErmanBAGCI
30.August.2017, 20:34
Çok geçmiş olsun kardeşim korumaların vardır inşallah.
Teşekkür ederim montum ve kaskım tamamdı bu yüzden biraz ucuz atlattım ve en kısa zamanda diZlik ve ayakkabılarımı tamamlayacağım
kaan tokyol
30.August.2017, 20:37
Gecmis olsun yagmur valla sıkınntı ya
onurtez
31.August.2017, 03:06
Abiler saygılar;
Az önce iş yerimden çıktım İstanbul Anadolu yakasında hafif yağış kendi kendime "Acaba Motoru Bıraksam mı?" düşüncesi ile birlikte kırdım kafayı çıktım yola.
Tam E5 Maltepe köprüsünden Kadıköy yönüne virajı alırken (Ki fazla yavaştım) motor kontrolü kaybetti fren toparlamadı viraj ıslak gaz ile toparlayamadım birazda heyecan yapınca makine yattı tabi baktım makine altımdan gidiyor dedim olacak bu başka yolu yok kendimi attım kenara afedersiniz totomun üzerine sonra sırtıma doğru serildim.
Otomobil kullanırkende bu yeni yağmuru görmüş sabun misali olan yoldan korkarım o korkunun etkisi tereddüte düşürdü beni Motorda ve bende büyük birşey yok motorun gidonun sol kolu içe doğru yamuldu benimde sol bileğimde hafif bir ağrı var motoru tamirciye attım şimdi evde üzerimi değiştirdim kendimi kontrol amaçlı hastahaneye atıyorum.
Saygılarımla.
Kazasız Günler.
Çok geçmiş olsun, beterinden saklasın
centaur
31.August.2017, 10:01
Büyük geçmiş olsun..
turkalaturka
02.September.2017, 01:06
Geçmiş olsun Allah daha büyük kazalar vermesin
gorkemYılmaz
02.September.2017, 20:34
Cok geçmiş olsun abi
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer
02.September.2017, 20:43
Abiler saygılar;
Saygılarımla.
Kazasız Günler.
Geçmiş olsun kardeşim
Birkan Bozkuş
03.September.2017, 01:09
Gecmis olsun sana birsey olmamasi sevindirici inşallah tekrarini yasamazsin
Oguzhan2616
03.September.2017, 16:00
abi çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Ekrem Özdemir
05.September.2017, 09:20
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Böyle ufak kaymanlar düşmeler hepimizin başına geliyor.
Bir iş güvenliği uzmanı olarak senin zaten tam güvenlik ve full teçhizatlı sürüşlerini bekliyoruz.
CaNeR
05.September.2017, 09:55
Geçmiş olsun erman, allah beterinden korusun
emreozkok
05.September.2017, 10:14
Erman gecmis olsun kardesimmm..
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erman
05.September.2017, 10:27
Geçmiş olsun adaş
TayfunKahveci
06.September.2017, 19:03
Geçmiş olsun. Elimde keeway superlight gidonu var fakat senin motora uyar mı uymaz mı bilmiyorum. Uyarsa gönlünden geçen cüzi bir miktara gönderebilirim elimde fazlalık, işin görülür.
ErmanBAGCI
06.September.2017, 19:05
Geçmiş olsun. Elimde keeway superlight gidonu var fakat senin motora uyar mı uymaz mı bilmiyorum. Uyarsa gönlünden geçen cüzi bir miktara gönderebilirim elimde fazlalık, işin görülür.
Teşekkür ederim
Usta gidon bulamadıysa olabilir bir sorayım sana özelden dönerek aga [emoji6]
TayfunKahveci
06.September.2017, 19:08
Teşekkür ederim
Usta gidon bulamadıysa olabilir bir sorayım sana özelden dönerek aga [emoji6]Eyvallah
ASUS_Z012S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rider07
07.September.2017, 15:19
Geçmiş olsun. Ciddi bisi olmamasi sevindirici
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.