PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şanzıman Problemi

laerrof
03.September.2017, 20:36
Öncelikle tüm raptor ailesinin bayramı mübarek olsun. Şanzımanımdan gelen sesler artık baş ağrıtacak seviyede. 3. Vitesi kullanamıyorum. 1. vitese azıcık yüklenince hemen boşa atıyor. Her vitesten ses geliyor vs. Artık şanzıman beni değiştir diyor. Yalnız aklımdan geçen ise tam olarak şu. 6 ileri bir şanzıman taktırmak istiyorum motoruma. Böyle bir uygulama yapanımız var mı ¿ Artı ve eksikleri nelerdir ¿ Bir de bizim makineye uydurabileceğimiz 6 ileri şanzıman var mıdır ¿ Varsa da hangi makinenin şanzımanı buna uyar ¿

alibaba07
03.September.2017, 21:43
Öncelikle geçmiş olsun. İlk başladığında yaptırsaydınız arızayı keşke. tek dişli değişimi ile halledilebilirdi belki.

Başka bir motorun şanzumanının uydurulabileceğini, uydurulsa bile randumanlı olarak çalışacağını zannetmiyorum.

bunu mükemmel olarak başaracak bir usta olsa bile maliyeti yüksek olacaktır.

laerrof
03.September.2017, 22:13
Öncelikle geçmiş olsun. İlk başladığında yaptırsaydınız arızayı keşke. tek dişli değişimi ile halledilebilirdi belki.

Başka bir motorun şanzumanının uydurulabileceğini, uydurulsa bile randumanlı olarak çalışacağını zannetmiyorum.

bunu mükemmel olarak başaracak bir usta olsa bile maliyeti yüksek olacaktır.

Doğrusu o dönemde maddi durumum hiç müsait değildi. Belki dediğiniz gibi dişli ile çözülebilirdi sorun ☹ şimdi durumumu biraz toparladım ama bu sefer de sanırım pahalıya patlayacak. Motoru garaja sokana kadar zincir kopmak üzereydi iyi ki yolda bırakmadı. Hani garajdan o haliyle çıkartmaya güvenebilsem gerekirse usta usta aoruşturmaya bile razıyım. Dişliyse dişli 6 ileriyse 6 ileri neyse yaptırıp kurtulmam gerekiyor.

Zafer
05.September.2017, 09:15
Doğrusu o dönemde maddi durumum hiç müsait değildi. Belki dediğiniz gibi dişli ile çözülebilirdi sorun ☹ şimdi durumumu biraz toparladım ama bu sefer de sanırım pahalıya patlayacak. Motoru garaja sokana kadar zincir kopmak üzereydi iyi ki yolda bırakmadı. Hani garajdan o haliyle çıkartmaya güvenebilsem gerekirse usta usta aoruşturmaya bile razıyım. Dişliyse dişli 6 ileriyse 6 ileri neyse yaptırıp kurtulmam gerekiyor.

cok geçmiş olsun kardeşim.

denizyoruk
05.September.2017, 12:32
bu Konuda Tacettin Köse (Cydia) bilgi verebilir sana 3 aydır sanzımanla uğrasıyor :)

seymurasad
27.September.2017, 02:04
İyi aksamlar arkadaslar benim motorun sanzimanida yavas yavas kendisini belirtiyor bu gun ustaya gosterdim arkamda artcı varken baya baya ses yapiyor. usta senin sanzimanin yakinda hayata elvada deyecek haberin olsun dedi. simdi sorum şu ki en uygun şanzıman nerdent emin ede bilirim. motorum 350 spyder.

e.erbaş
27.September.2017, 22:34
17.000 km de sattım daytonamı,sahibi halen sürüyor..O kadar bekledim bir ben yiyemedim şu şanzımanı.. :)

seyhkeahin
28.September.2017, 17:55
benim şanzıman da bazen 2. vitese düşürünce böyle takılıyor değişik birşeyler oluyor tekrar 1 e yada 3 e alip düzeltiyorum