PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder yada daytona almak isteyenler dikkat!!!!

cicada
17.September.2017, 13:51
Sevgili dostlar...

Daytona yada Spyder arasinda kaliyorum fakat spyder daha cok ilgimi cekiyor ve almaya karar verdim. 250 cc ve 350 cc lere bakıyorum.
Sizlerden ricam sıfır mı almalıyım yoksa 2. el mi olsun?
2. el olacaksa motorda nelere dikkat etmeliyim. Kiş sezonunu beklemelimiyiz? Fiyatlar düşer mi? Kullanıcılarımızın deneyimlerinden yararlanarak motorun sesinde, km saatinde,tekerleme, yılında, şanzuman,egzoz vb konularda nelere dikkat etmeliyiz.

Tüm grup üyelerinden görüşleri bekliyorum.

Saygılar....

Ömer
18.September.2017, 13:01
Çok uygun fiyatlı bir (0) makine bulmuştun. Rakam çok iyi önce onu değerlendirmelisin.

cicada
18.September.2017, 13:49
Çok uygun fiyatlı bir (0) makine bulmuştun. Rakam çok iyi önce onu değerlendirmelisin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-yetimoglundan-super-firsat-regal-raptor-spaydeer-250cc-381127565/detay/ adresindeki makineye açıklama kısmında 11 bin olarak belirtmişler. Sonra almak istediğimizde ellerinde spyder kalmadığını sadece daytona kaldığını ve onuda 14 bin olabileceğini söylüyorlar. Ama nedense ilanlarının açıklama kısımda hala 11 bin olarak belirtiyorlar. Anlaşamadık. Şimdi bir yerde 10 bine 2015 spyder var 5 bin km de temiz görünüyor. Bir miktar daha dusurebilirsem onu düşünüyorum. Tabi bu arada araştırmalarıma devam ediyorum.

Ömer
18.September.2017, 14:08
İlk yazdığında söyleyecektim kesin ellerinde motor yoktur. Dikkat çekip başka motor satmak için yapıyorlardır diye ama kendi öğrendiğin daha iyi olmuş.

Adam daha satmaya çalıştığı motorun ismini yazmaktan aciz, başka söylenecek söz yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-yetimoglundan-super-firsat-regal-raptor-spaydeer-250cc-381127565/detay/ adresindeki makineye açıklama kısmında 11 bin olarak belirtmişler. Sonra almak istediğimizde ellerinde spyder kalmadığını sadece daytona kaldığını ve onuda 14 bin olabileceğini söylüyorlar. Ama nedense ilanlarının açıklama kısımda hala 11 bin olarak belirtiyorlar. Anlaşamadık. Şimdi bir yerde 10 bine 2015 spyder var 5 bin km de temiz görünüyor. Bir miktar daha dusurebilirsem onu düşünüyorum. Tabi bu arada araştırmalarıma devam ediyorum.

cabe
27.September.2017, 19:47
İlk yazdığında söyleyecektim kesin ellerinde motor yoktur. Dikkat çekip başka motor satmak için yapıyorlardır diye ama kendi öğrendiğin daha iyi olmuş.

Adam daha satmaya çalıştığı motorun ismini yazmaktan aciz, başka söylenecek söz yok.

Bu yetimoğlundan alışveriş yaparken 2 kere düşünün derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

cicada
01.October.2017, 22:21
Dolandırıcılık meselesi. Adamlar hem fiyat veriyor hemde almak isteyince yok eski fiyatı elimizde kalmadı falan filan diyerek gecistiriyor. Güvenilir bir satıcı değil.

Oguzhan2616
01.October.2017, 22:43
hakkında hayırlısı olsun istediğin motora kısa zamanda kavuşman dileğiyle

cicada
01.October.2017, 23:18
Teşekkür ederim. Sezon bitti. Motorlar ucuzlayacaktir diye tahmin ediyorum. Bir iki ay içinde almış olacağım inşallah.

cabe
03.October.2017, 17:36
Teşekkür ederim. Sezon bitti. Motorlar ucuzlayacaktir diye tahmin ediyorum. Bir iki ay içinde almış olacağım inşallah.

Ucuzlayacağını pek düşünmüyorum sadece bir süre aynı fiyatlarda kalır sonra tekrar artmaya başlar ben bu memlekette daha fiyatı düşen pek birşey görmedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zafer
04.October.2017, 13:50

ucuzlama konusunda cok beklentin olmasın sezon basınakadar sabit fiyatta kalır sonra uzerine koyar ilanı güncellenir kısın sıkısan olur dek gelir de alırım dersen beklersin başka turlü ucuz motor alamazsın.

RocnCan
28.October.2017, 21:04
Ucuzlayacağı konusunda bende emin değilim açıkçası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cicada
29.March.2018, 12:11

merhabalar.
yeni sezon açılıyor. kış sezonu kimse motorunu alttan satışa koymadı.
spyder 350 yada 250 bakıyorum. bilginize.....

centaur
29.March.2018, 12:20
merhabalar.
yeni sezon açılıyor. kış sezonu kimse motorunu alttan satışa koymadı.
spyder 350 yada 250 bakıyorum. bilginize.....Dostum aktif olmayan üyelerin ilanı geçerliliğini yitirir. Kaldı ki epey vakit geçmiş.Ve ilginç olan kendi kendine yazman..Sebep ne olursa olsun eski konuları hortlatmıyoruz. Eğer motor satmak isteyen arkadaşımız varsa zaten paylaşacaktır. Motor arayışın var ise ilgili bölüme güncel bir başlık açabilirsin..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cicada
29.March.2018, 12:26
Dostum aktif olmayan üyelerin ilanı geçerliliğini yitirir. Kaldı ki epey vakit geçmiş.Ve ilginç olan kendi kendine yazman..Sebep ne olursa olsun eski konuları hortlatmıyoruz. Eğer motor satmak isteyen arkadaşımız varsa zaten paylaşacaktır. Motor arayışın var ise ilgili bölüme güncel bir başlık açabilirsin..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim bilgi için. daha önce kendi açtığm konuydu ve kaldığım yerden devam etmek istedim.
ilgili bölümden yeni konu açacağım. iyi günler dilerim...