PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SPYDER 350 cc almaya ramak kaldı, il il destekleriniz lütfen!

Ben40M
18.September.2017, 14:41
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-tertemiz-chopper-469084999/detay/

Bu Cumartesi Antalyada bakıyorum!
Makinayı gören tanıyan bilen varmı Antalyalı arkadaşlar? Nereye baktırayım?
Ayrıca Mehmet-Hasan Özeren Usta hangi bölgeden, bu motoru biliyormuş?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-spyder-350-480025846/detay/

Şehir dışında ama alternatiflere bakıyorum artık, TL9000 kadar düşebilirmiş? Plakadan nasıl check yapabiliriz?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sahibinden-acil-satilik-temiz-bakimli-479298848/detay/

TL7500 gibi bir rakama iniliyor! Ne dersiniz?

Şimdilik bu 3 üne bakıyorum. En azından fiyat şişirmiyorlar fakat sağlam makinalar olduğu konusunda belki bilenleriniz vardır? Bu makinaları tanıyan varmıdır, RR gruba dahilmidir? Fikirlerinizi bekliyor, ailenizin parçası olma konusunda ısrar ediyorum.:Rockn Roll:

Ömer
18.September.2017, 14:53
Son ilan balansörsüz model büyük ihtimalle. İlk ilan model yılı tutsa Alperin eski makine diyesim var ama modeli tutmuyor.

Ben40M
18.September.2017, 15:08
Son ilan balansörsüz model büyük ihtimalle. İlk ilan model yılı tutsa Alperin eski makine diyesim var ama modeli tutmuyor.

İlk ilan bulunduğum şehirden, artık birilerine baktıracağım. Antalya RR destek olursa da işim kolaylaşacak tabii!
Açık konuşayım Ömerim!
Eksik olma, yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım ve senden o samimiyeti aldım.
Makinan 350 cc olsa, hiç tereddüt etmeyeceğim inan! (Youtube da birçok videonu izledim ve gidona bayıldım)
İnşallah gönlünce istediğin kişiye satarsın, şimdiden hayırlı uğurlu olsun!

Ömer
18.September.2017, 15:19
Normalde bu tarz arayış içinde olan ve bu ortamı kendine güvenilir bir alan seçen herkese elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
inşallah motor satma sebebiyle yazdığımı düşünmüyorsundur.
Bazen forumda problemli insanlar üst üste gelince istemeden agresif yazılar yazabiliyoruz ama buraya gönül veren herkesle kardeşiz.

İlk ilan bulunduğum şehirden, artık birilerine baktıracağım. Antalya RR destek olursa da işim kolaylaşacak tabii!
Açık konuşayım Ömerim!
Eksik olma, yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım ve senden o samimiyeti aldım.
Makinan 350 cc olsa, hiç tereddüt etmeyeceğim inan! (Youtube da birçok videonu izledim ve gidona bayıldım)
İnşallah gönlünce istediğin kişiye satarsın, şimdiden hayırlı uğurlu olsun!

Ben40M
18.September.2017, 16:40
Normalde bu tarz arayış içinde olan ve bu ortamı kendine güvenilir bir alan seçen herkese elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
inşallah motor satma sebebiyle yazdığımı düşünmüyorsundur.
Bazen forumda problemli insanlar üst üste gelince istemeden agresif yazılar yazabiliyoruz ama buraya gönül veren herkesle kardeşiz.

Asla!
Aklımdan bile geçmedi, dediğim gibi o sıcaklığı senden zaten almıştım.
Dikkat edersen de birtek seninle yazışıyor gibiyiz :cheesy:
Cidden alacağım 350 cc sonrası senin gidonu uygulayacağım kesin!
Tarzın hoş üstadım! 8)

Ben40M
19.September.2017, 14:38
Antalyalı Arkadaşlar Yoğun :cry: Ya Aydın civarındakiler :soru?

alibaba07
19.September.2017, 21:14
Antalyalı Arkadaşlar Yoğun :cry: Ya Aydın civarındakiler :soru?

özel mesajlarını kontrol et

Hakan07
20.September.2017, 09:06
İlk ilandaki motor yaklaşık 7-8 aydır ilanda. Sanırım 9750 TL den memurevleri mahallesindeydi. 3 ay kadar once 11000 TL den başka bir mahallede girdi. Şimdi 9000 TL. 10 gün kadar once havalimanında gördüm makinayı.

Ben40M
20.September.2017, 10:25
özel mesajlarını kontrol et

Sağol Ali Kardeşim, tavsiyene uyacağım.
Motordan bir anlasam, sizlere ızdırap olmayacağım ya...samimiyetiniz yeter.8)

Ben40M
20.September.2017, 10:31
İlk ilandaki motor yaklaşık 7-8 aydır ilanda. Sanırım 9750 TL den memurevleri mahallesindeydi. 3 ay kadar once 11000 TL den başka bir mahallede girdi. Şimdi 9000 TL. 10 gün kadar once havalimanında gördüm makinayı.

Eksik olma Hakan, fikirlerin yeter üstadım.
Bunu da bildiğim iyi oldu, birde biz görelim gösterelim de nasipse olur yada olmaz.

Ben bir ara RR toplantısına katılmıştım (motorsuz :cry:) fakat sen yoktun, yenisin galiba.
İnşallah bir araya gelir, iki lafın belini kırarız. 8)

Hakan07
20.September.2017, 15:50
Eksik olma Hakan, fikirlerin yeter üstadım.
Bunu da bildiğim iyi oldu, birde biz görelim gösterelim de nasipse olur yada olmaz.

Ben bir ara RR toplantısına katılmıştım (motorsuz :cry:) fakat sen yoktun, yenisin galiba.
İnşallah bir araya gelir, iki lafın belini kırarız. 8)

Şubattan beri buralardayım. Motorum yok henüz. Teşkilat sağolsun, motosuz da toplantılara gelebleceğimi söylediler ama motorsuz gelesim de gelmiyor pek. Ev de Kadriye'de olunca çok fırsat olmuyor.

Ben40M
20.September.2017, 18:43
Şubattan beri buralardayım. Motorum yok henüz. Teşkilat sağolsun, motosuz da toplantılara gelebleceğimi söylediler ama motorsuz gelesim de gelmiyor pek. Ev de Kadriye'de olunca çok fırsat olmuyor.

Vallah bende Side deyim, iş güç ama her şekilde Motorun adını koyacağım. Görüşmek dileğiyle...

Zafer
22.September.2017, 20:43
Vallah bende Side deyim, iş güç ama her şekilde Motorun adını koyacağım. Görüşmek dileğiyle...

şimdiden hayırlı olsun alacagın makına inş. bir an önce kavusursunuz.

Ben40M
24.September.2017, 12:27
şimdiden hayırlı olsun alacagın makına inş. bir an önce kavusursunuz.

Teşekkür ederim Zafer, adını Spyder 350 cc koymaya çalışıyoruz ya, hayırlısı...

Ben40M
10.May.2018, 12:43
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-kral-makine-regal-raptor-350-spyder-564549040/detay/

Nihayet bulunduğum şehirde bir 350 cc Spyder! :cheesy:
Haftasonu bakacağım fakat siz dostların fikrine ihtiyacım var, tanıyan bilen varmı?

Çok uzattım, artık adını koymak istiyorum fakat 350 cc makinasıda kolay kolay bulunmuyor.
Teşekkürler, iyi sürüşler ... 8)

CELİL
10.May.2018, 17:01
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-kral-makine-regal-raptor-350-spyder-564549040/detay/

Nihayet bulunduğum şehirde bir 350 cc Spyder! :cheesy:
Haftasonu bakacağım fakat siz dostların fikrine ihtiyacım var, tanıyan bilen varmı?

Çok uzattım, artık adını koymak istiyorum fakat 350 cc makinasıda kolay kolay bulunmuyor.
Teşekkürler, iyi sürüşler ... 8)
Merhaba Berk ilandaki makine temiz fena görünmüyor ama eski model blansörsüz motora sahip onlarda biraz titreşim olur fiyat olarak blansörlüsü bu fiyata hatta istanbul ekipden eray 350 cc blansörlü makinasını sana daha uygun fiyata verir istersen bakarsın kolay gelsin 8)

Ben40M
10.May.2018, 18:53
Harikasın!
Bende 2011 üstlerine bakıyorum zaten fakat bulamıyorum.
Sizleri ve Antalya ekibinide çok yordum.
Biran evvel sağlıklı ve doğru makinayla buluşmalara katılmak istiyorum.

O vakit haftasonu yinede bu alete bir bakayım, Eray Kardeşin motorunuda inceleyeyim.
Saygılar

Eray Gürman mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-garaj-motoru-spyder-564518504/detay
yalnız buda 2011?
doğrumudur?

Eray Gürman
10.May.2018, 19:08
Harikasın!
Bende 2011 üstlerine bakıyorum zaten fakat bulamıyorum.
Sizleri ve Antalya ekibinide çok yordum.
Biran evvel sağlıklı ve doğru makinayla buluşmalara katılmak istiyorum.

O vakit haftasonu yinede bu alete bir bakayım, Eray Kardeşin motorunuda inceleyeyim.
Saygılar

Eray Gürman mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-garaj-motoru-spyder-564518504/detay
yalnız buda 2011?
doğrumudur?

doğrudur arkdaşım 2011 balansörlü olanıdır.

hatta bu hafta sonu kısmetse eskişehir ordan da ankara yapıcaz ordan da eve dönüş

Ben40M
10.May.2018, 19:14
Teşekkürler Eray!
Yeni birşey daha öğrendim.
2011 balansörsüz diye düşünürken, Balansözrlüsüde varmış!
Müsaade et özelden yazmaya devam edeyim o vakit

Eray Gürman
10.May.2018, 19:16
0506 853 0608 herzaman beklerim

Ben40M
10.May.2018, 19:46
Ya bu RR üyeleri hep mi böyle pırlanta olur!
Keyifli sohbet için teşekkürler Eraycığım, görüşeceğiz, şimdiden hayırlı yolculuklar...

Eray Gürman
10.May.2018, 20:55
Ya bu RR üyeleri hep mi böyle pırlanta olur!
Keyifli sohbet için teşekkürler Eraycığım, görüşeceğiz, şimdiden hayırlı yolculuklar...

o zevk bana ait , nezaman istersen abi, ankaraya antalya ekibinden gelenler olacak senide bekleriz