PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Inşallah geçici bir süreliğine iş dolayisiyla şehir dişindayim

Zafer
22.September.2017, 20:25
iyi aksamlar ailem an itibarıyle elazıg da bulunmakatyım ne kadar diremmiş olsamda gelmemek için buraya maalesef cok ani bir şekilde gelmek zorunda kaldım saygı deger abilerim kardeşlerim ve Ailem simdilik nekadar kalacagım belirsiz olmak kaydıyla yardım amaclı gonderildim sözde buraya umarım oyle de olur. burda oldugum sürece hep aklımda olacaksınız. bu bir veda degil ben rr ailesinin herzaman bir ferdi olarak kaldım ve kalmayada devam edecegim. hepiniz seviliyorsunuz sizleri ve yeni almiş oldugum binmeye doyamadıgım motorumu cook özledim. :duvar::cry:

K.Erkut
22.September.2017, 20:53
Hayırlısı olsun Zafer. Umarım en yakın zamanda tekrar dönersin.

CELİL
22.September.2017, 21:02
Zafer hayırlısı olsun inşallah görev uzun sürmez kısa sürede istanbula dönersin kolay gelsin görüşmek üzere

Zafer
22.September.2017, 21:43
Hayırlısı olsun Zafer. Umarım en yakın zamanda tekrar dönersin.

Sağol kadir abi teşekkür ederim.

Zafer
22.September.2017, 21:46
Zafer hayırlısı olsun inşallah görev uzun sürmez kısa sürede istanbula dönersin kolay gelsin görüşmek üzere

Inşallah Celil abi bende oyle umuyorum çok sağol. Vallahi sabahın 5 de apar topar geldim hayırlısı bakalim.

Ömer
22.September.2017, 23:03
Zafer hayırlısı, inşallah çabuk dönersin.

Bypale
23.September.2017, 00:07
Zafer hayırlısı olsun. İşlerini toparlayıp kısa sürede dönersin inşallah kardeşim. Kolay gelsin 8)

acryvz
23.September.2017, 01:31
Her şey gönlünce olsun ... iyi şanslar sana yeni yerinde ...

nedemek
23.September.2017, 01:58
fiziksel olarak yan yana olamasak bile gönüller bir be abi :) tez zamanda umarım gelirsin, gelemezsen bile ben gelirim malum memleket Malatya havalar ısınınca ufak kaçamaklar yapıyorum :)

Ali ÜNVERDİ
23.September.2017, 11:10
Zafer sadece sana şans dilemek kalıyor dönüşün için. Şansın açık olsun en kısa sürede dönersin.

Zafer
23.September.2017, 12:07
Zafer hayırlısı, inşallah çabuk dönersin.

Teşekkür ederim Ömer abi çok sağol ınş.

Zafer
23.September.2017, 12:10
Zafer hayırlısı olsun. İşlerini toparlayıp kısa sürede dönersin inşallah kardeşim. Kolay gelsin 8)

Eyvallah Uğur kardeşim çok sağol allah razı olsun gönlüm hep sizlerle seninle sizlerle sürmek çok güzle kardeşim şimdiden çok özledim.

Zafer
23.September.2017, 12:12
Her şey gönlünce olsun ... iyi şanslar sana yeni yerinde ...

Teşekkür ederim acar abi çok sağol. Iyi dileklerin icin.

Zafer
23.September.2017, 12:16
fiziksel olarak yan yana olamasak bile gönüller bir be abi :) tez zamanda umarım gelirsin, gelemezsen bile ben gelirim malum memleket Malatya havalar ısınınca ufak kaçamaklar yapıyorum :)

Aynen kardeşim gönlüm hep sizlerle olacak ayrı kaldigin surece mutlaka beklerim malatya elazığ çok yakın zaten gelirsen cok onure edersin beni cok sağol.

Zafer
23.September.2017, 12:18
Zafer sadece sana şans dilemek kalıyor dönüşün için. Şansın açık olsun en kısa sürede dönersin.

Sağol ali abicim çok teşekkür ederim inan aileden ayrı kalmak zor birde buna motorumu eklersek :scared:

Bypale
26.September.2017, 00:07
Eyvallah Uğur kardeşim çok sağol allah razı olsun gönlüm hep sizlerle seninle sizlerle sürmek çok güzle kardeşim şimdiden çok özledim.

Hayırlısıyla gelde. Pöçeleğin tutulana kadar sürelim kardeşim. 😃

kaan tokyol
26.September.2017, 10:05
Adina hayirlisi olsun

Eray Gürman
26.September.2017, 13:04
iyi aksamlar ailem an itibarıyle elazıg da bulunmakatyım ne kadar diremmiş olsamda gelmemek için buraya maalesef cok ani bir şekilde gelmek zorunda kaldım saygı deger abilerim kardeşlerim ve Ailem simdilik nekadar kalacagım belirsiz olmak kaydıyla yardım amaclı gonderildim sözde buraya umarım oyle de olur. burda oldugum sürece hep aklımda olacaksınız. bu bir veda degil ben rr ailesinin herzaman bir ferdi olarak kaldım ve kalmayada devam edecegim. hepiniz seviliyorsunuz sizleri ve yeni almiş oldugum binmeye doyamadıgım motorumu cook özledim. :duvar::cry:

hakkında hayırlısı olsun, en kısa sürede tekrar beraber süreriz inşallah, makinan için üzülme anahtarı kargola pass tutmasını engellerim :)))) :hastayız: :Rockn Roll: :Rockn Roll:

Bahadır
26.September.2017, 15:37
Abi geçen hafta gelmeyince bu hafta için arayacaktım seni nerelerdesin diye. En kısa zamanda bekliyoruz tekrardan. :)

WOLF
26.September.2017, 18:21
zafer hayırlısı olsun. umarım kısa zamanda aramızda olursun

Zafer
26.September.2017, 19:35
Hayırlısıyla gelde. Pöçeleğin tutulana kadar sürelim kardeşim. 😃

Sürelim kardesim🤣🤣🤣

Zafer
26.September.2017, 19:37
Adina hayirlisi olsun

Sağol kaan teşekkür ederim.

Zafer
26.September.2017, 19:40
Abi geçen hafta gelmeyince bu hafta için arayacaktım seni nerelerdesin diye. En kısa zamanda bekliyoruz tekrardan. :)

Eyvallah basir kardeşim aslında geçen hafta geldim fazla kalamadım misafirlerim geleceği için perşembe de merkez ofise çağırdı patron cuma günü apar topar geldim. Inşallah en kısa süre de aranızda olurum tekrar gönlüm hep sizlerle bedenim olmasada ruhum her carsamba orda olacak.

Zafer
26.September.2017, 19:43
hakkında hayırlısı olsun, en kısa sürede tekrar beraber süreriz inşallah, makinan için üzülme anahtarı kargola pass tutmasını engellerim :)))) :hastayız: :Rockn Roll: :Rockn Roll:

Çok sağol eray vakltim olmadi hic kimseyle konuşamadım aslında kimseye de zahmet vermek istemedim aklımdan geçti ama hayırlısı inşallah.

Zafer
26.September.2017, 19:44
zafer hayırlısı olsun. umarım kısa zamanda aramızda olursun

Çok teşekkür ederim atıl abi hayırlısı inşallah sanada tekrar çok geçmiş olsun

HelmettolgA
27.September.2017, 13:04
Her şeyin en iyisi seninle olsun kardeşim......

Zafer
27.September.2017, 14:30
Her şeyin en iyisi seninle olsun kardeşim......

Sağol tolga abi teşekkür ederim.