Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan katılıyorum. Her kese selamlar saygılar sevgiler
seymurasad
25.Eylül.2017, 03:20
Azerbaycanda dogdum Rusyada büyüdüm şimdi Türkiyede devam ediyorum arkadaşlar :) Aranızda yabancı uyruklu olanlar varmı ?
4 sene oldu antalyaya taşınalı. Fotoğrafcıyım ve antalyanın mesleğime uygun bir cografi arazi oldugunu düşünüyorum her açıdan. Daha önce Eurovision 2012  Europen Games 2016 ve Formula 1 gibi projelerde muhabir olarak çekimler yapma şansım oldu. Antalyaya geldiğimde iise motor sevdam başladı. İlk önce REDBULL SEA TO SKY yarışları için hakemlik egtimleri aldım lisans kartımı aldıktan sonra o yarışlarda görevli hakem olma heyecanınıda yaşadım. daha sonra offroad ve moto cross yarıslarındada hakemlik yaptım. Artık bi araç alma zamanı gelmişti seçim yapmam lazımdı  çeşitli motosiklet festvallerine  sadece fotograf çekmeye bu camiyanin insanlarını tanımaya çaba gösteriyordum ve sonunda içimdeki chopper sevgisini keşf ettim. 
Motosiklet almadan önce sadece 24 luk bisiklet tecrubem vardı  bide küçük scooter motorlarini 5 6 dklik kullanmistim :)
hic kimsenin tafsiyesini falan dinlemeden kendime Regal Raptor Syder 350 CC yi hediyye etdim :)
biliyorum çok manyakca bir karardı çünkü hiç bir motor tecrübem yok. Sadece youtuberlerin videolarını izliyorum o kadar. Nerdeyse 1.5 aydır kullanıyorum sadece 1 kez motordan düşdüm. ve teker döndükce tecrübem artar diye düşünüyorum. 
bi aracım yokken çeşitli geçlik projeleriyle türkiyenin 40 tan fazla şekrini gezdim ve konakladım. Sağlam ekipmanımı temin etdikten sonra motorla bi turkiye turunu düşünüyorum. Bu forma RaptorRiders in Antalyadaki temsilcileri sayesinde katıldım. Bu gün ilk defa motosiklet kordejindeydim ve tabii ki ben ve  fotograf makinemle birlikte. motosikletle ilgili bi seyler tafsiye edecek bir aşamada olmasamda yasadıgım tecrubeleri sizlerle paylasmaktan memnunluk duyarim. Ayrica fotografcilikla ilgili istenilen bir soruyu ayrıntılı bir seykilde cevaplayarak yardimci ola bilirim.
bu kadar yeterli bence de
her kese hayırlı sürüşler!!!
centaur
25.Eylül.2017, 06:58
Merhaba Seymur;
Hem dolu dolu bir kariyer hem de dolu dolu bir hayat çizgin olmuş. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam eder. Bildiği kadarıyla aramızda yabancı uyruklu yok. Ama benim gibi kökleri göçmenliğe dayanan pek çok arkadaşımız var. Bu ülkenin en güzel yönlerinden biri de çok yönlü bir mozaik olması biraz da.. 
 Antalya İl Teşkilatımız ile tanışmışsın anlaşılan o ki.. Kendilerinden hem dostluk hem de bilgi edinebilirsin. Muhakkak vakit ayırıp buluşmalara katılmalısın. Kimse anadan doğma motorcu olmuyor yani tecrübe konusunu dert etme. Motorunla vakit geçirdikçe , motorcu dostlarla vakit geçirdikçe tecrüben bu oranda artacaktır. Samimiyet ve aile bağlarıyla örülü bu güzel aileye katılmakla bunun ilk adımını atmış bulunuyorsun. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
alibaba07
25.Eylül.2017, 07:58
Aramıza hoşgeldin.  İnşallah ilk fırsatta tanışıriz.  
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
25.Eylül.2017, 09:10
Seymur aramıza hoş geldin ....
Antalya çok güzel bir bölge , Antalya ekibinin standart gezi ve toplantı resimlerini biz İstanbullular forumdan takip ediyoruz , Hawai adalarımı ,tropikal cennet mi , nereye gidiyorlar biz anlamıyoruz ... İnternet'ten acayip güzel doğa resimleri indirip , biz buralarda gezdik diye fotoshop yapıp gönderiyorlar ... öyle tahmin ediyoruz :))
Fotoğraf benimde hobilerim arasında , sadece farklı bir bölgede ( su altı ) , umarım ortak projelerde çalışma yada birlikte olma imkanımız olur.,,
Motorun benim ilk motorum. bende senle aynı şekilde gittim ,gördüm,beğendim,aldım ... Görseli muhteşem ... şu an bedeli 4 kat fazla bir motora binsem de ,insanlar benim değil senin motorun resmini çekiyorlar,bizim gibi uzun yol yaptıkça sadece yokuş yukarı performans için cc yükseltme ihtiyacı duyabilirsin , onun haricinde seni tatmin edecektir, forumda bizler , Antalya da, Antalya ekibi ,sana her konuda yardımcı olacaktır ...
20 dakikalık yolu 3 saatte giden çıldırmış insanları, beton yığını dolu çarpık kentleşme resimleri çekmek istersen ,İstanbulada bekleriz...
Mutluluklar ....
Seymur aramıza hoş geldin.
aycanblmts
25.Eylül.2017, 11:12
Seymur hoş geldin hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
CELİL
25.Eylül.2017, 11:29
Merhaba Seymur Antalya'dan aramıza hoş geldin 8)
Ali ÜNVERDİ
25.Eylül.2017, 11:34
Seymur merhaba hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız günlerde kullan.
seymurasad
25.Eylül.2017, 11:50
- İlker K. (El Loco) : abi samimi dilekleriniz icin teşekkür ederim
- Ali Alp : İnşallah Amen !
- ACAR YAVUZ : abi hoş bulduk hayirlisiyla bir gun goruşürüz. ben istanbul bulada gelmek istiyorum ama burdan oraya kadar uzun mesafe benim icin. motoru otobuse atsam yine cok masraf oluyorş en saglami oraya gelip motor kiralayarak  öyle gezsem daha hesapli olur diye dusunuyorumş bu arada sualtı fotograf sahası genis bi movzu bu konudada fikir alışverişleri yapa biliriz :)
- Ömer Yahşi : hoş bulduk )
- Aycan Balımtaş : Eyvallah abi memnun oldum
- CELİL ÜSTÜN : hoş bulduk )
- Ali ÜNVERDİ : eyvallah abi teşekkur ettim
Anıl DEMİRSOY
25.Eylül.2017, 12:18
Aramıza hoşgeldin. Tekerin düz bassın..
Bypale
25.Eylül.2017, 13:22
Aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim 8) :)
nedemek
25.Eylül.2017, 13:24
Seymur Raptorriders motosiklet grubunun forumuna hoş geldin, yeni makinan hayırlı uğurlu olsun, tekerin hep düz bassın 8) Antalya'da motor sezonu gayet uzun ve keyifli geçer yazın aşırı sıcakları hesaba katmazsak ama şanslısın ki motorun su soğutmalı :)
Eray Gürman
25.Eylül.2017, 14:34
Seymur Ssad zaman sana "dobry pajalovat" diyorum, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Seymur tekrardan hoşgeldin haftalık buluşmalara katılman dileğiyle tekerin düz bassın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben40M
25.Eylül.2017, 17:24
Ne diyeyim Seymur, kıskandım :soru?
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olsun 8)
Evet, evet...bende Antalyadan katılıyorum ama şimdilik motorsuz!
Sağlam bir Spyder 350 cc'nin bu kadar zor bulunduğu bir ortamda senin bu denli gözü kara çıkman hakikaten kaydadeğer:Rockn Roll: 
İnşallah yakında görüşürüz o vakit!:artiz:
gorkemYılmaz
25.Eylül.2017, 18:41
Aramiza hosgeldin.Bundan sonra ki tum etkinliklerimizde birlikte olmak dilegiyle [emoji109]
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcon07
26.Eylül.2017, 00:16
Aramıza hoşgeldin en yakin zamanda tanışmak dileğiyle tekerin düz bassin  [emoji111]
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
seymurasad
26.Eylül.2017, 01:58
Her kese teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşlar var olun :) hayirlisiyla en kisa zamanda korusmek dilegiyle ) yalniz bildigim kadariyla gorusler aksam saatlerinde oluyor ben bi tullu aksam izin kullanamiyorum. sabahdan aksam 6 ya kadar yapilacak toplantilara katila bilirim ama yinede takip edecyim uyumlu zamanimizda goruselim. bu arada form deneyimim fazla degil sisteme lazismaya calisiorum topic olaylarina ve saire
Her kese teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşlar var olun :) hayirlisiyla en kisa zamanda korusmek dilegiyle ) yalniz bildigim kadariyla gorusler aksam saatlerinde oluyor ben bi tullu aksam izin kullanamiyorum. sabahdan aksam 6 ya kadar yapilacak toplantilara katila bilirim ama yinede takip edecyim uyumlu zamanimizda goruselim. bu arada form deneyimim fazla degil sisteme lazismaya calisiorum topic olaylarina ve saire
Her an her saat toplanabiliriz hazırlıklı ol [emoji38][emoji38]
Sent from my iPhone using Tapatalk
UğurOrhon
26.Eylül.2017, 06:59
Aramıza hoşgeldin tekrar. Abiler, kardeşler yazmışlar zaten. Kimse motorcu doğmuyor, yeter ki biraz tutku olsun. Bi bakmışsın onbinlerce km yol yapmışsın. Bu arada, kortejde sık sık arkama baktım, hiç sırıtmıyorsun. :) Umarım aramızda aktif bir katılımcı olarak görürüz seni. Buluşma meselesine gelince. Haftalık buluşmalarımız Cuma  akşamları olsa da, bir anda toplanıveren bir grubuz. Yol yapmak ve efsane manzaralara objektifi çevirmek her an olası. Tekerine taş değmesin. 
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UğurOrhon
26.Eylül.2017, 07:06
Seymur aramıza hoş geldin ....
Antalya çok güzel bir bölge , Antalya ekibinin standart gezi ve toplantı resimlerini biz İstanbullular forumdan takip ediyoruz , Hawai adalarımı ,tropikal cennet mi , nereye gidiyorlar biz anlamıyoruz ... İnternet'ten acayip güzel doğa resimleri indirip , biz buralarda gezdik diye fotoshop yapıp gönderiyorlar ... öyle tahmin ediyoruz :))
Fotoğraf benimde hobilerim arasında , sadece farklı bir bölgede ( su altı ) , umarım ortak projelerde çalışma yada birlikte olma imkanımız olur.,,
Motorun benim ilk motorum. bende senle aynı şekilde gittim ,gördüm,beğendim,aldım ... Görseli muhteşem ... şu an bedeli 4 kat fazla bir motora binsem de ,insanlar benim değil senin motorun resmini çekiyorlar,bizim gibi uzun yol yaptıkça sadece yokuş yukarı performans için cc yükseltme ihtiyacı duyabilirsin , onun haricinde seni tatmin edecektir, forumda bizler , Antalya da, Antalya ekibi ,sana her konuda yardımcı olacaktır ...
20 dakikalık yolu 3 saatte giden çıldırmış insanları, beton yığını dolu çarpık kentleşme resimleri çekmek istersen ,İstanbulada bekleriz...
Mutluluklar ....
Acar abi, yine istemeden dert yaptırmışız sana. Ama nazar etmeyelim.[emoji4] O çarpık kentleşmenin ortasında, çıldırmış insanlarla birlikte yaşamaktan vazgeçerseniz güzel bir akdeniz gecesine kadehlerimizi tokuşturuyor olabiliriz. [emoji106]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
denizyoruk
26.Eylül.2017, 10:06
aramıza hoşgeldin :) bir gece ansızın fethiyeye kaçabilirim :D bazen gerçekten bu şehir beni sıkıyor. yani en azından su trafik olmasa dadından yenmez de trafik adamı öldürüyor ya =) herkese saygılar sevgiler. tekrardan hoşgeldin kardesim :)
kaan tokyol
26.Eylül.2017, 10:06
Aramiza hos geldin :Rockn Roll:
seymurasad
27.Eylül.2017, 01:56
tesekkurler arkadaslar hos bulduk :)
Atlıgezgin
23.Ekim.2017, 00:10
Azerbaycanda dogdum Rusyada büyüdüm şimdi Türkiyede devam ediyorum arkadaşlar :) Aranızda yabancı uyruklu olanlar varmı ?
4 sene oldu antalyaya taşınalı. Fotoğrafcıyım ve antalyanın mesleğime uygun bir cografi arazi oldugunu düşünüyorum her açıdan. Daha önce Eurovision 2012  Europen Games 2016 ve Formula 1 gibi projelerde muhabir olarak çekimler yapma şansım oldu. Antalyaya geldiğimde iise motor sevdam başladı. İlk önce REDBULL SEA TO SKY yarışları için hakemlik egtimleri aldım lisans kartımı aldıktan sonra o yarışlarda görevli hakem olma heyecanınıda yaşadım. daha sonra offroad ve moto cross yarıslarındada hakemlik yaptım. Artık bi araç alma zamanı gelmişti seçim yapmam lazımdı  çeşitli motosiklet festvallerine  sadece fotograf çekmeye bu camiyanin insanlarını tanımaya çaba gösteriyordum ve sonunda içimdeki chopper sevgisini keşf ettim. 
Motosiklet almadan önce sadece 24 luk bisiklet tecrubem vardı  bide küçük scooter motorlarini 5 6 dklik kullanmistim :)
hic kimsenin tafsiyesini falan dinlemeden kendime Regal Raptor Syder 350 CC yi hediyye etdim :)
biliyorum çok manyakca bir karardı çünkü hiç bir motor tecrübem yok. Sadece youtuberlerin videolarını izliyorum o kadar. Nerdeyse 1.5 aydır kullanıyorum sadece 1 kez motordan düşdüm. ve teker döndükce tecrübem artar diye düşünüyorum. 
bi aracım yokken çeşitli geçlik projeleriyle türkiyenin 40 tan fazla şekrini gezdim ve konakladım. Sağlam ekipmanımı temin etdikten sonra motorla bi turkiye turunu düşünüyorum. Bu forma RaptorRiders in Antalyadaki temsilcileri sayesinde katıldım. Bu gün ilk defa motosiklet kordejindeydim ve tabii ki ben ve  fotograf makinemle birlikte. motosikletle ilgili bi seyler tafsiye edecek bir aşamada olmasamda yasadıgım tecrubeleri sizlerle paylasmaktan memnunluk duyarim. Ayrica fotografcilikla ilgili istenilen bir soruyu ayrıntılı bir seykilde cevaplayarak yardimci ola bilirim.
bu kadar yeterli bence de
her kese hayırlı sürüşler!!!Hoşgeldin, hayırlı olsun makine, tekerine taş değmesin. 
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RocnCan
28.Ekim.2017, 20:57
Hoşgeldin birader
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.