PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung GV 250 Şanzuman

Militan
28.September.2017, 20:38
Selamın Aleyküm

Kocaeliden GV 250 alıp geldim 2 gün önce yoldayken eski motorumda vites biraz sert geciyordu , bu motorda tam alışamadığm için biraz sert yüklendm haliyle sıkıntı cıkarttı .

Vites boşa atmıyor sadece boşa geçmiyor kalkarken vurdurarak calıstırıyorum :D bide vites ayaklığını elimle bile rahat hareket ettirebiliyorum. Bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi

CELİL
28.September.2017, 20:43
Merhaba Tuna GV ler boşa zor geçer makinanın yağ değişim zamanı gelmişse boşa girmemezlik olabilir

Militan
29.September.2017, 10:11
Abi sanzumana biraz sert yüklendim ses geldi dedim kesin gitti sanzuman , debriyaja basmadan vitesi elimle yukarı aşağı cok rahat oynatıyorum . Motor boşa gecmiyor ama viteste oluyor vurdurunca calısıyor , kendiliğinden boşa atmada olmuyor aceba balatadan mı oldu sanzumanı dağtmadı mı diye düşünüyorum ama bakalım

CELİL
29.September.2017, 11:55
Abi sanzumana biraz sert yüklendim ses geldi dedim kesin gitti sanzuman , debriyaja basmadan vitesi elimle yukarı aşağı cok rahat oynatıyorum . Motor boşa gecmiyor ama viteste oluyor vurdurunca calısıyor , kendiliğinden boşa atmada olmuyor aceba balatadan mı oldu sanzumanı dağtmadı mı diye düşünüyorum ama bakalım

inşallah sıkıntılı bir durum yoktur debriyaj ayarına bak tam ayırmazsa yine bu durum olabilir kolay gelsin