Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 250 almayı düşünüyorum.
Anatolim
05.October.2017, 19:20
Herkese merhaba raptor riders ailesi daytona 250 bakıyorum bütçem 7-7.5 civarı sahibindende baktığım kafama yatan birtane motor var fakat hayatımda ilk defa motor alıcam o yüzden tecrübem hiç yok motor istanbul kartalda oralara yakın birisi varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ? veya bakmaya gittiğimde özellikle şunlara şunlara dikkat etmen gerekiyor dediğiniz şeyler varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
MErtugrulK
05.October.2017, 23:22
Alternatif olarak ilgilenirsen hocam; 476059836 ilan no.
Oguzhan2616
06.October.2017, 00:13
kardeşim öncelikle RR ailesine hoşgeldin ilk motorun olacağı için acele etme biraz bekle RR ailesiyle biraz daha tanış aile içi bir motor alman daha iyi olur çünkü buradaki adamlar motoru bi ulaşım aracı olarak değilde gerçekten bağlı bi şekilde kullanıyorlar ve bakımlarını yağını suyunu aksatmıyolar bende yakın zaman da istanbul RRdan ibrrahim abimden bi daytona aldım saolsun bana çok yardımcı oldu dediğim gibi yaparsaan eminim sağlam bi makine alırsın imşallah:)
Ömer
06.October.2017, 09:22
Can aramıza hoş geldin.
Bazı kalpazanların Raptor Riders üyesi olduklarını söyleyip hatta grupta yönetici vs. adı altında bir dönem görev yaptıklarını söyleyerek satış yapmaya çalıştıkları bizlere de ulaşıyor.
Sağlam araştır, bilenler zaten sana elinden gelen kolaylığı sağlayacaktır. Perşembe günleri Anadolu yakası toplantılarına katıl. Oradaki abilerin kardeşlerinle tanış onlar sana yardımcı olurlar.
Aldıktan sonra da aramızda olman dileğiyle şansın bol olsun...
Murat Kemah
06.October.2017, 13:18
Özel mesaj attım kardeşim, ilgilenmezsen bile davetim geçerli. Bekleriz.8)
Bypale
06.October.2017, 14:12
Can merhaba. Kartaldaki makina için anadolu yakasındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır. En azından seni bir ustaya yönlendirir. Satıcı gerçekten motoruna kefilse beşiktaş ali usta yada sefaköy ahmet ustaya yönlendir. Servisler en doğruyu söyler. Bunun dışında forumdaki arkadaşlar paylaşmışlar zaten onlarıda değerlendirebilirsin. Tanıdık bildik olması kafan rahat anlamına gelir. Yazılanları dikkate al. Keşke seni daha yakından tanısaydık. Şimdi hiç bunları düşünmezdin. 8)
Zafer
06.October.2017, 14:21
kardeşim hoş geldin tavsiyeleri dinlemeni şiddetle öneriyorum en inş. kısa surede kavusursun gönlündeki motora.
Oğuzhan Ocak
06.October.2017, 14:30
Yazilabilecek olanları yazmışlar zaten bana da şimdiden hayırlı olsun demek düşer :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
06.October.2017, 14:37
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8824676/detay/
ilan kodu : 488824676
bizim guruptan satılık ilanı . forumda başlığı var zaten bir incelersin...
Gönlündeki makinaya kavuşman dileği ile .....
Anatolim
07.October.2017, 02:03
Hepinize teşekkür ederim haftalık buluşmalara sürekli gelicem diyorum her seferinde işim çıkıyor gelemiyorum ama önümüzdeki hafta büyük ihtimalle katılacağım buluşmaya sanırım yüzyüze konuşmak daha faydalı olacak burdan yazıp destek olanlarada çok çok teşekkür ederim
Zafer
07.October.2017, 08:47
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8824676/detay/
ilan kodu : 488824676
bizim guruptan satılık ilanı . forumda başlığı var zaten bir incelersin...
Gönlündeki makinaya kavuşman dileği ile .....
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-bakimli-model-yukseltmek-icin-satilik-488824676/detay
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.