PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara +1, Ben Ali YENİAY.

newmoon06tr
13.October.2017, 20:50
RAPTOR RİDERS forum üyelerine Ankara’dan selamlar.

Ben Ali YENİAY, 47 yaşında, çiçeği burnunda asker emeklisiyim. Eryaman’da ikamet ediyorum. 17 yaşından beri hayalini kurduğum makinama bu platform ve bu platformdaki arkadaşlarım sayesinde 1.5 yıl önce kavuştum. RR 250E-6C Daytona kullanıcısıyım.

2014 den beridir forum üyesi olup, 2016 Ocak-Temmuz aralığı Ankara RR Teşkilatında yer aldım. Bir yılı aşkın süredir, Ankara’da kayda değer bir oluşum ve hareketin olmadığını ve artık üzerimizdeki ölü toprağı atmamızın zamanının geldiği kanaatindeyim. Aramızdaki uzak kilometrelere rağmen; dostluğu, güveni, kardeşliği, yardımlaşmayı ve paylaşımı ilke edinmiş RAPTOR RİDERS motosiklet grubunun ve aynı zamanda ANKARA RR teşkilatının bir ferdi olmak için aranızdayım.

Tüm Raptorlara selamlar.

*Bu konu, RAPTOR RİDERS Yönetiminin bilgisi dahilinde açılmıştır.

FouL
13.October.2017, 21:14
Ali abi Seni biliyor ve tanıyoruz.. Yeni arkadaşlarımızda tanışmış oldun yeniden.. çok isterdim 2017 Festivallerde yüzyüze tanişmayi fakat bazı nedenlerle olmadı..seneye kısmetse.. umuryorum Ankara düzen tertibi oluşturursuz.. Tekrardan aramıza hoşgeldiniz..

aycanblmts
13.October.2017, 21:15
Hoş geldin hayırlı olsun.

newmoon06tr
13.October.2017, 21:20
Ali abi Seni biliyor ve tanıyoruz.. Yeni arkadaşlarımızda tanışmış oldun yeniden.. çok isterdim 2017 Festivallerde yüzyüze tanişmayi fakat bazı nedenlerle olmadı..seneye kısmetse.. umuryorum Ankara düzen tertibi oluşturursuz.. Tekrardan aramıza hoşgeldiniz..

murat kardeşim selamlar.
temennilerin için teşekkürler, sen ne dersen oluyor, bende seni hatırladım ve unutmadım, "abi ......lara takıl bir aya makinayı alırsın"" demiştin, aynen öyle olmuştu. ankaradan kendilerini tanıtan arkadaşlar benim samimi arkadaşlarım, nasip olursa seneye seninle yüz yüze tanışmayı bende isterim. şimdilik hoşçakal

Rc_ali
13.October.2017, 21:33
Ali abi sen zaten burdaydın, geri dönüşün hayırlı olsun seninde :) , birlikte teker döndermenin keyfini aldık bi kere ,

newmoon06tr
13.October.2017, 21:36
Ali abi sen zaten burdaydın, geri dönüşün hayırlı olsun seninde :) , birlikte teker döndermenin keyfini aldık bi kere ,

Alican inşallah hep birlikte yürümeye devam ederiz, birlikteliğimiz hepbirlikte daim olur.

Hasan Yeşilırmak
13.October.2017, 21:44
Merhaba Ali abi bende ankaralıyım 2 senedir izmirdeyim arasıra geliyorum hepinizle tanışmak isterim görüşmek dileğiyle :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
13.October.2017, 21:47
Merhaba Ali abi bende ankaralıyım 2 senedir izmirdeyim arasıra geliyorum hepinizle tanışmak isterim görüşmek dileğiyle :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim her zaman bekleriz, görüşelim

nedemek
13.October.2017, 22:04
Ali abi tekrar hoş geldin RR teşkilatlarının her ilde hareketlenmesi inan bizleri heyecanşandırıyor. Tekerine taş değmesin 8)

Oğuzhan Ocak
13.October.2017, 22:06
Tekrardan hosgeldin abi :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
13.October.2017, 22:13
Ali abi tekrar hoş geldin RR teşkilatlarının her ilde hareketlenmesi inan bizleri heyecanşandırıyor. Tekerine taş değmesin 8)

teşekkür ederim ibrahim, dostluklarımız daim olması dileğiyle.

newmoon06tr
13.October.2017, 22:14
Tekrardan hosgeldin abi :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim oğuzhan..

Patriot
13.October.2017, 22:15
Ali abim tekrardan hoşgeldin İzmir'e de çik gel baş tacisin ;)

newmoon06tr
13.October.2017, 22:21
Ali abim tekrardan hoşgeldin İzmir'e de çik gel baş tacisin ;)

ülkü senin canını yerim, çok teşekkür ederim çömezim benim. Aralık ta bir kaç günlüğüne ordayım.

downoflight
13.October.2017, 22:37
Aramız hoşgeldin abi :)

ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zafer
13.October.2017, 22:46
Ali abi Aramız tekrardan hoşgeldin :)

newmoon06tr
13.October.2017, 23:08
Aramız hoşgeldin abi :)

ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim caner

newmoon06tr
13.October.2017, 23:09
Ali abi Aramız tekrardan hoşgeldin :)

teşekkürler zafer..

CELİL
13.October.2017, 23:43
Merhaba Ali tekrar aramıza hoş geldiniz :) 8)

newmoon06tr
13.October.2017, 23:52
Merhaba Ali tekrar aramıza hoş geldiniz :) 8)

Başkanım teşekkür ederim, dostluğumuzun daim olması dileğiyle.

acryvz
14.October.2017, 01:16
Yaştaşım aramıza hoşgeldin , 40 ndan sonra azanlar kulübünde artık 46 lıyız .. bize herşey serbest ;)

Oguzhan2616
14.October.2017, 02:28
tekrardan aramıza hoşgeldin abi:)

Anıl DEMİRSOY
14.October.2017, 02:31
Ali abi aramıza tekrardan hoşgeldiniz. Güzel sürüşler ve etkinliklerde görüşmek üzere.

Bypale
14.October.2017, 09:40
Ali abi aramıza tekrar hoşgeldiniz. 8)

centaur
14.October.2017, 10:23
Merhaba Ali Abi;
Ankara başkentimiz olmasının dışında büyük bir metropol ve orada ailemizin ilerleyen dönemde resmi bir teşkilatını görmek bizlere gurur verecektir. İnşallah senin önderliğinde Ankara yeniden toplanır ve eski kalabalık günlerine kavuşur. RR Eskişehir olarak atacağınız her adımda sizlere destek olmak için yanınızda olacağımızı da buradan belirtmek isterim. Yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle; tekrar hoşgeldiniz abi..

Ekrem Özdemir
14.October.2017, 10:50
Ali abi öncelikle tekrar hoşgeldiniz.
Ankara'da güzel bir grup oluşturmanız dileğiyle.

newmoon06tr
14.October.2017, 12:49
Yaştaşım aramıza hoşgeldin , 40 ndan sonra azanlar kulübünde artık 46 lıyız .. bize herşey serbest ;)

Acar teşekkür ederim. Yaş ortalamamız şu an 40 üzeri, allah sonumuzu hayır etsin..

newmoon06tr
14.October.2017, 12:50
Ali abi aramıza tekrardan hoşgeldiniz. Güzel sürüşler ve etkinliklerde görüşmek üzere.

Anıl teşekkür ederim

newmoon06tr
14.October.2017, 12:51
tekrardan aramıza hoşgeldin abi:)

Oğuzhan çok teşekkürler.

newmoon06tr
Ali abi aramıza tekrar hoşgeldiniz. 8)

Uğur teşekkür ederim kardeşim.

Ali ÜNVERDİ
Ali adaşım tekrar merhabalar. Artık ayağa kalkma zamanı geldi sanırım başarılı çalışmalar diliyorum.İyi bir Ankara grubu olur inşallah temeller atılmış hayırlı olsun.

newmoon06tr
14.October.2017, 12:54
Merhaba Ali Abi;
Ankara başkentimiz olmasının dışında büyük bir metropol ve orada ailemizin ilerleyen dönemde resmi bir teşkilatını görmek bizlere gurur verecektir. İnşallah senin önderliğinde Ankara yeniden toplanır ve eski kalabalık günlerine kavuşur. RR Eskişehir olarak atacağınız her adımda sizlere destek olmak için yanınızda olacağımızı da buradan belirtmek isterim. Yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle; tekrar hoşgeldiniz abi..

İlker merhaba,
öncelikle senin canını yerim kardeşim benim. güzel temennilerin için teşekkür ederim, telefonumu biliyorsun, bu taraflara yolun düşerse mutlaka ara beni. Eskişehir RR teşkilatının bu günkü toplantısında iyi vakit geçirmenizi diliyorum, arkadaşlara çok selamlar.

newmoon06tr
14.October.2017, 12:58
Ali adaşım tekrar merhabalar. Artık ayağa kalkma zamanı geldi sanırım başarılı çalışmalar diliyorum.İyi bir Ankara grubu olur inşallah temeller atılmış hayırlı olsun.

Adaşım/abim/kardeşim güzel temennileriniz için teşekkürler, sizlerin hoşgörüsü ve manevi desteğiniz sayesinde inşallah aranıza katılacağız. selamlar

newmoon06tr
14.October.2017, 12:59
Ali abi öncelikle tekrar hoşgeldiniz.
Ankara'da güzel bir grup oluşturmanız dileğiyle.

Ekrem, yüzü güleç kardeşim,
temennilerin için teşekkür ederim.

HelmettolgA
14.October.2017, 13:29
Aramiza hoşgeldiniz:Rockn Roll:

Bahadır
14.October.2017, 16:47
Aramıza tekrar hoşgeldin abi.En kısa zamanda güzel bir ekip olmanız dileğimle :)

Ömer
14.October.2017, 19:42
Ali tekrar hoş geldin. Ankara'yı normale dönüştürme işi sizlerde. Bu zorlu yolda kolaylıklar dilerim.

WOLF
14.October.2017, 23:32
ali abi hoşgeldiniz. en kısa zamanda tanışmak dileği ile

bjorngelotte
15.October.2017, 01:19
Hoş geldin abi hayırlı olsun.

Patriot
15.October.2017, 11:41
ülkü senin canını yerim, çok teşekkür ederim çömezim benim. Aralık ta bir kaç günlüğüne ordayım.
4 gözle bekliyorum abim :)

newmoon06tr
15.October.2017, 12:10
Hoş geldin abi hayırlı olsun.

ali abi hoşgeldiniz. en kısa zamanda tanışmak dileği ile

Ali tekrar hoş geldin. Ankara'yı normale dönüştürme işi sizlerde. Bu zorlu yolda kolaylıklar dilerim.

Aramıza tekrar hoşgeldin abi.En kısa zamanda güzel bir ekip olmanız dileğimle :)

Aramiza hoşgeldiniz:Rockn Roll:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

alibaba07
15.October.2017, 14:36
Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aidikurt
15.October.2017, 15:35
Ali kardeşim telefonda uzunca konuştuk burdanda aramıza tekrar hoş geldin diyorum. Her zaman yanınızdayız ; bir ihtiyaç olursa cep telefonumu biliyorsun araman yeterli.

newmoon06tr
15.October.2017, 20:07
Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali kardeşim telefonda uzunca konuştuk burdanda aramıza tekrar hoş geldin diyorum. Her zaman yanınızdayız ; bir ihtiyaç olursa cep telefonumu biliyorsun araman yeterli.

Çok teşekkür ederim. Ankara'dan selamlar

Birkan Bozkuş
16.October.2017, 09:09
Ali abicim tekrar hoş geldin ve Ankara için attığın bu adım için kendi adıma teşekkür ederim :Rockn Roll:

emreozkok
16.October.2017, 09:44
Ali abi tekrardan hosgeldin.Yollarda ve forumda aktif olmaniz dilegiyle.Ruzgar seninle olsun..[emoji106]

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spue
16.October.2017, 10:07
Ali kardeşim selamlar,
Kolay gelsin, emeğine çabana, zamanına ve öz verine şimdiden teşekkürler. Her şey gönlüne ve gönlümüze göre olsun.8)

CaNeR
16.October.2017, 10:53
Aramıza yeniden hoşgeldin ali abi, seni tekrardan aktif olarak aramızda görmek güzel 8)

newmoon06tr
16.October.2017, 13:38
Aramıza yeniden hoşgeldin ali abi, seni tekrardan aktif olarak aramızda görmek güzel 8)

Ali abi tekrardan hosgeldin.Yollarda ve forumda aktif olmaniz dilegiyle.Ruzgar seninle olsun..[emoji106]

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali abicim tekrar hoş geldin ve Ankara için attığın bu adım için kendi adıma teşekkür ederim :Rockn Roll:

Hissettirdiğiniz yakınlıktan ve temennilerinizden dolayı çokteşekkür ederim.

newmoon06tr
16.October.2017, 13:41
Ali kardeşim selamlar,
Kolay gelsin, emeğine çabana, zamanına ve öz verine şimdiden teşekkürler. Her şey gönlüne ve gönlümüze göre olsun.8)

Süleyman abim, öncelikle sizinle tanıştığıma, karşılıklı oturup görüşmemizden dolayı çok mutluyum. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim.

denizyoruk
16.October.2017, 14:36
Ben malesef Geçmişinizi bilmiyorum kaldıki yeniyim :) Geridönüşlerin en güzeli olmuş belliki :) cok cok selam hoşgeldiniz!

Mehmet Üstünbaş
16.October.2017, 17:26
Komutanım hoş geldin. Tekerine taş değmesin.

newmoon06tr
18.October.2017, 00:44
Komutanım hoş geldin. Tekerine taş değmesin.

Ben malesef Geçmişinizi bilmiyorum kaldıki yeniyim :) Geridönüşlerin en güzeli olmuş belliki :) cok cok selam hoşgeldiniz!

Hoşbulduk, Çok teşekkür ederim, Ankara'dan selamlar.

newmoon06tr
20.October.2017, 20:52
Ankara RR Teşkilatını oluşturmak adına, atmış olduğumuz adımda; bizleri hoşgörü ile karşılayan, yazdıkları yorumlarla samimiyetlerini bizlere yansıtan;

* BAŞKAN ve KURUCU BAŞKANımıza,

* İstanbul Anadolu Yakası sorumlusu SÜLEYMAN abi, yardımcısı CANER ve Anadolu Yakası RR üyelerine,
* İstanbul Avrupa Yakası Sorumlusu ALİ abi, yardımcısı UĞUR ve Avrupa Yakası RR üyelerine,
* Eskişehir İl Teşkilatı Sorumlusu Meslektaşım/Kardeşim İLKER ve Eskişehir RR Üyelerine,

sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Falcon07
21.October.2017, 13:39
RR ailesine hoşgeldin abi tekerin düz bassın rüzgarın bol olsun[emoji111]️

TURKCELL T80 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi