PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursadan Selamlar ...

Can Saatçıoğlu
22.Ekim.2017, 17:35
Merhaba arkadaşlar adım Can Bursa Uludağ Üniversitesinde Veteriner Fakültesi öğrencisiyim , yaşım 20.DD250e9 model RR kullanıyorum okuldan vakit buldukça sürmeye çıkıyorum.Metal müzik dinliyorum..Bir sonraki motorumun spyder:hastayız: olmasını umut ediyorum hepinize iyi günler diliyorum8)

nedemek
22.Ekim.2017, 17:42
Can selam, Bursa'dan aramıza hoş geldin. Bursa'da ikamet edip Eskişehir teşkilatında olan arkadaşlarımız var yazını görür görmez seninle iletişime geçeceklerdir zaten 8) bu arada dibine kadar ben de metal dinliyorum :Rockn Roll:

yollarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle 8)

Can Saatçıoğlu
22.Ekim.2017, 17:44
Can selam, Bursa'dan aramıza hoş geldin. Bursa'da ikamet edip Eskişehir teşkilatında olan arkadaşlarımız var yazını görür görmez seninle iletişime geçeceklerdir zaten 8) bu arada dibine kadar ben de metal dinliyorum :Rockn Roll:

yollarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle 8)

Hoşbulduk iletişime geçmelerini dört gözle bekliyorum .. :) Bundan sonra daha aktif olmaya başlayacağım müsait olduğum sürece..

downoflight
22.Ekim.2017, 18:19
Aramıza hoşgeldin, Oğuzhan en kısa sürede seninle irtibata geçecektir :)

Can Saatçıoğlu
22.Ekim.2017, 18:30
Aramıza hoşgeldin, Oğuzhan en kısa sürede seninle irtibata geçecektir :)

merhaba hoşbulduk..

Oguzhan2616
22.Ekim.2017, 18:33
Kardesim aramiza hosgeldin bende bursada oturuyorum eskisehire gidip geliyorum buradaki bulusmalara katiliyorum cok keyifli vakit geciriyoruz en yakin bulusmaya beraber katilmak isterim bursada gorusup yuzyuze konusabiliriz

HTC Desire 300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaba07
22.Ekim.2017, 19:05
Aramıza hoşgeldin

FouL
22.Ekim.2017, 19:36
Bursadan can RR Forumlarına hoşgeldiniz..

Oğuzhan Ocak
22.Ekim.2017, 19:46
Kardeşim aramıza hoşgeldin bende Bursa'da yaşıyorum Bursa da bir teşkilat olmaması sebebiyle Eskişehir teşkilatına bağlıyız suan seni de aramizda görmekten memnuniyet duyarız benimle 05458520848 nolu telefondan iletişime geçebilirsin :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
22.Ekim.2017, 22:13
Can aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

Tolga Öncel
22.Ekim.2017, 22:22
Can hoşgeldin aramıza tekerin düz bassin

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zafer
22.Ekim.2017, 22:23
RR Ailesine hos geldin can

acryvz
22.Ekim.2017, 22:36
Can aramıza hoş geldin , Bursa ve Eskişehir zaten yazmış irtibatlarını , onlardan kopmaz , toplantılarına gidersen inan çok şey kazanırsın .... ( bu arada kesinlikle metal dinlemiyorum 😂😂😂 )

newmoon06tr
22.Ekim.2017, 22:48
Can, RR ailesine hoş geldin, tekerin düz bassın.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Akkuzuluoglu
22.Ekim.2017, 22:53
Can kardeş hosgeldin 🤙

Atlıgezgin
22.Ekim.2017, 23:59
Merhaba arkadaşlar adım Can Bursa Uludağ Üniversitesinde Veteriner Fakültesi öğrencisiyim , yaşım 20.DD250e9 model RR kullanıyorum okuldan vakit buldukça sürmeye çıkıyorum.Metal müzik dinliyorum..Bir sonraki motorumun spyder:hastayız: olmasını umut ediyorum hepinize iyi günler diliyorum8)Can, hoş geldin.

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
23.Ekim.2017, 12:24
Can aramıza hoş geldin...

Can Saatçıoğlu
23.Ekim.2017, 12:25
Teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum , Bursadakiler ile en yakın zamanda görüşme dileği ile

Falcon07
23.Ekim.2017, 14:10
Aramıza hoşgeldin can forumda vr yollarda aktif olman dileğiyle. Umarım gönlündeki makineyede kavuşursun[emoji869]

TURKCELL T80 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spue
23.Ekim.2017, 14:24
Can,
aramıza hoş geldin. Umarım ve dilerim gönlündeki makineye kavuşursun. 8)
Forum ve yollarda aktif olman dileği ile.

Can Saatçıoğlu
23.Ekim.2017, 15:03
Hosbulduk arkadaslar abiler samimiyetiniz icin tesekkur ediyorum umarim birgun birlikte surebiliriz...

gorkemYılmaz
23.Ekim.2017, 16:10
Rr ailesine hoşgeldin. Umarim spyderina kavusursun.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WOLF
23.Ekim.2017, 16:13
selam Can aramıza hoşgeldin

denizyoruk
23.Ekim.2017, 18:11
Can aramıza hoşgeldin tekerin düz bassın umarım istediğin Motor ve motorlara kavuşursun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

centaur
23.Ekim.2017, 18:39
Can Merhaba;

Motor,yollar ve metal türevleri.. Bunlar dünyanın en iyi karışımıdır.. Spyder a niyetliymişsin,tavsiye ederim, yolları daha bi'ayrı hissetme şansın olur. Bu arada buluşmalarımıza bekleriz. Bursa'dan iki kardeşimiz var ve bizim için çok değerliler. Yapış onlara, seni asla yolda bırakmazlar.
Buluşmalar kadar forumda aktif olmakta bizim için önemli bir nitelik.. Buradaki samimiyete şahit oldukça sen de aynısını düşünmeye başlayacaksın. RR Ailesi ve bu yollar bir ev ise bu evin mutfağı,beslendiğimiz yer forumdur. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin.. En kısa zamanda bekliyoruz seni..

CELİL
23.Ekim.2017, 19:01
Merhaba Can Bursa' dan aramıza hoş geldin 8)

Can Saatçıoğlu
24.Ekim.2017, 00:10
Can Merhaba;

Motor,yollar ve metal türevleri.. Bunlar dünyanın en iyi karışımıdır.. Spyder a niyetliymişsin,tavsiye ederim, yolları daha bi'ayrı hissetme şansın olur. Bu arada buluşmalarımıza bekleriz. Bursa'dan iki kardeşimiz var ve bizim için çok değerliler. Yapış onlara, seni asla yolda bırakmazlar.
Buluşmalar kadar forumda aktif olmakta bizim için önemli bir nitelik.. Buradaki samimiyete şahit oldukça sen de aynısını düşünmeye başlayacaksın. RR Ailesi ve bu yollar bir ev ise bu evin mutfağı,beslendiğimiz yer forumdur. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin.. En kısa zamanda bekliyoruz seni..

cok tesekkur ediyorum guzel mesajiniz icin en kisa zamanda gorusmek dilegi ile

Can Saatçıoğlu
24.Ekim.2017, 00:10
Merhaba Can Bursa' dan aramıza hoş geldin 8)
hocam tesekkur ediyorum hosbulduk

Oguzhan2616
24.Ekim.2017, 00:43
Kardesim ben yazmistim da eklemek istedim musait oldugun yakin bi zaman da gorüsup konusmak isterim[emoji4]

Can Saatçıoğlu
24.Ekim.2017, 17:43
Kardesim ben yazmistim da eklemek istedim musait oldugun yakin bi zaman da gorüsup konusmak isterim[emoji4]

usta bende cok memnun oldum bursada neredesin? uludağ üniversitesindeysen uygun bir ders arasında görüşebiliriz

bozbirbaykus
25.Ekim.2017, 15:37
Can hoşgeldin aramıza forumdaki ilk meslektaşımı bulmuş oldum sayende. Herhangi bir konuda dilediğin zaman rahatsız edebilirsin. Forumda aktif olman dileğiyle :)

Merhaba arkadaşlar adım Can Bursa Uludağ Üniversitesinde Veteriner Fakültesi öğrencisiyim , yaşım 20.DD250e9 model RR kullanıyorum okuldan vakit buldukça sürmeye çıkıyorum.Metal müzik dinliyorum..Bir sonraki motorumun spyder:hastayız: olmasını umut ediyorum hepinize iyi günler diliyorum8)

emreozkok
25.Ekim.2017, 17:47
Can aramiza hosgeldin.forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle.tekerine tas degmesin...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Saatçıoğlu
26.Ekim.2017, 10:30
Can hoşgeldin aramıza forumdaki ilk meslektaşımı bulmuş oldum sayende. Herhangi bir konuda dilediğin zaman rahatsız edebilirsin. Forumda aktif olman dileğiyle :)

çok güzel bir mesleğimiz var okuması biraz zor ama :cheesy: sınıf kaçtı sizin?

Can Saatçıoğlu
26.Ekim.2017, 10:30
Can aramiza hosgeldin.forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle.tekerine tas degmesin...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler hoşbuldum 8)

Rc_ali
26.Ekim.2017, 20:27
Can kardeşim Ankaradan selamlar🤘

Atlıgezgin
26.Ekim.2017, 21:56
cok tesekkur ediyorum guzel mesajiniz icin en kisa zamanda gorusmek dilegi ileCan hoş geldin. Kazasız belasız sürüşler tekerine taş değmesin.

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasandik
28.Ekim.2017, 00:30

Bursa’dan yeni kullanıcıyım ben de. Muhtemelen sen de görükledesindir. Şuan şehir dışındayım. Bursaya döndüğümde iletişim kurup birlikte yol yapmak isterim.

Can Saatçıoğlu
29.Ekim.2017, 11:26
Bursa’dan yeni kullanıcıyım ben de. Muhtemelen sen de görükledesindir. Şuan şehir dışındayım. Bursaya döndüğümde iletişim kurup birlikte yol yapmak isterim.

Tabi ki sınavlarım bittikten sonra keyifle eşlik edebilirim , görükledeyim bende.

nedemek
29.Ekim.2017, 16:58

Hasan selam, forum kuralları gereği tüm yeni üyelerimizi ilk mesajlarında kendilerini tanışma bölümü altında bir başlık açarak tanıtmalarını bekliyoruz böylece biz de seni daha iyi tanıma şansı buluruz. Hassasiyetin için şimdiden teşekkürler