Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldan herkese selamlar

BerkS
28.October.2017, 01:19
Herkese selamlar 21 yaşındayım Yıldız Teknik Üniversitesinde öğrenciyim , küçüklükten süregelen cruiser sevdamı artık faaliyete dökmeye karar vererek aranıza katılmayı hedefliyorum. En yakın zamanda DD250e 9 alarak sizlere katılacağım , herkese iyi sürüşler en yakın zamanda görüşmek üzere.

nedemek
28.October.2017, 01:31
adaş selam, raptorriders motosiklet grubu forumuna hoş geldin. umarım gönlüde yatan makinaya tez zamanda kavuşursun.

her hafta Avrupa yakası olarak Avcılar'da buluşuyoruz aşağıda paylaştığım ilk linkten haftalık buluşmaları takip edebilirsin
http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php/46-Haftalik-Bulusmalar
bu ikinci link de geçtiğimiz haftanın buluşma başlığı örnek olarak incelemen için
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/14602-25102017-RR-Istanbul-Avrupa-Yakasi-Haftalik-Bulusma

motoruna kavuşunca yollarda ama her şeyden önce ana kalemiz forumda aktif olman dileğiyle 8):Rockn Roll:

bozbirbaykus
28.October.2017, 01:39
Hoşgeldin aramıza :)

BerkS
28.October.2017, 01:57
Hoş bulduk arkadaşlar en yakın zaman da beraber yolları eskitiriz umarım

Oğuzhan Ocak
28.October.2017, 02:04
hoşgeldin kardeşim yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...

acryvz
28.October.2017, 02:26
Aramıza hoş geldin Berk , gönlündeki makinaya kavuşmanı dilerim ...

FouL
28.October.2017, 10:47
Berk Hoşgeldin aramıza.. Yeni makinanı alınca fotoğraflarınıda paylaşmanı bekliyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

CELİL
28.October.2017, 11:11
Merhaba Berk aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun 8 )

Bahadır
28.October.2017, 11:39
Hoşgeldin Berk. Umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun.

BerkS
28.October.2017, 12:08
Şunu da sormak istiyordum bu arada unutmuşum dd250e 9-9b modellerinde inanılmaz fiyat farkları var yani kendi içlerinde 2006 model iki tane dd250e9 arasında bile 2 bin lira oynuyor bu motorların 2. Elinde şuan için uygun ortalama fiyat nedir Bilgi verebilir misiniz?:cheesy:şimdiden teşekkürler8)

spue
28.October.2017, 12:11
Berk,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur ve gönlünce rotalarda sorunsuz, rüzgarı bol sürüşler yaparsın. 8)

spue
28.October.2017, 12:17
Şunu da sormak istiyordum bu arada unutmuşum dd250e 9-9b modellerinde inanılmaz fiyat farkları var yani kendi içlerinde 2006 model iki tane dd250e9 arasında bile 2 bin lira oynuyor bu motorların 2. Elinde şuan için uygun ortalama fiyat nedir Bilgi verebilir misiniz?:cheesy:şimdiden teşekkürler8)

Berk,
makineni almadan önce mümkünse bir avrupa yakası (buluşma avcılar) veya anadolu yakası (buluşma kadıköy) toplantısını katıl, sormak istediğin tüm sorulara ve daha fazlası bilgiye sahip olursun. Tüm arkadaşlarımız sana bu konuda yardımcı olacaktır. buradan yazacağımız şey sorunun tam karşılığı olmayabilir.

alibaba07
28.October.2017, 15:59
Aramıza hoşgeldin

Ömer
28.October.2017, 16:45
Berk aramıza hoş geldin, en kısa sürede gönlünde yatana kavuşman dileğiyle...

aycanblmts
28.October.2017, 16:46
Berk hoş geldin gönlündeki makinaya kavuşman dileğimle.

Jaspers
28.October.2017, 18:08
Berk, aramıza hoş geldin.
http://www.raptorriders.com.tr/forums/member.php/7510-alperbulut
Alper'de yıldız teknikte okuyor. Onada 1 ay önce 6C aldık dilersen tanışabilirsin forumdan mesaj atarak. Toplantılara katılıp daha fazla tecrübeli insanlardan fikir almanın çok yararı olacaktır. Umarım kısa sürede istediğin motora kavuşursun.

BerkS
28.October.2017, 18:16
Berk, aramıza hoş geldin.
http://www.raptorriders.com.tr/forums/member.php/7510-alperbulut
Alper'de yıldız teknikte okuyor. Onada 1 ay önce 6C aldık dilersen tanışabilirsin forumdan mesaj atarak. Toplantılara katılıp daha fazla tecrübeli insanlardan fikir almanın çok yararı olacaktır. Umarım kısa sürede istediğin motora kavuşursun.
Çok sağol Alper'e de özelden mesaj attım şimdi ilk toplantıya katılmak için gün sayıyorum zaten bir an önce hem tanışmak hem de kafamdaki tüm soruları sizlere danışmak istiyorum 8)

HelmettolgA
28.October.2017, 18:43
Aramıza hoşgeldin kardeşim.......

Zafer
28.October.2017, 19:34
Berk aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun. KARDEŞİM

Oguzhan2616
28.October.2017, 22:48
Aramiza hosgeldin kardesim

HTC Desire 300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RocnCan
29.October.2017, 22:39
Hoşgeldin kardeş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaan tokyol
30.October.2017, 00:21
Aramiza hos geldin umarim en kisa zamanda hayaline ulasirsin :)

BerkS
30.October.2017, 00:44
Herkese çok teşekkürler hoş bulduk umarım en yakın zamanda motorum ile aranızda olucam 8)

Bypale
30.October.2017, 07:15
Berk aramıza hoşgeldin. Dilerim kısa sürede motoruna kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

Mehmet A.
30.October.2017, 10:52
Senden birkaç saat önce gelmiş biri olarak bana da sana hoşgeldin demek düşer :)
Hoşgeldin...

CaNeR
01.November.2017, 09:51
Aramıza hoşgeldin berk gönlündeki motora kavuşman dileğiyle 8)

centaur
01.November.2017, 18:45
Merhaba Berk;
Regal motorlarla ilgili forumda epeyce döküman var. Bunları incelemek aklına koyduğun model ile ilgili epeyce fikir sahibi yapacaktır seni.. Lakin birebir kullanıcıları ile yada daha önce kullanmış arkadaşlardan bilgi almak için muhakkak buluşmalara katılmalısın. İçindeki sevdayı yabana atmadığın iyi olmuş. Satın aldığın şey sadece bir motor olmayacak çünkü aynı zamanda bir yaşam tarzına sahip olacaksın.

Buluşmalara önem verdiğimiz kadar forumda aktifliğe de önem veriyoruz. Aktif olmak; bu aileye saygı duyma biçimimiz. Aynı zamanda arkadaşlarla kaynaşmanın da en iyi usulü.. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..

batebay
01.November.2017, 19:06
Kardeşim hosgeldin,en kisa zamamda gorusmek dileğiyle [emoji1605]

BerkS
01.November.2017, 20:28
Merhaba Berk;
Regal motorlarla ilgili forumda epeyce döküman var. Bunları incelemek aklına koyduğun model ile ilgili epeyce fikir sahibi yapacaktır seni.. Lakin birebir kullanıcıları ile yada daha önce kullanmış arkadaşlardan bilgi almak için muhakkak buluşmalara katılmalısın. İçindeki sevdayı yabana atmadığın iyi olmuş. Satın aldığın şey sadece bir motor olmayacak çünkü aynı zamanda bir yaşam tarzına sahip olacaksın.

Buluşmalara önem verdiğimiz kadar forumda aktifliğe de önem veriyoruz. Aktif olmak; bu aileye saygı duyma biçimimiz. Aynı zamanda arkadaşlarla kaynaşmanın da en iyi usulü.. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
cevabın için çok teşekkürler dökümanları fark etmemişim bu bilgi için de çok teşekkürler , yarın İstanbul buluşması var herhangi bir sorun çıkmazsa ona katılacağım orada da tüm arkadaşlarla tanışmak ve fikir almak istiyorum , tekrardan hoş bulduk.

BerkS
01.November.2017, 20:33
Kardeşim hosgeldin,en kisa zamamda gorusmek dileğiyle [emoji1605]

Yarın ki buluşma da görüşürüz umarım :Rockn Roll: