PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya Ereğliden herkese selam. Ek olarak spyder arıyorum.

emrhnayd
30.October.2017, 17:27
Arkadaşlar kısa bir süredir aranızdayım, en genç üyelerinizdenim sanırım 18 yaşındayım. Uzun zaman sizinle kalacak olduğum görünüyor. Samimiyetiniz, yardımlaşmanız vs zaten biliyorum ve böyle bir toplulukta bulunmaktan gurur duyacağım. Fakat öncelikle bana bi dd250 e-10 bulmamda yardımcı olur musunuz? 2012 Model ve üstü, masrafsız bir motor arıyorum. Ekipmanda da mt revenge ve prohel colombia düşünüyorum. 5 yıldır elektrikli bisikletle başlayıp, 125 znu vs tecrübelerimin yanında sürekli grup halinde gezdiğimden yüzlerce km mct 250 ve bajaj avenger tecrübem oldu. Hiçbir zaman apaçi gibi kullanmadım şükür, ekipmanım hep tam oldu.
Yaz döneminde spyder'ı 40 dk filan sürme şansım oldu ve maşanın uzun olmasının getirdiği dezavantaj olan dönüşleri hissettim fakat bir süre dikkatle kullanıldığında alışılacağına inanıyorum. 187 Boyum ve 75 kilom var. Bu motorun üstünde sırıtmıyorum neyse ki.
Diyeceğim o ki ne olduğu belli olmayan insanlardan almaktansa raptorriders ailesinden almak benim için avantaj olacak, şu an spyder 250'sini satmak isteyen, satan birilerini tanıyanlar varsa yardımınızı bekliyorum.
Tekrar herkese selamlar, şimdiden teşekkürler :)

nedemek
30.October.2017, 17:55
Emirhan öncelikle RR forumuna hoş geldin 8) kask olarak ben MT Revenge kullanıyorum ses konusu ya da rahatlık açısından memnunum tek sorun koyu renk vizör bulamıyorsun.. güneşin yerden yansıdığı ya da direkt karşıdan geldiği durumlarda ciddi problem oluyor.. umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin tez zamanda :Rockn Roll:

CELİL
30.October.2017, 18:03
Merhaba Emirhan Konya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki spyder 'e kavuşursun forumda satan arkadaşlar var 8)

Tolga Öncel
30.October.2017, 18:09
Dostum aramıza hoş geldin umarım kısa sürede istediğin makinaya kavusursun

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrhnayd
30.October.2017, 18:16
Kask konusunda zaten gözlük kullanan biriyim, haliyle numaralı güneş gözlüğüm de her zaman yanımda oluyor. Kaska gözlük takmaya zaten alışığım, o kaskta da güneşli zamanlarda kendi gözlüğümle hallederim :)
Şimdiden ortamın sıcaklığını alıyorum, işte bu ya :)

Zafer
30.October.2017, 18:19
Merhaba Emirhan Konya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki spyder 'e kavuşursun forumda satan arkadaşlar var 8)

Yeni motorumu almış bulunmaktayım. Yeni bir başlıkla oradan yazarım.

Bu arada Spyder hala satılık, ilan günceldir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1221167/detay/

Gurup üyelerinin ayrıcalığı bakidir.

aramıza hoş geldin kardeşim.

acryvz
30.October.2017, 18:19
Emirhan aramıza hoşgeldin ...
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/14573-Satilik-Spyder-DD250E-10.html
bu ilana bir bak istersen bizden bir arkadaşın ....

FouL
30.October.2017, 19:32
Aramıza hoşgeldin Emirhan.. işallah Gönlündeki makinaya kavuşursun biranönce..

alibaba07
30.October.2017, 21:12
Aramıza hoşgeldin. İnşallah istediğin gibi bir motor bulursun. .

Ben de motorumu satıyorum ilgilenirsen. Satmaya çok istekli değilim ancak maddi sikintilardan dolayı bi süreliğine ucuz bir motor ile takilacagim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-2015-trafige-cikisli-sorunsuz-temiz-493912784/detay

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
31.October.2017, 00:20
Emirhan aramıza hoşgeldin, en kısa sürede hayallerine kavuşman dileğiyle...

Ömer
31.October.2017, 08:41
Emirhan hoşgeldin aramıza. En kısa sürede gönlündeki motora kavuşman dileğiyle şansın bol olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gorkemYılmaz
31.October.2017, 10:51
Aramiza hosgeldin. Umarim spyderina kavusup nice kilometreler yaparsin.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet A.
31.October.2017, 10:56
Hoşgeldin Emirhan :)

spue
31.October.2017, 11:00
Emirhan,
hoşgeldin, dilerim gönlündeki makineye kavuşur, keyifli sürüşler yaparsın.8)

CaNeR
01.November.2017, 09:50
Aramıza hoşgeldin emirhan, forumda motorunu satmak isteyenler başlığında güncel motorsikletleri görebilirsin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

Oğuzhan Ocak
02.November.2017, 15:07
Aramıza hoşgeldin bro gönlündeki makinaya kısa süre de kavuşursun umarım forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle:)

kaan tokyol
02.November.2017, 15:24
Aramiza hos geldin :Rockn Roll:

centaur
03.November.2017, 17:51
Merhaba;
Aile içerisinde satılık spyder lar var.. Onları değerlendirmeni tavsiye ederim. Forumda aktif olmak bu aileye saygı duyma biçimimiz.. Yeni katılan tüm arkadaşlardan da bu saygıyı bekliyoruz. İnşallah en kısa sürede motoruna kavuşursun dostum. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..

emrhnayd
04.November.2017, 02:39
Herkese çok teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için, forumda aktif olma konusunda şu an için eksik kalacağım çünkü hayatımın devamını belli edecek bi sınavım var. Hergün sistem değişiyor siz de az çok biliyorsunuzdur. Sınav döneminde aktiflik konusunda dürüst olarak söylüyorum çok aktif olamam mesela üç gün önce girmişim sanırım aşağı yukarı 3 günde filan ancak girebilirim. Forumdaki motorlar benim de önceliğimdi fakat aile konusunda destek alamadım bu duruma.
Son durum merak edenler için de büyük ihtimalle salı günü Eskişehirden motoru alacağım, Konya Ereğliye getirme konusunda otobüs, kamyon vs bi çözüm yolu bulmak üzereyiz. Hali hazırda kamyoncular ulaştığımız ama kamyonu arka planda bırakmak istiyorum.
Eskişehir'deki güvenilir usta meselesini eskişehir il sorumlumuza mesaj atarak öğrenmeliyim sanırım.
Herkese tekrar teşekkürler :)

centaur
04.November.2017, 16:51
Emirhan konuştuğumuz gibi planlayalim. Gelmeden bir gün önce haber vermen yeterli.. RR Eskişehir 'in kapıları bu ailenin tüm fertlerine sonuna kadar açık..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkMacros
06.November.2017, 09:17
Hoşgeldin kardeşim :)

emrhnayd
06.November.2017, 22:39
Arkadaşlar son durum belirteyim, bu gece 4 5 gibi Eskişehir'e babamın arkadaşından ödünç aldığı hyundai h100 panelvan tipi araçla yola çıkacağız. Eskişehir'de satıcıyla buluştuktan sonra Eskişehir il sorumlusu İlker abimle önerdiği tamircide görüşeceğiz. Yarın sıkıntı çıkmazsa spyderla ailemize bir motor eklemiş olacağız. Burdan İlker abiye de teşekkürlerimi sunuyorum. İşi olmasına rağmen ilgileniyor. :)
Ayrıca Ereğli, Adana yolunda. Konyadan giderken Niğdeye varmadan mola verebileceğiniz (Niğde'den büyük) bir ilçe. Herhangi bir şekilde yolu bu tarafa düşen, bir ihtiyacı olan olursa yöneticilere mesaj atıp bana numaramdan ulaşabilirler.

centaur
07.November.2017, 13:52
Hayırlı olsun bro :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171107/ab1a53e59796e0ffeaab3fff4f7fcfd7.jpg

Mehmet A.
07.November.2017, 14:37
Hayırlı olsun. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.

Mehmet A.

spue
07.November.2017, 14:43
Hayırlı olsun, Emirhan, sorunsuz ve gönlünce rotalarda sürüşler dilerim.

Ömer
07.November.2017, 14:59
Hayırlı olsun, keyifle kullanman dileğiyle.

Hayırlı olsun bro :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171107/ab1a53e59796e0ffeaab3fff4f7fcfd7.jpg

CELİL
07.November.2017, 16:22

Emirhan yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)

Oguzhan2616
07.November.2017, 20:42
dostum yeni makinan hayırlı olsun tekerine taş değmesin

Kalona
07.November.2017, 23:56
Murat usta mı o fotğraftaki :D

emrhnayd
08.November.2017, 02:43

Herkese çok teşekkürler, Ilker abi sağolsun yardımcı oldu. An itibariyle Ereğli'de evdeyim. Gece 1.30da gürül gürül gezebileceğim bir şehir olmadığı için yarın sabahı dört gözle bekliyorum :)

Oğuzhan Ocak
08.November.2017, 03:31
Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)

centaur
08.November.2017, 09:29
Herkese çok teşekkürler, Ilker abi sağolsun yardımcı oldu. An itibariyle Ereğli'de evdeyim. Gece 1.30da gürül gürül gezebileceğim bir şehir olmadığı için yarın sabahı dört gözle bekliyorum :)

Baban ile konuştuk. Fedakar ve seni seven bir babaya sahipsin. Üzmemek lazım :) Artık sadece baban değil RR Ailesi olarak biz de senden üniversitede güzel bir bölüm bekliyoruz 8)