Orijinalini görmek için tıklayınız : Önerilerinizi bekliyorum
BerkS
09.November.2017, 11:46
Herkese iyi günler , dün ki buluşma da sohbet ederken almak istediğim Regal Raptor 250 Classic hakkında bu işlerin içinde yollardır bulunan arkadaşlar ve abiler bana bu motorun biraz cüsse olarak ufak gelebileceğini söyledi. Hala Classic almayı düşünüyorum tabii ama boyuma uygun bişeyler önerirseniz en azından biraz araştırırım ve aklımda bulunmuş olur. Boyum 1.92 kilo 80 bide bütçem 6 bin lira aşağı yukarı hafiften oynayabilir şimdiden herkese çok teşekkürler. :Rockn Roll:
Bypale
09.November.2017, 12:29
Herkese iyi günler , dün ki buluşma da sohbet ederken almak istediğim Regal Raptor 250 Classic hakkında bu işlerin içinde yollardır bulunan arkadaşlar ve abiler bana bu motorun biraz cüsse olarak ufak gelebileceğini söyledi. Hala Classic almayı düşünüyorum tabii ama boyuma uygun bişeyler önerirseniz en azından biraz araştırırım ve aklımda bulunmuş olur. Boyum 1.92 kilo 80 bide bütçem 6 bin lira aşağı yukarı hafiften oynayabilir şimdiden herkese çok teşekkürler. :Rockn Roll:
Kardeşim. 250 cc ile başlayacağın makinalar genelde cc leri itibariyle hep küçük cüsseye sahipler. Bunlar arasında daytona ve spyder cüsse olarak en iri makinalar. Ve boyuna kilona yakışacaktır. Tabiki göreceli bir kavram bu. Önce senin oturduğundaki hissiyat çok önemli. Ben öneririm sen gider hsyosıngu beğenirsin mesela. Olabilir. Şuda varki. 6 binlira civarı spyder yada daytona bulmak zor şu günlerde. O yüzden üzerine bimiktarr daha eklemen gerekebilir. Tabi bütçeni iyi ayarlaman gerek. Yoksa .Ekipman eksiğini gider önce. Daha sonra uygun bütçeye göre makina araştır. Git gözünle gör. Üzerine otur. Çünkü hissiyat önemli bi etken. Hayırlısı olur inşallah.
Birkan Bozkuş
09.November.2017, 12:34
Dostum biraz sık kendini ve alabiliyorsan daytona yada spyder al derim boyun ve kilona daha uygun makinalar grupta satılık bir kaç spyder var belki fiyatta anlaşabileceğin ve geçmişini bildiğin bir makina olması senin için faydalı olur derim8)
Bahadır
09.November.2017, 13:31
Senin boyunda birisi için ben de spyder öneririm ama bütçeni en azından 10 bin liraya çıkarman gerekir :(
DarkMacros
09.November.2017, 14:16
İlk Makinem Daytonaydı Hatta tek makinem oydu :D Hala unutamıyorum efsane bir makinaydı. 1.84 boy 97 Kilo
kadirercan
09.November.2017, 14:18
Berk selam benim ilk motorum spyder duruyor hala ilana koymadım. Dilersen görüşebiliriz fiyat konusunda düşündüğün fiyata yakına vericem ben de, numaramı özelden gönderiyorum.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
downoflight
09.November.2017, 14:55
Berk selamlar. 250 klasikler şuanki 150 liklerle birebir aynı boyut ve şekil olarak. Eğer 250 göremezsen 150 lik bir makina görebilirsin deneme açısından :)
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslantürk34
09.November.2017, 15:08
Benim boyum 1.83 spyder en uygunu geldi bana
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Ocak
09.November.2017, 17:14
Dostum makinanın üzerine oturduğun da tamam bu dediğini al güzelliktir yakışmasıdır bunlar göreceli bir kavram tabiki ama sana emsallerine göre daha iri makinalar daha iyi durur diye düşünüyorum. Alırken de grup içinden almak senin için hem maddi hem manevi rahatlık sağlayacaktır.
BerkS
10.November.2017, 01:04
Abiler hepinize çok teşekkürler yarın hayırlısıyla ekipmanlarımı alıcam sonra da en yakın zaman da makinayı çözeceğim daha çok başınızı ağrıtıcam yani şimdiden kusura bakmayın :cheesy:
BerkS
10.November.2017, 23:49
Bugün ekipmanlarımın bir kısmını almış bulunmaktayım. Kask olarak Givi Sniper 50.4 mat siyah aldım mont olarakta ilkbahar ve yaza uygun Bering Tyler mont aldım birde 4Riders eldiven. Hepsi renk ve uyum açısından tam istediğim gibi oldu kalite olarakta araştırdım ve başlangıç için ortalama üstü kalitede olduklarını gördüm sizlerin de yorumlarını almayı çok isterim.
MErtugrulK
11.November.2017, 20:13
Kardeşim. 250 cc ile başlayacağın makinalar genelde cc leri itibariyle hep küçük cüsseye sahipler. Bunlar arasında daytona ve spyder cüsse olarak en iri makinalar. Ve boyuna kilona yakışacaktır. Tabiki göreceli bir kavram bu. Önce senin oturduğundaki hissiyat çok önemli. Ben öneririm sen gider hsyosıngu beğenirsin mesela. Olabilir. Şuda varki. 6 binlira civarı spyder yada daytona bulmak zor şu günlerde. O yüzden üzerine bimiktarr daha eklemen gerekebilir. Tabi bütçeni iyi ayarlaman gerek. Yoksa .Ekipman eksiğini gider önce. Daha sonra uygun bütçeye göre makina araştır. Git gözünle gör. Üzerine otur. Çünkü hissiyat önemli bi etken. Hayırlısı olur inşallah.
1.98 boy ve 100 kg ile Daytona 250 kullanıyordum. Mesaj atmışsın, dönüş yaptım. Telefon numaramdan ulaşabilirsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.