PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

BerkS
17.November.2017, 21:27
Herkese iyi akşamlar biliyorsunuz şu aralar motorsiklet arıyorum yarın Kadıköy tarafında da Sahibinden üzerinden görüştüğüm birinin motorunu görmeye gideceğim Regal Raptor 250 Klasik. Malumunuz çok anlamıyorum henüz ilk motorum olucak bu sebeple yarın müsait olup gelip motora bakıp anlayabilecek biri var mıdır benimle birlikte bunu sormak istedim (gelecek kişi için gün boyu çaylar benden)

spue
17.November.2017, 21:37
Berk,
bütün arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olmaya çalışır. ancak bazılarımız öğleye kadar çalışıyor. Keşke bir saat verseydin. ilan nosunu ve mekan bilgileri de gerekli tabiki belki bildiğimiz bir makinedir.

BerkS
17.November.2017, 21:43
Berk,
bütün arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olmaya çalışır. ancak bazılarımız öğleye kadar çalışıyor. Keşke bir saat verseydin. ilan nosunu ve mekan bilgileri de gerekli tabiki belki bildiğimiz bir makinedir.
Pardon Süleyman abi unutmuşum sahibinden ilan no:414644657 saat için haber bekliyor benden , bende burdan yardımcı olabilecek çıkarsa saati ona göre ayarlamayı düşündüm yer olarakta Kadıköy sınırları içinde o da ortak uygun bir nokta seçilir