PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14.000 bütçe chopper [emoji23] arıyorum !!!

Tolga Öncel
21.November.2017, 15:56
Eskişehir teşkilatının sayın ben gülü Tolga Öncel olarak ehliyetime kavuşmuş ve motosikletime adım adım ilerlemekteyim bana 14 bin civarına kadar onerebileceginiz neler var öğrenmek istedim yardımlarınızı esirgemeyin lütfen [emoji9]

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Ocak
21.November.2017, 16:19
Kardeşim şimdiden hayırlı olsun daytona yada spyder en uygun motorlar bence bu fiyatlar için :)

Ömer
21.November.2017, 16:26
Tolga şimdiden girmiş olduğun yolda başarılar dilerim. Zorlu süreç.

Bu arada güvenlik ekipmanı içinde bu bütçe mi, yoksa ekipman için ayrı bir bütçe oluşturdun mu?

acryvz
21.November.2017, 17:46
Hayırlı olsun ....
Önce forumdaki arkadaşlarımızın satış ilanlarına bakmanı öneririm ....

Tolga Öncel
21.November.2017, 17:54
Tolga şimdiden girmiş olduğun yolda başarılar dilerim. Zorlu süreç.

Bu arada güvenlik ekipmanı içinde bu bütçe mi, yoksa ekipman için ayrı bir bütçe oluşturdun mu?Güvenlik ekipmanlarını halledicem abi bı şekilde...

Mehmet A.
21.November.2017, 18:09
Güvenlik ekipmanlarını halledicem abi bı şekilde...

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNacizane tavsiyem "halledecem bir şekilde" değilde önce ekipman parası ayarlaman senin için iyi olur. Çünkü motoru aldıktan sonra ufal tefek çıkacak düzeltmeler iyileştirmeler sana para harcatır.
Şahsen önce ekipman parasını ayarladım sonra motoru düşündüm. Kimine göre idareten kimine göreyse orta halli toplam ekipman tutarı 2000 TL.

Duruma göre değerlendir. 10 bin yada 11 bin civarı motora bakıp ekipmanını da almış olursun.

O zaman şansın bol olsun sıkıntısız bir motor alasın güle güle kullanasın [emoji106][emoji106] şimdiden hayırlı olsun [emoji106][emoji106][emoji106]

Mehmet A.

erenk
21.November.2017, 21:42
Düşünürsen benim spyderım satılık sahibinden.com da ilan numarası: 495657622
Satılık kısmında da ilan mevcut.

nedemek
21.November.2017, 22:51

halledicem bir şekilde diye bir durum yok ekipman %10000000000 zorunlu dostum belki bir kere belki iki kere ihtiyacın olacak o anda da tam olarak olmalı 8)

umarım gönlüne göre bir makina bulursun :Rockn Roll:

Tolga Öncel
21.November.2017, 22:55
halledicem bir şekilde diye bir durum yok ekipman %10000000000 zorunlu dostum belki bir kere belki iki kere ihtiyacın olacak o anda da tam olarak olmalı 8)

umarım gönlüne göre bir makina bulursun :Rockn Roll:Haklısın abi önce ekipman da heyecanlıyım işte anlıyor musun [emoji3][emoji3]

Mehmet A.
21.November.2017, 23:50
Heyecan iyidir hayata tat katar. Ama ekipmanlı heyecan olsun [emoji12]

Mehmet A.

bozbirbaykus
22.November.2017, 00:32
İlk motorun olacak sanırım değil mi ?

Tolga Öncel
22.November.2017, 00:37
İlk motorun olacak sanırım değil mi ?Aynen

Ömer
22.November.2017, 10:24
Tolga naçizane tavsiyem. Bu işini biraz daha kolaylaştırmak amaçlıdır.
Önce bütçene göre model yılı eski bir japon mu, yoksa daha genç bir Çin üretimi bir motor mu tercih edeceksin? Buna karar vermen lazım.
Bu seni ciddi ölçüde mesafe almaya sevk edecektir.
Kriterlerini buna göre belirlersen sürekli git gel yaşamaktan kurtulur sonuç odaklı araştırma ve tercih yaparsın.
Çin konusunda tercih önceliğin Regal olsun, ikinci el ve sağlamlık olarak en çok tercih edilen her zaman destek alabileceğin bir markadır.

bozbirbaykus
22.November.2017, 17:55
Aslında 14 bin TL pek düşük bir bütçe değil. Bu kış sezonunda iyi bir araştırma ile güzel bir makine alabilirsin. Lakin ilk motorun olacağını gözönünde bulundurursak sen yine de bu motosiklette acemiliğini atacağını unutma derim :)

Tolga Öncel
22.November.2017, 18:31
Aslında 14 bin TL pek düşük bir bütçe değil. Bu kış sezonunda iyi bir araştırma ile güzel bir makine alabilirsin. Lakin ilk motorun olacağını gözönünde bulundurursak sen yine de bu motosiklette acemiliğini atacağını unutma derim :)Zaten 2000 civarı ekipmana ayircam abi öyle düşünüyorum suan

Mehmet A.
22.November.2017, 18:33
Zaten 2000 civarı ekipmana ayircam abi öyle düşünüyorum suan

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSana kucak dolusu sevgiler [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Mehmet A.

utkuoktem
16.December.2017, 00:18
dostum samsun'dan selamlar 2015 model 250 daytona motosikletimi satıyorum şuanda nakite ihtiyacım olduğu için uygun fiyattan vericem şuanda satabilirsem düşünürsen ilan no: 503644672

Zafer
16.December.2017, 13:58

kardeşim harlısı olsun acar abiye katılıyorum aile içinden bilindik motor alman senin icin daha iyi olacaktır. ve aile icinde ömer abimizin spydrı var satlık. tabiki bizimkisi tavsiye son karar mercisi sensın.

BerkS
16.December.2017, 16:32
Öncelikle hayırlı olsun ehliyetin senin adına çok sevindim. Belirttiğin fiyat aralığında rahatlıkla temiz daytona ve spyder bulabilirsin bende kısa bir süre önce buradaki abilerimin arkadaşlarımın yardımıyla motoruma kavuştum , herkesin bana ilk önerisi önce ekipman oldu bende “hallolur bir şekilde” diye düşünüyordum ancak gerçekten motoru aldıktan sonra ekstra harcamalar çıkıyor ve kafanda kurduğun planı bozuyorsun bunu yapmamanı öneririm önce ekipmanları alarak önünü çok daha rahat görebilir ve motoru aldıktan sonra çıkabilecek harcamaları da daha kolaylıkla aşabilirsin. Yanlış bilmiyorsam Motomax tekrardan %50 indirime girecek yoğun talep sebebiyle burayı takip ederek orta seviyenin biraz daha üstü ; kask , mont , eldiven , bot ve pantalonu ortalama 1200-1300 liraya alabilirsin kolaylıkla. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle şimdiden hayırlı olsun. 8)

Edit : motomax indirimi başlamış internet sitesi üzerinden bir bak istersen, birde gören olursa böyle haberlerin paylaşıldığı bir başlık vardı aradım taradım bulamadım biri lütfen oraya da bu bilgiyi eklesin ekipman alacak arkadaşların işine yarar.

Rc_ali
16.December.2017, 20:17
Şimdiden hayırlı olsun, kazasız keyiflisürüşlerlerinin paylaşımlarını görmek dileğiyle :)