Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. Viteste Tekleme Yapıyor
Can Saatçıoğlu
27.November.2017, 20:41
Merhaba RR ailesi..Bu problem çarşamba ortaya çıktı motoru 2. vitese atınca tekleme yapıyor önceden böyle bi problem yoktu agresifte kullanmıyorum evden okula gidiyorum sadece oda 3-4 km falandır en fazla.Motorcuya götürdüm hilallerde problem olabilir dedi yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım.Yaptırmazsam bir problem yaratırmı ileride 2. vitesi kullanmıyorum mümkün olduğunca.Teklemeyide sürekli yapmıyor ilk atışımda bi tekliyor sonra yapmıyor bazen hiç yapmıyor bazen arka arkaya yapıyor anlayamadım gitti.Ne yapsam karar veremedim , maliyet ne kadar çıkar usta en az 600 tutar falan dedide.
DarkWolf
27.November.2017, 21:07
abi ben çok anlamıyorum da usta abilerim daha iyi bilir benim bildiğim kadarıyla yani regali araştırırken almak için bir kaç forumda ve vlog da dediğin problemi okuyup dinledim sadece ilk seferde yapıyorsa aslında şanzımanla alakalı bir problem değil diyorlardı havanın gittikçe soğuması etkili oluyormuş daha çok bir gün sabah çalıştırıp biraz bekleyip yola çıkmayı denesene belki problem ortadan kalkar boşu boşuna 600 tln gitmesin
CELİL
27.November.2017, 22:28
Merhaba Can hilallerin görevi vites geçişlerinde dişlilerin yerini değiştirmek yani makine sorunsuz vitese geçiyorsa sorunun hilallerden olması biraz zor
Senin sıkıntı ateşleme veya karbüratörden olabilir bence makinayı başka ustaya göster 8)
bozbirbaykus
28.November.2017, 04:30
Anlattığın olay sanki viteslerden çok karbüratör sıkıntısı gibi geldi bana da. Başkanın da dediği gibi hilallerden olacağını sanmıyorum :)
Can Saatçıoğlu
28.November.2017, 13:20
anladim baska ustaya bi gotureyim o zaman bugun..karburatoru temizledi ama devam ediyor
downoflight
29.November.2017, 01:55
anladim baska ustaya bi gotureyim o zaman bugun..karburatoru temizledi ama devam ediyor
Kış için karbüratörün ince ayarını da yaptırırsan faydası olabileceğini düşünüyorum. Bursa'da bulunan Oğuzhan ile iletişime geçersen sana yardımcı olabilir Bursa'da olduğu zamanlardan birinde.
centaur
29.November.2017, 16:38
Can Merhaba;
Bursa'da isen motoru yetkili servisine götür. Kendisi gerçekten profesyonel hizmet veren ve bilgili bir usta.. Oğuzhan ile irtibata geç. O sana servisle ilgili gerekli bilgiyi verecektir.Kolay gelsin..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can Saatçıoğlu
30.November.2017, 10:17
evet oyle yapmaya karar verdim bir baksinlar..tesekuur ederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.