Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden Merhaba Ank dan selamlar
Greywolf
06.December.2017, 00:28
Herkese merhabalar
Daha once Ank grubunda iken simdi nekadar oldugunu bile hatirlayamadigim bir sure once grubun dagilmasi ile RR den ayrilan eski bir uyeyim. Ank da olusmakta olan ve gittikce canlanan yeni olusumun ilk hareketlendigi ve organize olmaya ( AliRR kardesimin en basta gayretiyle) basladigi donemde ailevi sebeplerden dolayi foruma ve toplantilara onlarla ayni zamanda katilamadim. Kisa surede takip ettigim kadari ile yeni yeni arkadaslar gelmis cok da guzel olmus. Ben bu gruptan, forumdan ayrilirken arkadaslara ben RR den ayrilirsak baska bir mc ye veya foruma uye olmam demistim. Netekim de olmadim. RR ailesine de donerken baska, yeni, diger gibi sifatlarini kullanmayacagim icin kendimi sozumden donmus olarak hissetmiyorum. Eski uye adim dbxerdem dir. Celil ve Alper baskana ve de tum onceden tanimis oldugum motor sevdalisi arkadaslara selam olsun. Simdilik vaktinizi daha fazla almadan kazasiz belasiz mutlu surusler ve gunler dilerim.
Greywolf !
nedemek
06.December.2017, 00:32
o zaman tekrar hoş geldin diyor ve Ankara ekibinin sizlerin sayesinde tekrar canlanacağı için sizinle beraber heyecanlandığımızı belirtmek istiyorum 8) tekerine taş değmesin :Rockn Roll:
Tolga Öncel
06.December.2017, 01:17
O zaman yeniden hoşgeldiniz
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
06.December.2017, 01:32
Merhaba Erdem Ankara Ali'nin öncülüğü ve tüm arkadaşların desteği ile tekrar kuruluyor sende aramıza tekrar hoş geldin 8)
acryvz
06.December.2017, 01:36
Yine yeni yeniden hoşgeldiniz ....
newmoon06tr
06.December.2017, 01:45
Erdem foruma ve aramıza hoşgeldin. Ankara yı canlandırmak için çıktığımız bu yolda, bizimle aynı şarkıyı söyleyen herkesle yoldostu/yolarkadaşı olmak için buradayız. Senin de bu arkadaşlarımızdan birisi olduğunu bilmeni isterim. Ankaranin bu soğuk dondurucu havasında vaktini ayırıp bizimle birlikte olmak isteyen birisi, damarlarında motosiklet zehrini almış, gerçek bir dosttur. İlk buluşmamızda aramızda olman dileğiyle, tekrar hoşgeldin.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
06.December.2017, 02:18
Aramıza tekrardan hoşgeldin abi. :) 8)
Mehmet A.
06.December.2017, 07:17
O zaman size buradan da hoşgeldiniz [emoji106][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
kurt
06.December.2017, 09:00
Abi foruma ve aramıza tekrardan hoş geldin, ilk buluşmada buluşmak gidermek dileğiyle.
CaNeR
06.December.2017, 10:08
Merhaba aramıza tekrar hoşgeldin erdem abi 8)
RocnCan
06.December.2017, 10:32
Ankaraya selamlar Memleketimi 1 yıldır görmüyorum ne acı [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Punisher45
06.December.2017, 10:45
Aramıza tekrar hoş geldin abi.. 8)
FouL
06.December.2017, 10:50
Hoşgeldiniz..
centaur
06.December.2017, 11:20
Merhaba Erdem Abi;
Yeniden hoşgeldin. RR Ankara yapılanıyor.. Vakit kaybetmeden aralarındaki yerini almalısın :)
Oğuzhan Ocak
06.December.2017, 13:15
Tekrardan hoşgeldin abi :) :)
Greywolf
06.December.2017, 13:36
Celil Başkan teşekkurler.
Greywolf
06.December.2017, 13:38
Tum RR ailesine teşekkur ederim.
DarkWolf
06.December.2017, 16:16
hoşgeldin abi tekrar aramıza inşallah güzel bir RR ekibi olcaz ankarada
Rusgarguler
06.December.2017, 23:56
Hoşgeldin abi, ilk buluşmada görüşmek üzere 🤘🤘
alibaba07
07.December.2017, 11:05
Aramıza hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raci06
07.December.2017, 13:33
Merhaba , .hoşgeldin. bende 1 ay once katıldım gruba . pazar günü tanışmak umuduyla..
RACİ
Zafer
09.December.2017, 14:33
Aramıza tekrardan hoşgeldin abi belki tanişmişizdir ama malaesef hatırlayamadım inş birgün tanışmak nasıp olur. gecici bir sureligine elazıgdayım sesona kadar dönemezsem ist motorumu getirmeyi planlıyorum buraya inş. o zaman ziyaretinize gelmeyi düşünüyorum.
Rc_ali
12.December.2017, 08:38
Abim hoşgeldin :))
Ömer
12.December.2017, 10:44
Erdem tekrar hoş geldin aramıza, ama sen zaten bizimleymişsin :) :Rockn Roll:
RocnCan
13.December.2017, 10:43
Hoşgeldin
Atlıgezgin
13.December.2017, 22:54
Herkese merhabalar
Daha once Ank grubunda iken simdi nekadar oldugunu bile hatirlayamadigim bir sure once grubun dagilmasi ile RR den ayrilan eski bir uyeyim. Ank da olusmakta olan ve gittikce canlanan yeni olusumun ilk hareketlendigi ve organize olmaya ( AliRR kardesimin en basta gayretiyle) basladigi donemde ailevi sebeplerden dolayi foruma ve toplantilara onlarla ayni zamanda katilamadim. Kisa surede takip ettigim kadari ile yeni yeni arkadaslar gelmis cok da guzel olmus. Ben bu gruptan, forumdan ayrilirken arkadaslara ben RR den ayrilirsak baska bir mc ye veya foruma uye olmam demistim. Netekim de olmadim. RR ailesine de donerken baska, yeni, diger gibi sifatlarini kullanmayacagim icin kendimi sozumden donmus olarak hissetmiyorum. Eski uye adim dbxerdem dir. Celil ve Alper baskana ve de tum onceden tanimis oldugum motor sevdalisi arkadaslara selam olsun. Simdilik vaktinizi daha fazla almadan kazasiz belasiz mutlu surusler ve gunler dilerim.
Greywolf !Hoşgeldin hocam
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RocnCan
15.December.2017, 00:01
Tekrar hoşgeldin kardeş
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.