Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar yeni ikinci ailem :)
huseyinsanli
09.Aralık.2017, 04:21
Öncelikle herkese merhabalar. Çocukluktan beri hayalim olan chopper sevdama Regal Raptor DD150-E2 ile başlamış bulunmaktayim. Aslen bursaliyim ama çanakkalede öğrenciyim ve şuan canakkalede yaşıyorum. Çanakkalede bir teşkilatımız varmi varsa katilmak istiyorum..
LG-D690 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
09.Aralık.2017, 05:13
Hüseyin aramıza hoşgeldin ..... ( sabah sabah uyku tutmadı seni herhalde :) )
Aktif toplantı yapan Çanakkalede yok ama Foruma üye olan vardır ve belki senin bu yazını görüp iletişime geçerler ...
İstanbul Anadolu ve Avrupa , Eskişehir , Ankara , İzmir ve Antalyada aktif toplantı yapan guruplarımız var , forumu takip edersen görürsün ...
Ben Çanakkaleliyim ... Eğitiminde başarılar .... tekerine taş değmesin ...
Mehmet A.
09.Aralık.2017, 08:07
Hoşgeldiniz [emoji106][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
FouL
09.Aralık.2017, 08:13
Hoşgeldin..
SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
09.Aralık.2017, 10:47
Merhaba Hüseyin; Çanakkale'den aramıza hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
Çanakkale'den arkadaşlarımız var ama aktif bir ekibimiz yok.8)
Kalona
09.Aralık.2017, 10:56
Hayırlı olsun :) kazasız belasız inşallah [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BerkS
09.Aralık.2017, 10:57
Aramıza hoş geldin Hüseyin tekerine taş değmesin 8)
centaur
09.Aralık.2017, 13:14
Merhaba Hüseyin;
Öncelikle motorun hayırlı-uğurlu olsun. Her zaman söylerim, chopper-cruiser sadece bir motor değil yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzı birlik halinde olmayı gerektirir. Aidiyet yada teslim olmak değil kurtlar gibi birlikte hareket etmek ve gücünü özgürlüğe dayalı bir birliktelikten almak.. Bu yüzden doğru yerde olduğunu düşünüyorum -ki sen de doğru yerde olduğuna inanarak güzel bir başlık açmışsın 8)
  Maalesef Çanakkale'de bir teşkilatımız bulunmamakta. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum lakin muhtemelen sen okulu bitirip  Bursa'ya döndüğünde Allah izin verirse ve Üst Yönetimimiz de onaylarsa memleketinde aktif bir teşkilat olacak. Bursa'dan iki değerli kardeşimiz var. RR Eskişehir' de hem teorik & taktik eğitimlerini alıyorlar hem de Bursa için hazırlanıyorlar. 
   O vakte kadar forumda teorik & teknik bilgilerini geliştirebilir , nice arkadaşlarımızla yüzünü hiç görmediğin yoldaşlarınla kaynaşabilirsin. Zira forum bizim için çok ama çok önemli.. Forumda aktif olmak , aktif olma vesilesiyle bu aileye saygı duyma biçimimizdir. Raptor Riders büyük bir ev ve biz de bu evde yaşayan ailenin fertleri isek bu evin mutfağı muhakkak forumdur. Genç ve heyecanlı bir arkadaşımız olduğunu görüyorum ve aktif olacağına inancım tam 8)
   Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle ; aramıza hoşgeldin..
Zafer
09.Aralık.2017, 13:53
RR Ailesine hoş geldin Hüseyin tekerine taş değmesin.
bjorngelotte
09.Aralık.2017, 14:25
Makinen hayırlı olsun.Aramıza hoş geldin
Oğuzhan Ocak
09.Aralık.2017, 15:02
Aramıza hoşgeldin yeni makinanda hayırlı olsun :)
gorkemYılmaz
09.Aralık.2017, 18:47
Ailemize hos geldin motorunla nice kilometrelere
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
huseyinsanli
09.Aralık.2017, 19:38
Merhaba Hüseyin;
Öncelikle motorun hayırlı-uğurlu olsun. Her zaman söylerim, chopper-cruiser sadece bir motor değil yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzı birlik halinde olmayı gerektirir. Aidiyet yada teslim olmak değil kurtlar gibi birlikte hareket etmek ve gücünü özgürlüğe dayalı bir birliktelikten almak.. Bu yüzden doğru yerde olduğunu düşünüyorum -ki sen de doğru yerde olduğuna inanarak güzel bir başlık açmışsın 8)
  Maalesef Çanakkale'de bir teşkilatımız bulunmamakta. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum lakin muhtemelen sen okulu bitirip  Bursa'ya döndüğünde Allah izin verirse ve Üst Yönetimimiz de onaylarsa memleketinde aktif bir teşkilat olacak. Bursa'dan iki değerli kardeşimiz var. RR Eskişehir' de hem teorik & taktik eğitimlerini alıyorlar hem de Bursa için hazırlanıyorlar. 
   O vakte kadar forumda teorik & teknik bilgilerini geliştirebilir , nice arkadaşlarımızla yüzünü hiç görmediğin yoldaşlarınla kaynaşabilirsin. Zira forum bizim için çok ama çok önemli.. Forumda aktif olmak , aktif olma vesilesiyle bu aileye saygı duyma biçimimizdir. Raptor Riders büyük bir ev ve biz de bu evde yaşayan ailenin fertleri isek bu evin mutfağı muhakkak forumdur. Genç ve heyecanlı bir arkadaşımız olduğunu görüyorum ve aktif olacağına inancım tam 8)
   Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle ; aramıza hoşgeldin..Eyvallah abim. Okurken o kadar mutlu oldum ki doğru yerde olduğumun farkına bir kez daha vardım. Eksik olmayın [emoji113]
LG-D690 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaan tokyol
09.Aralık.2017, 22:29
Aramiza hos geldin
nedemek
09.Aralık.2017, 22:58
Hüseyin RaptoRRiders motorsiklet grubunun ana kalesi olan foruma hoş geldin ve yeni motorun hayırlı olsun 8) özellikle İstanbul ekibinden sık sık Çanakkale tarafına yolu düşenlerimiz var özellikle Asos'da kamp yapmayı pek severler ben de ailemin bir bölümü Küçükkuyu'da olduğu için bu sene motorla marmara turu yaparken bir kaç gün orada zaman geçirdim. Havalar düzelip yollara düşünce yine böyle bir planım yine var ki festivaller döneminde mutlaka tercih edebileceğimiz bir rota üzerindesin ;)
yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
spue
09.Aralık.2017, 23:45
Hüseyin,
aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun, sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim.
Rusgarguler
11.Aralık.2017, 13:09
Öncelikle herkese merhabalar. Çocukluktan beri hayalim olan chopper sevdama Regal Raptor DD150-E2 ile başlamış bulunmaktayim. Aslen bursaliyim ama çanakkalede öğrenciyim ve şuan canakkalede yaşıyorum. Çanakkalede bir teşkilatımız varmi varsa katilmak istiyorum..
LG-D690 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAramıza hoşgeldin [emoji869] Makinen hayırlı olsun [emoji869]
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer
11.Aralık.2017, 13:37
Hüseyin hoş geldin. yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullan.
Rc_ali
12.Aralık.2017, 08:37
Hoşgeldin hüseyin aramıza, güzel ve keyifli sürüşler dilerim kardeşim
Bypale
12.Aralık.2017, 09:47
Aramıza hoşgeldin hüseyin 8)
Atlıgezgin
15.Aralık.2017, 09:50
Hüseyin hoşgeldin, tekerine taş değmesin, iyi sürüşler. 
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.