PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : -Tanışma- 31.01.2018 Aileyle ilk buluşma !

zeeynss
01.Şubat.2018, 02:42
Merhaba, ben Zeynel Abidin. İstanbul Avrupa Yakası Silivri'den katılıyorum aranıza. Bu akşam ailenin Avrupa Yakasındaki üyeleriyle tanıştım. Başta Uğur bey olmak üzere samimiyetini esirgemeyen herkese ayrıca teşekkür ederim. Tekrar aynı sofrada toplanmak dileğiyle . .

Kısaca ben;

21 yaşındayım ticaret meslek lisesi muhasebe/finansman bölümü mezunuyum.
Şu an aktif olarak Silivri'de bir otelin muhasebesiyle ilgileniyorum.
2 yıldır motosiklet kullanmaktayım. İlk motorumu 3 ay önce aldım daytona 250, sürüş ve trafik bilgim olsa da kısmen siz büyüklerim kadar yol ve mekanik motor tecrübem yok.
Forumunuzu 3 yıldır takip ediyorum, daytonamı almadan önce sizlerin tecrübelerini okuyarak aldım.
Aranıza Uğur Bey'in aracılığıyla katılmış bulunuyorum.
Kitap okumayı, yemek yapmayı, edebiyatı, müzik ve tiyatro ile ilgilenmeyi en çokta yağmurlu havada sürmeyi severim.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir tekrardan tanıştığımıza memnun oldum . .

Bu akşamki ilk buluşmamız;

Trafik vardı biraz heyecanlıydım ve üşümüştüm :D Kafenin önünde motorları görüp yanlarına park ettim, motorun üstünde ellerimi biraz ısıtıp içeri girdim. Basamakları çıktıkça dahada heyecanlanıyordum :D Sonunda üyelerin bulunduğu yere varabilmiştim. Herkes öyle güzel karşıladı ki sanki uzaktaki akrabalarıma bayram ziyaretindeydim. Bu kadar kekelediğimi hatırlamıyorum : ) Düşündüğümden daha mükemmel bir kitleyle birlikteydim bu akşam. İlk defa tek başıma sürmedim ve hiç yabancılık çekmedim, hepiniz ayrı ayrı güzel insanlarsınız hepinize çok teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum umarım sizler için de öyledir.
Sürç-i lisanımız olduysa affola haftaya yeniden görüşmek dileğiyle hoşçakalın iki tekerle kalın . .

- Zeynel Abidin

Eray Gürman
01.Şubat.2018, 03:30
aramıza hoşgeldin zeynel, bizlerde en az senin kadar tanıştığımıza memnun olduk, dilerizki dostluğumuz sağlam, beraberliğimiz daim olsun. tekerin düz bassın yolun ve farın daima açık olsun

Oğuzhan Ocak
01.Şubat.2018, 03:35
Aramıza hoşgeldin :)

Bypale
01.Şubat.2018, 07:15
Zeynel aramıza birkez daha hoşgeldin. 8)
Kazasız belasız sürüşler. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

centaur
01.Şubat.2018, 07:41
Merhaba Zeynel Abidin;
Öncelikle daytonan hayırlı -uğurlu olsun.. Motor gibisi yoktur. Bu heyecan hiçbir heyecana benzemez. Çünkü içinde saf özgürlük barındırır. Saf özgürlüğü ise taçlandıran , enerjiye çeviren bağlarımızdır. Dün akşam bunu ilk kez tatmışsın. Hayırlı olsun :) Eminim biz güzel bir insan , sen de yeni ,samimi bir aile kazandın.. Allah bozmasın diyelim...

Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..

FouL
01.Şubat.2018, 08:46
araniza hosgeldin.zeynel bizde seni tanidigimiza memnun olduk daim olur isallah

Birkan Bozkuş
01.Şubat.2018, 08:55
Zeynel kardeşim bir kez daha aramıza hoş geldin bizlerde seninle tanıştığımıza memnun olduk yollar da ve forum da aktif olman dileğiyle 8)

bjorngelotte
01.Şubat.2018, 09:16
Hoşgeldin aramıza ��������

aycanblmts
01.Şubat.2018, 09:20
Zeynel hoş geldin. İki teker sevdalısı olunca içimizdeki heyecanın bitmesi mümkün değil. Tekerine taş değmesin.

acryvz
01.Şubat.2018, 10:10
Aramıza hoşgeldin Clark Kent kardeşim ... motorun süper gücün , yeleğin simgen olsun ...

CELİL
01.Şubat.2018, 10:10
Merhaba Zeynel aramıza hoş geldin bizde seni tadığımıza memnun olduk 8)

Ömer
01.Şubat.2018, 11:21
Aramıza hoş geldin Zeynel Abidin.

CaNeR
01.Şubat.2018, 11:41
Aramıza hoşgeldin zeynel forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

nedemek
01.Şubat.2018, 11:42
Zeynel Abidin hoş geldin, motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun 8)

spue
01.Şubat.2018, 11:47
Zeynel,
aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun nazar
Buluşmaya katılım ve yazdıkların için biz teşekkür ederiz. İlk günün heyecanından kekeledim diyorsun ama yazım dilin mükemmel. Ve bu güzelliği forumda her konuda daha fazla yazarak göstermen dileği ile.8)

alibaba07
01.Şubat.2018, 12:06
Aramıza hoşgeldin Zeynel.

BerkS
01.Şubat.2018, 12:08
Aramıza hoş geldin Zeynel , tekerine taş değmesin.

Mehmet A.
01.Şubat.2018, 12:20
Hoş gelişler ola :Rockn Roll:8)

Raci06
01.Şubat.2018, 13:42
Hoş geldin ne iyi ettin. Kazasız sürüşler..

newmoon06tr
01.Şubat.2018, 14:05
Zeynel Raptor Riders'dan hoş geldin, ayrıca ilk gün duygularını açıkça net ifade etmenden dolayı seni tebrik ederim. Farın daima açık, tekerin düz bassın.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi