PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 04/02/2018 Tanışma

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 19:02
Merhaba, ben Uğur Can Yıldırım. İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'den ve Anadolu Yakası Çekmeköy'den katılıyorum aranıza. İki yakayı da yazamın nedeni öğrenciyim ailem anadolu yakasında ben hem okuyup hem çalıştığım için avrupada kalıyorum genellikle ama haftada 2-3 gün anadoluya da geçiyorum.

Kısaca ben;

23 yaşındayım İstanbul Üniversitesinde 4. sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Leventte çalışıyorum.
2 yıldır motosiklet kullanmaktayım. İlk motorumu 1 ay önce aldım daytona 250, sürüş ve trafik bilgim olsa da kısmen siz büyüklerim kadar yol ve mekanik motor tecrübem yok.
Forumunuzu 5 aydır takip ediyorum, daytonamı almadan önce sizlerin tecrübelerini okuyarak aldım.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir tekrardan tanıştığımıza memnun oldum . .

cemre kocakülah
04.Şubat.2018, 19:04
Hoş geldin kardeşim hayırlınolsun motorun tekerin düz bassın :)

CELİL
04.Şubat.2018, 19:07
Merhaba Uğur aramıza hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)

Mehmet A.
04.Şubat.2018, 19:16
Hoşgeldin Uğur artık 2 yakadan da faydalanırsın :D

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 19:22
amin abim cümlemiz için inşallah kazasız belasız sürşler olur :)

BerkS
04.Şubat.2018, 19:33
Hoş geldin Uğur , motorun hayırlı olsun tekerine taş değmesin

zeeynss
04.Şubat.2018, 19:44
Merhaba, ben Uğur Can Yıldırım. İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'den ve Anadolu Yakası Çekmeköy'den katılıyorum aranıza. İki yakayı da yazamın nedeni öğrenciyim ailem anadolu yakasında ben hem okuyup hem çalıştığım için avrupada kalıyorum genellikle ama haftada 2-3 gün anadoluya da geçiyorum.

Kısaca ben;

23 yaşındayım İstanbul Üniversitesinde 4. sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Leventte çalışıyorum.
2 yıldır motosiklet kullanmaktayım. İlk motorumu 1 ay önce aldım daytona 250, sürüş ve trafik bilgim olsa da kısmen siz büyüklerim kadar yol ve mekanik motor tecrübem yok.
Forumunuzu 5 aydır takip ediyorum, daytonamı almadan önce sizlerin tecrübelerini okuyarak aldım.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir tekrardan tanıştığımıza memnun oldum . .

Tanıdık geldi :) Hayırlı olsun hoşgeldin tekerine taş değmesin . .

nedemek
04.Şubat.2018, 19:49
Uğur Can RR forumuna hoş geldin 8) yeni makinan hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın 9) yollarda, forumda ve buluşmalarda altif olman dileğiyle :Rockn Roll:

Rutkay Ediz
04.Şubat.2018, 19:54
Aramıza hoşgeldin Uğur Can. Kazasız belasız sürüşler dilerim.8)

spue
04.Şubat.2018, 20:16
Ugur,
aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun. Sorunsuz ve gönlünce sürüşler dilerim. 8)

FouL
04.Şubat.2018, 20:32
ugurcan resmi olarak hoşgeldin forumumuza işallah haftalık toplantılarımızdada tanışırız.

Ömer
04.Şubat.2018, 20:40
Uğurcan aramıza hoş geldin...

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 21:00
Abi çok haklısn seninkini okudaktan sonra atmak istedim biraz kopyala yapıştır oldu usura bakma. sende hoş geldin cümlemize hazasız belalsız sürüşler
Tanıdık geldi :) Hayırlı olsun hoşgeldin tekerine taş değmesin . .

acryvz
04.Şubat.2018, 21:00
Aramazı hoşgeldin , yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 21:02
hoş buldum çok teşşekkür ederim e tabi elimden geldiğince aktif olmaya çalışacam grup üyeliği bunu gerektirir :)
Uğur Can RR forumuna hoş geldin 8) yeni makinan hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın 9) yollarda, forumda ve buluşmalarda altif olman dileğiyle :Rockn Roll:

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 21:03
kesinlikle o toplantılarda bulunmak isterim detaylı bilgilerine nerden ulaşabilrim
ugurcan resmi olarak hoşgeldin forumumuza işallah haftalık toplantılarımızdada tanışırız.

Captain
04.Şubat.2018, 21:16
Uğurcan aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun buluşmalarda da aramızda görmek isteriz ( forumda buluşmalarla ilgili başlıklar açılıyor ordan öğrenebilirsin detaylı bilgileri 8) )

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 21:29
çok teşekkür ederim. tamamdır buluşmalarla ilgili konu açıldığında takipte olucam
Uğurcan aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun buluşmalarda da aramızda görmek isteriz ( forumda buluşmalarla ilgili başlıklar açılıyor ordan öğrenebilirsin detaylı bilgileri 8) )

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 21:35
937937 bi konuda da bilginizi öğrenmek istiyorum motorumda bulunan gidon şu anda bu ve bu gidonu değişmek sitiyorum spor bar gidon gibi daha alçak gidonlarla sizce nerden bulabirim veya bunu satan düzgün tanıdık bi yer var mı?

Zafer
04.Şubat.2018, 21:52
Kardeşim rr ailesine hoş geldin

centaur
04.Şubat.2018, 22:04
Merhaba Uğur;
Öncelikle motorun hayırlı-uğurlu olsun dostum. Allah kazasız-belasız sürüşler nasip etsin. Muhakkak toplantılara katıl.. Bu aile bir ev ise forum beslendiğimiz mutfak, buluşmalar yaşam alanı ve festivaller/etkinlikler ise arka bahçesi.. Tecrübe konusunu dert etme.. Motorun sana, sen motoruna, sen yollara ,yollar sana ve yoldaşların sana, sen de yoldaşlarına alışıp kaynaştıkça gelişecek bir olgu bu..
Yollarda ve bilhassa forumda,buluşmalarda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin 8)

ugurrrcann
04.Şubat.2018, 22:12
çok teşekkür ederim abi bilgilendirme ve iyi dileklerin için cümlemiz için kazasız belasız sürüşler olsun havaların düzelmesiyle aranıza katılamk için sabırsızlanıyorum sadece sürüş için değil motor için de bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var :)
Merhaba Uğur;
Öncelikle motorun hayırlı-uğurlu olsun dostum. Allah kazasız-belasız sürüşler nasip etsin. Muhakkak toplantılara katıl.. Bu aile bir ev ise forum beslendiğimiz mutfak, buluşmalar yaşam alanı ve festivaller/etkinlikler ise arka bahçesi.. Tecrübe konusunu dert etme.. Motorun sana, sen motoruna, sen yollara ,yollar sana ve yoldaşların sana, sen de yoldaşlarına alışıp kaynaştıkça gelişecek bir olgu bu..
Yollarda ve bilhassa forumda,buluşmalarda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin 8)

ercan__genc
04.Şubat.2018, 23:32
aramıza hoş geldin kardeşim tekerine taş değdirmesin hep yolun acık olsun dileğiyle hayırlı olsun

Atlıgezgin
05.Şubat.2018, 00:08
Aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun.

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chopper_alp
05.Şubat.2018, 00:18
Hoşgeldin bende senin gibi öğrenci ve RR ailesinde yeniyim umarım birgün beraber gazlamamız dileklerimle... Hayırlı olsun.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeeynss
05.Şubat.2018, 00:38
Abi çok haklısn seninkini okudaktan sonra atmak istedim biraz kopyala yapıştır oldu usura bakma. sende hoş geldin cümlemize hazasız belalsız sürüşler

Estağfirullah, biz bize benzeriz aynı yolun eriyiz, umarım bu haftaki kutsal çarşamba toplantısında yüz yüze tanışma fırsatımız olur. Kendine ve yol arkadaşına iyi bak : )

Oğuzhan Ocak
05.Şubat.2018, 02:06
Aramıza hoşgeldin dostum forumda yollarda ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle :)

Bypale
05.Şubat.2018, 02:37
Uğurcan merhaba kardeşim. Aramıza hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Gönlünce sürüşler dilerim. Sen ve senin gibi bir çok dost arkadaş abi kardeş kısaca motorsiklete gönül vermiş arkadaşlara bilhassa forumumuza önem veren üyelerimize ulaşıp aramızda görmeyi çok istiyoruz. Bu ailenin genlerinde olan yardımlaşma ve paylaşma olgusunu benimsemiş herbir üyemizle bunu yaşamaktan hep onur duyduk. Şimdi ailemize birisi daha katıldı. Hayırlı olsun. Tekrar hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. 8)

aycanblmts
05.Şubat.2018, 09:25
Uğur hoş geldin tekerin düz bassın.

ugurrrcann
05.Şubat.2018, 10:08
o zaman sana da hayırlı olsun dostum. umarım dediğin gibi grupça gezmelerde buluşuruz. memnuniyet duyarım
Hoşgeldin bende senin gibi öğrenci ve RR ailesinde yeniyim umarım birgün beraber gazlamamız dileklerimle... Hayırlı olsun.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurrrcann
05.Şubat.2018, 10:10
katılmak için sabırsızlanıyorum abi görüşmek üzere :)
Estağfirullah, biz bize benzeriz aynı yolun eriyiz, umarım bu haftaki kutsal çarşamba toplantısında yüz yüze tanışma fırsatımız olur. Kendine ve yol arkadaşına iyi bak : )

ugurrrcann
05.Şubat.2018, 10:14
çok teşekkür ederim bu aileye katılmaktan onur duyuyorum umarım dostça bir ortam olur hepimiz için iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler tekrardan elimden geldiğince toplantılar buluşmalara katılmaya çalışacağım. hepimize kazasız belasız sürüşler.
Uğurcan merhaba kardeşim. Aramıza hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Gönlünce sürüşler dilerim. Sen ve senin gibi bir çok dost arkadaş abi kardeş kısaca motorsiklete gönül vermiş arkadaşlara bilhassa forumumuza önem veren üyelerimize ulaşıp aramızda görmeyi çok istiyoruz. Bu ailenin genlerinde olan yardımlaşma ve paylaşma olgusunu benimsemiş herbir üyemizle bunu yaşamaktan hep onur duyduk. Şimdi ailemize birisi daha katıldı. Hayırlı olsun. Tekrar hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. 8)

CaNeR
05.Şubat.2018, 10:31
Aramıza hoşgeldin uğurcan, toplantılara katılarak bizlerle yakından tanışabilirsin 8)

ugurrrcann
05.Şubat.2018, 10:36
kesinlikle katılmayı düşünüyorum bu çarşamba avrupadakinden başlayarak anadolu ve avrupadakilere elimden geldiğince düzenli olarak umarım katılırım. :)
Aramıza hoşgeldin uğurcan, toplantılara katılarak bizlerle yakından tanışabilirsin 8)

aidikurt
05.Şubat.2018, 10:56
Uğur kardeşim aramıza hoşgeldin.
Buluşmalara katılman bu büyük Aileyi daha yakında tanıman için çok güzel bir fırsat.
Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.

ugurrrcann
05.Şubat.2018, 11:04
hoş buldum abi buluşmalara kesinlikle katılıp bu aileyi daha iyi tanımak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Uğur kardeşim aramıza hoşgeldin.
Buluşmalara katılman bu büyük Aileyi daha yakında tanıman için çok güzel bir fırsat.
Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.

ALPHA_
05.Şubat.2018, 13:03
Hoşgeldin Uğur .. :)

Raci06
05.Şubat.2018, 13:29
Aramıza hoşgeldin.. kazasız belasız sürüşler...

kaan tokyol
05.Şubat.2018, 22:08
Aramiza hos geldin

Greywolf
05.Şubat.2018, 23:39
Motorun da uyeliginde hayirli olsun...

Eray Gürman
06.Şubat.2018, 09:42
aramıza hoşgeldin uğur can, yeni motorun hayırlı olsun, allah kazasız belasız eskitmek nasip etsin

mecidiyeköy tarafında 3-4 kişiyiz dilersen haberleşir toplantı gününde beraber geçeriz yabancılık çekmemiş olursun

forumda ve aramızada aktif olman dileğiyle

ugurrrcann
06.Şubat.2018, 18:55
Teşekkür ederim cümlemiz için kazasız belasız sürüller oldun. Çok iyi olur valla ben de tek başıma gitmemiş olurum dediğim gibi yabancılıkta çekmem
aramıza hoşgeldin uğur can, yeni motorun hayırlı olsun, allah kazasız belasız eskitmek nasip etsin

mecidiyeköy tarafında 3-4 kişiyiz dilersen haberleşir toplantı gününde beraber geçeriz yabancılık çekmemiş olursun

forumda ve aramızada aktif olman dileğiyle

MaviBeyTc
06.Şubat.2018, 21:39
Öncelikle hoşgeldin dostum yeni motorun hayırlı olsun tekerine taş değmesin en yakın zamanda görüşüp yollarda buluşmak dileğiyle...

Rusgarguler
08.Şubat.2018, 19:21
Öncelikle hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin [emoji869]

NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.