Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezmeniz gereken nezih yerler...(trol)
Chopper_alp
08.February.2018, 00:24
944
Selamlar RR ailesi. Bildiğiniz üzere havalar güzelleşiyor ve sizler motorunuza binmek için can atıyorsunuz. Bunu bildiğimden, bu gezilmesi gereken yerleri paylaşmayı kendime vazife edindim. Oralar grup sürüşü için değil , (tek) başınıza gezmeniz gereken yerlerdir... Daha önceden oralardan geçmiş olan abilerim beni daha iyi anlayacaktır.
Ekipmanın değerini daha iyi anlayacaksınız...
(alıntıdır) Eğlence amaçlıdır. Buralarda yaşayan arkadaşları da tenzih ederim.
Mehmet A.
08.February.2018, 01:11
Ekipmanın değerini daha iyi anlayacaksınız...
Bu yerler için bu cümleye kesinlikle katılıyorum. Fakat sanki oralarında eski havası kalmadı heryer TOKİ oldu [emoji19]
Mehmet A.
Chopper_alp
08.February.2018, 01:22
Bu yerler için bu cümleye kesinlikle katılıyorum. Fakat sanki oralarında eski havası kalmadı heryer TOKİ oldu [emoji19]
Mehmet A.
Haklısın, kentsel dönüşüm projesi sağolsun...
alibaba07
08.February.2018, 09:53
Macera için kros alıp dağa taşa çıkmaya gerek yok. Buralarda gece sürüşleri yaparak da adrenalin seviyesini tavana cikarabilirsiniz. Saatte 299 ile hız yapınca yaşadığınız tehlikeyi burada daha kolay yasayabilirsiniz.
Ama eskisi gibi değil artık, biçaklanmadan da buraları gezebiliyorsunuz bazen. Eski tadi kalmadı.
centaur
08.February.2018, 19:56
17 numara benim favorim. Neden mi ? Zaten orada yaşıyorum ::::: Rahmetli validemin mevlüt günü polis kapı önünde kontrol etti bizi :)
centaur
08.February.2018, 19:58
Ortaokul 1 ve 2 yi 1 numarada okudum. Çalışkanlarda :) Şimdiki kadar sıkıcı değildi. ÇinÇin Bağları diye boşuna dememişler .. Bol aksiyonluydu..
Aykut Y.
11.February.2018, 03:27
istanbuldaki bu nezih semtleri gezdim sadece sarıgölde peşime mobiletli 2 keko takıldı, sanıyorum ki onlarda oranın yerlisi değil dışardan gelmişlerdir
downoflight
11.February.2018, 20:23
Afyon Çavuşbaş'a giden benim adımı versin sıkıntı çıkmaz, kaç yıllık çavuşbaşlıyız :D
Bypale
11.February.2018, 22:30
Bağcılarda bir abiniz kardeşiniz var. Buyrun gelin çayımı için. Adamlarımız var. Rahat olun :::::
Erman
12.February.2018, 14:23
Kuştepe ( istanbul ) göremedim? AAAA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.