Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba RR dostları
melihtastanberk
15.Şubat.2018, 12:22
herkese merhaba ismim melih taştanberk kocaeli'den yazıyorum, amacım yakın zamanda sizler gibi bir motor sahibi olabilmek.
Otomotiv sektöründe çalışan birisi olarak motorlara karşıda ayrı bir ilgim var ama halen sahibi olamadım. RR'e olan ilgim çok fazla olmasına rağmen maalesef yaşadığım şehirde çok fazla tercih edilmediği için iletişim kuramıyorum kimseyle. herkese saygılar sunarım.
CELİL
15.Şubat.2018, 12:27
Merhaba Melih Kocaeli'nden aramıza hoş geldin forumumuzun Regal raptor bilgi birikimi alt yapısı çok iyidir forumları okuyarak istediğin her bilgiye ulaşabilirsin  gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun  inşallah 8)
Oğuzhan Ocak
15.Şubat.2018, 12:44
Aramıza hoşgeldin inşallah en kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle :)
Rutkay Ediz
15.Şubat.2018, 12:49
Aramıza hoşgeldiniz. Kafanıza takılan her şeyi bu forumda bulacağınıza inanıyorum. Hayalinizdeki makineye en kısa sürede kavuşmanız dileğimle... 8)
nedemek
15.Şubat.2018, 12:51
Melih hoş geldin, kalemiz olan forumda hemen hemen her bilgiyi bulabilirsin bulamadıklarını da sorduğunda bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız, grubumuzda RR harici hemen hemen her marka model makina kullanan var diğerleri ilgili de bilgi alabilirsin 8) umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
Melih,
aramıza hoş geldin. Forumdaki bilgiler yetersiz kalırsa yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, sorunsuz ve keyifli sürüşler yaparsın.
newmoon06tr
15.Şubat.2018, 13:07
Melih RR Foruma hoş geldin, en kısa zamanda hayalindeki makinaya kavuşman dileğiyle.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melih aramıza hoş geldin... En kısa sürede gönlünde olana kavuşman dileğiyle...
Chopper_alp
15.Şubat.2018, 13:20
Öncelikle hoşgeldin aramıza,forumda aktif olman ve istediğin motora sahip olman dileklerimle... [emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raci06
15.Şubat.2018, 13:30
Melih hosgeldin RR ailesine.. Foruma düzenli gelip gidersen  ne kadar sahane insanlarla paylasimda bulundugunu anlayacaksin. Ben denedim ordan biliyorum. Senin yerinde olsam istanbul bulusmalarina katilmak isterdim sonucta 70 km yol.. Ama iller arasi bulusmalara duzenli katilim oluyormu onu RR yonetimindeki arkadaslar bilirler..ben bilmem yonetim bilir .:))
Tekerine tas degmesin motor alinca :)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
melihtastanberk
15.Şubat.2018, 14:59
Melih hosgeldin RR ailesine.. Foruma düzenli gelip gidersen  ne kadar sahane insanlarla paylasimda bulundugunu anlayacaksin. Ben denedim ordan biliyorum. Senin yerinde olsam istanbul bulusmalarina katilmak isterdim sonucta 70 km yol.. Ama iller arasi bulusmalara duzenli katilim oluyormu onu RR yonetimindeki arkadaslar bilirler..ben bilmem yonetim bilir .:))
Tekerine tas degmesin motor alinca :)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkür ederim yaklaşımından ötürü bende çok katılmak istiyorum, ilk fırsatta geleceğim inşallah :)
melihtastanberk
15.Şubat.2018, 15:00
Melih,
aramıza hoş geldin. Forumdaki bilgiler yetersiz kalırsa yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, sorunsuz ve keyifli sürüşler yaparsın.
çok teşekkür ederim, en çok merak ettiğim konu 1.90 boyuma daytonanın uygunluk durumu, uygun diyende var aksini söyleyende :)
ercan__genc
15.Şubat.2018, 15:09
Hos geldin aramiza🤘🤘
Bypale
15.Şubat.2018, 15:46
Melih aramıza hoşgeldin. 1.90 boy ile daytona tam senlik. Bende 1.85im. Eski bir daytona kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Temiz düşük km de sağı soluyla çok oynanmamış bir makina bulursan al derim.
alibaba07
15.Şubat.2018, 16:33
Aramıza hoşgeldin.  Uzun boylular için daytona ve ozellikle Spyder cok uygun. Motor heybetli olduğu için altında kaybolmuyor.
Aramıza hoşgeldiniz. İşallah gönlünüzdeki makinaya biran önce kavuşursunuz kerpe festivalinde tanışma fırsatıda buluruz : D
Mehmet A.
15.Şubat.2018, 21:21
hoşgeldiniz :Rockn Roll:
PeaceEnvoy
15.Şubat.2018, 21:22
hoşgeldin :)
centaur
16.Şubat.2018, 00:31
Melih Merhaba;
Öncelikle Kocaeli' de regal raptor markasını kullanan epeyce arkadaş var lakin farklı kulüp ve gruplardalar yada bağımsız sürüyorlar. Yani çin segmentinde japondan önceki son durak oluşu bu markayı öne taşıyor. Bu arada grubumuz RR ( Raptor Riders) regal raptor ile bir bağı yok. Her marka ve cc ye eşit mesafede, her marka ve cc den ( cruiser/chopper tarzında olması şartı ile) motor sahibi insanların oluşturduğu saygı,sevgi ve sadakat bağına sahip bir ailedir.
  Cruiser / chopper tarzı bir motor aldığında sadece bir metal yığını almış olmazsın emsali iki tekerlilerin aksine yada diğer taşıtların.. Aldığın şey aslında bir yaşam tarzıdır, giyiminden,jargonuna,alışkanlıklarından,bakış açısına kadar.. İnşallah en kısa sürede hayalinde motora kavuşursun.. 3-4 yıl Kocaeli'de yaşadım ve ticaret yaptım. Benden de selam olsun o güzel memlekete..
  Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
melih hoş geldin
RR'e olan ilgim çok fazla olmasına rağmen maalesef yaşadığım şehirde çok fazla tercih edilmediği için iletişim kuramıyorum kimseyle.  demişsin
RR ın tercih edilmemesi durumu yoktur. formda tüm illerden üyelerimiz mevcut. kocaelinde niye tercih edilmediğimizi anlamadım. bence bilgi edinme kaynağında bir takım yanlış anlaşmalar var. yada ön yargılı kişilerden bilgi aldın. geçen sene KOMOTO org. nında çok güzel bir festival geçirdik. 
tüm organizatörler bilir ki RAPTOR ların festifale gelmesini ister
acryvz
16.Şubat.2018, 01:57
Hoşgeldiniz ...
Eray Gürman
16.Şubat.2018, 08:12
aramıza hoşgeldin melih, en kısa sürede gönlündeki motara kavuşur sende bir raptor olarak aramızda aktif olursun umarım
aycanblmts
16.Şubat.2018, 09:30
Melih hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.
centaur
16.Şubat.2018, 10:30
melih hoş geldin
RR'e olan ilgim çok fazla olmasına rağmen maalesef yaşadığım şehirde çok fazla tercih edilmediği için iletişim kuramıyorum kimseyle.  demişsin
RR ın tercih edilmemesi durumu yoktur. formda tüm illerden üyelerimiz mevcut. kocaelinde niye tercih edilmediğimizi anlamadım. bence bilgi edinme kaynağında bir takım yanlış anlaşmalar var. yada ön yargılı kişilerden bilgi aldın. geçen sene KOMOTO org. nında çok güzel bir festival geçirdik. 
tüm organizatörler bilir ki RAPTOR ların festifale gelmesini ister
Atıl Abi ;
Arkadaşımız RR derken ''Regal Raptor'' markasını kastetmiş anladığım kadarıyla '' Raptor Riders '' ı değil.. 8)
CaNeR
16.Şubat.2018, 18:06
Aramıza hoşgeldin melih, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Bilgi veren diğer arkadaşlar gibi regal raptor hakkında çok fazla bilgiyi buradan bulabilirsin ama RR Raptor Riders olarak anılır ve sadece regal sürücülerimiz yoktur 8)
Agahgezgin
16.Şubat.2018, 22:53
hoşgeldin evet örnegin ben popomu sevdiyim icin gv kullanıyom şuhanhastayım ama kullanıyom yani:cheesy:
MaviBeyTc
17.Şubat.2018, 20:20
Melih öncelikle aramıza hoşgeldin herşeyin gönlünce olmasını ve bir an önce motoruna kavuşmanı diliyorum :)
Zafer
17.Şubat.2018, 22:06
Melih hoş geldin. Umarım gönlündeki makinaya bir an evvel  kavuşursun.
bjorngelotte
17.Şubat.2018, 22:10
Aramıza hoş geldin 🤘🏻🤘🏻🤘🏻👋🏻👋🏻 Umarım en kısa zamanda dilediğin makinaya kabuşursun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.